Evo da i ja kažem par riječi o facebooku, a nadam se da me nećete pogrešno shvatiti. Kao što je već i rečeno Facebook je baza za skupljanje podataka, bez obzira na druge stranice sličnog sadržaja Facebook je ipak baza gdje članovi daju najviše slikovnih i pisanih podataka o sebi, svojoj obitelji, prijateljima.....
Mene osobno iritiraju razno - razni zahtjevi za učlanivanjem u što ja znam kakve sve grupe i programe. Svatko tko se sjeti osnuje neku grupu i onda slijede pozivi za učlanjenjem, nemam ništa protiv koje su grupa ozbiljne prirode naravno treba biti i nešto za zabavu, no ima sigurno 50% ako ne i više grupa koje su čisto smeće. I onda kad se dobije zahtjev za pridruživanje većina se i pridruži grupi ali jako veliki postotak ostane neaktivan.
Jako pozitivno je to što se mogu pronaći rodbina, prijatelji, kolege... na lak način.
Pošto i sam imam forum i portal primjetio sam u zadnjih godinu dana kako je facebook uzeo maha, sve manje je interesa za forum (mislim da je i Jurica istog mišljenja), čak sam jednom i proveo Anketu "Koji je razlog smanjenog interesa za Forum" i zamislite koji je većinski odgovor bio; naravno Nemam vremena, iako su mnogi sate provodili na facebooku.
Eto ja se raspisao, sigurno da će biti komentara od onih koji će braniti face, no inače nebi bilo interesantno.
Lipi pozdrav svima