Drago i vjera
Re: Drago i vjera
Njemački teolozi traže ukidanje celibata i zaređivanje žena
http://www.vecernji.hr/vijesti/njemacki ... nak-248798
http://www.vecernji.hr/vijesti/njemacki ... nak-248798
A uh, zamisli da žene budu svećenice
, mise bi trajale cijeli dan
, kad bi počele propovjedat nebi znale stat 
Na Theoloskim Fak. su zene u vecem broju .......
Vjerski obred je u muskom MONOPOLU.
Ma daj si mira ženo božja, bog sveti da ukinu celibat (al ne zbog palivatre) a ne da rede žene, eno što se u Engleskoj događa, strašno 
Ja nedeskutiram o Celibatu niti me smeta, Celibat nema sa vjerom nikakve veze to je izmisljeno a niti se postiva.
Dobra propovjed od jednog Teologa koji je vjernik a ne samo sluzbenik Crkve
moze biti Kvalitetnija nego od Svecenika koji je u Celibatu.
Bok
Ja si mogu to dozvoliti,,te šale i zaj******* ,jer sam samo vjernik,,a ne veliki!ursel je napisao/la:Bok palivatra
Vidis ti se ljudis o ovo je samo diskusija.Nemozes ti sada odmah Boga zwati u pomoc "ah sta sam sagrijesio na forumu" hej Bog ima pametniji stvari
za pogledat nego sadrzaja foruma.
Neradi se o"Mei cupa " nemam namjere tu sada latinske pouke davati niti primati.
Ali ti si dobio stranicu zaista "drago i Vjera" i prije dvije godine piso si par
dobrih stvari bez VICEVA. Ako nekoga respektiras, cijenis, volis i u njega
vjerujes i jos ktome trazis kako bi nekakvu"DUHOVNU obnovu" organisirao
a ti sam pravis Sprdacine ...
Drago ja te iskreno pozdravljam i to cistog razuma i srca ti si Vjernik i znas sta takav pozdrav znaci.
Uz topli prijateljski pozdrav do sljedece razmjene misljenja,
Bok
Nekad sam bio malo veći,malo sam popustio stegu,,dugovnu,,pa eto ,i ovako mi je dobro!
Pozdrav i tebi!
Misliš na afere sa pedofilijom?branko je napisao/la:Ma daj si mira ženo božja, bog sveti da ukinu celibat (al ne zbog palivatre) a ne da rede žene, eno što se u Engleskoj događa, strašno
Toga je bilo i u Americi dosta!
Čak se jadan Papa morao ispričavati javno!
Možda bi manje toga bilo(bi sigurno) da su ti duhovni bjednici imali svoje žene!
Sudit će im Bog!
Hallo paliwatra
Hvala na odgovor.
Da zaista mislim na pedofilie.
To nema sa Celibatom nikakve veze, takvi ljudi to nose u sebi
to je moje misljenje . nije bolest vec "Zivotinjski nagon"
Ljudi koji sluze Vjernicima i citaju tz.bozju rijec moraju
svoje nagone imati po kontrollom.
Ok necu dalje ulaziti u tematiku jer je zalosna.
Ostajem kod moga misljenja da imaju preveliki vjerski Monopol.
Tebi pozdrav u Dubrvnik.
Bok
Hvala na odgovor.
Tebi pozdrav u Dubrvnik.
Bok
Slažem se sa tobom u mnogočemu!ursel je napisao/la:Hallo paliwatra
Hvala na odgovor.
Tebi pozdrav u Dubrvnik.
Bok
Zato mi je i žao što se ne javljaš puno na ovoj temi jer imam dojam,,da si duhovno bogata osoba
Sad ozbiljno,,ja mislim da su pedofili opsjednuti demonom!Pa i mnogi(ako ne svi) pederi!
I ne samo oni!Imao sam prijatelja koji ki se hvali da je "pojašio" bar 50 ženskih!
A brak mu se raspao!Imao dijete!
Ja mu kažem"Ti si nesretan čovjek,,priznaj!Ja spavam samo sa jednom ženom i sretan sam,,imam dvoje djece,,što i fali!"
