Facebook

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Sokol
Kontakt:

Re: Facebook

Post Postao/la Sokol » 22 tra 2010, 07:43

Pozdrav svima koji posjećuju ovaj forum slika

Evo da i ja kažem par riječi o facebooku, a nadam se da me nećete pogrešno shvatiti. Kao što je već i rečeno Facebook je baza za skupljanje podataka, bez obzira na druge stranice sličnog sadržaja Facebook je ipak baza gdje članovi daju najviše slikovnih i pisanih podataka o sebi, svojoj obitelji, prijateljima.....

Mene osobno iritiraju razno - razni zahtjevi za učlanivanjem u što ja znam kakve sve grupe i programe. Svatko tko se sjeti osnuje neku grupu i onda slijede pozivi za učlanjenjem, nemam ništa protiv koje su grupa ozbiljne prirode naravno treba biti i nešto za zabavu, no ima sigurno 50% ako ne i više grupa koje su čisto smeće. I onda kad se dobije zahtjev za pridruživanje većina se i pridruži grupi ali jako veliki postotak ostane neaktivan.

Jako pozitivno je to što se mogu pronaći rodbina, prijatelji, kolege... na lak način.

Pošto i sam imam forum i portal primjetio sam u zadnjih godinu dana kako je facebook uzeo maha, sve manje je interesa za forum (mislim da je i Jurica istog mišljenja), čak sam jednom i proveo Anketu "Koji je razlog smanjenog interesa za Forum" i zamislite koji je većinski odgovor bio; naravno Nemam vremena, iako su mnogi sate provodili na facebooku.

Eto ja se raspisao, sigurno da će biti komentara od onih koji će braniti face, no inače nebi bilo interesantno.

Lipi pozdrav svima slika

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 24 tra 2010, 23:54

Dragi rista ja sam na strani feisa mada isto tako na malo manje posjecujem forume (posebno rakovacki). A stina je da je feis odvuka ljude sa foruma! Na feisu sam nasao brdo prijatelj koje nisam vidijo vec x godina! A sto se tice privatnosti i slika te neznam koje cega to bi sami morali pripaziti. Ako se bojis privatnosti ne stavljaj slike cure i sebe dok se sexate :oops: i nesto slicno tome! Nit nemoras staviti pravo ime i prezime nego nadimak, sam si krojis profil. A sto se tice grupa jednostavno ignoriras, popijes pivo i skuliras (ali u mjeri :roll: ). Pa lipi pozdrav draga nacijo i tebi sokole!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

seliste
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la seliste » 26 tra 2010, 18:44

Šteta što Facebook zamjenjuje forume. Mislim da su forumi puno vrijedniji što se tiče sadržaja. Na fejsu samo gluposti...

bića
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la bića » 29 tra 2010, 09:48

seliste je napisao/la:Šteta što Facebook zamjenjuje forume. Mislim da su forumi puno vrijedniji što se tiče sadržaja. Na fejsu samo gluposti...
Ja sam bauljao po forumima,,dosta ih ima mrtvih(ma napišeš nešto i prvi odgovor ti dođe nakon 15 dana) i to mi je kaj god!
Jedini mi je Netov forum OK!
Podforum "religija" me posebno zanima,tamo sam često i stalno se neš događa!(Shvatili ste već da je to moje područje)!
Samo,donekle sam iznenađen da