Onda se otvorio,,"Jest,nesretan sam,meni je ženska privlačna,dok je ne povalim,kad se to desi,gadi mi se ta ista!"
Pa sad nek netko reče da Bog nije imao pravo,,,jedan čovjek i jedna žćena!
To je OK!
Ostalo je varka!
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 08 vel 2011, 07:09, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Dio izbrisan zbog "teških" riječi.
Razlog: Dio izbrisan zbog "teških" riječi.
Dakle palivatro neznam što više reć, već sam prije rekao da ni tebi nije lako, a sad si mislim ako kažeš da taj tvoj prijatelj juri za ženskima a ti ga kudiš, a ti ovdje (i to još na stranici Drago i vjera) ne prestaješ o ženama i svojim maštarijama, nit ova lez nit ova sjed, uh dragi moj Bože a kakvi je onda taj kojega ti kudiš 
He He,,zajebavaj ti zajebavaj!branko je napisao/la:Dakle palivatro neznam što više reć, već sam prije rekao da ni tebi nije lako, a sad si mislim ako kažeš da taj tvoj prijatelj juri za ženskima a ti ga kudiš, a ti ovdje (i to još na stranici Drago i vjera) ne prestaješ o ženama i svojim maštarijama, nit ova lez nit ova sjed, uh dragi moj Bože a kakvi je onda taj kojega ti kudiš
Pa naravno da ću o ženskima,,neću valjda o muškima,,nisam peder!
Jednom ti ja tako banem u ured moje žene a unutra lipa žemska,,Srpkinja je ali,,nema veze ,još dobra a stara cura.Pitam je "Bil ti meni bila "Inoča"(to ti je po Starom Zavjetu žemska koja služi kao pripomoć,,za ono) A ona gleda moju ženu i pita"Jel ti čuješ što on kaže?"
A moja štriga se smijulji i veli"Što je najgore,on to misli ozbiljno!"
Ha Ha!
Ja se volim šalit,,,možda pretjerujem ponekad ali,,,nije bitno što kažeš nego kako živiš!
A ja (budala) shvatio Krista doslovno,,,jedna žena i jedan muž!
A i Bog zna,,da zasad tu nisam zatajio!
Tako da,,ovo su samo pošalice!
A imao sam i problema zbog toga,,radio na recepciji i osiguranju jedne firme(INA) za rata i tak se zezao sa komadima,,i jedna zagrizla,,HOĆE!
Mislila da ja mislim ozbiljno!Morao sam ju otkantat!Onda se smrtno uvrijedila,nije tila samnom pričat godinu dana!
A ja ,naoružan do zuba,bradica,,svi su rekli da ličim na Matu Laušića!
(Kasnije sam ga imao priliku i upoznat,kad je Tuđman dolazio u INU!
Cool tip!
Palivatro prijatelju, ajd molim te nemoj na ovoj stranici više o tome, otvori novu npr. Drago i ženske ili Drago i sex, ili moj pogled na liubav ili...
al ajde nam na ovoj stranici probaj iz svog vjerujem bogatog teološkog znanja ili obrazovanja probaj svaki dan napisat nešto može i kratko ili samo jedan redak o kojem bi taj dan razmišljali ili koji bi nam bio misao vodilja za taj dan, nešto kao - duhovna misao-
jer inače ova stranica gubi smisao i nema nikakve veze sa naslovom 
Ma ima pajdo,,al neka!branko je napisao/la:Palivatro prijatelju, ajd molim te nemoj na ovoj stranici više o tome, otvori novu npr. Drago i ženske ili Drago i sex, ili moj pogled na liubav ili...al ajde nam na ovoj stranici probaj iz svog vjerujem bogatog teološkog znanja ili obrazovanja probaj svaki dan napisat nešto može i kratko ili samo jedan redak o kojem bi taj dan razmišljali ili koji bi nam bio misao vodilja za taj dan, nešto kao - duhovna misao-
jer inače ova stranica gubi smisao i nema nikakve veze sa naslovom
Bum ja otvoril drugu temu,,al brale ,dosadan sam već sa tom vjerom,,Jurica bu popizdil!
Aj ti otvori,,ja bum se prihektal!
Ko to?goe je napisao/la:![]()
Svakom loncu poklopac...........
On ili ja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.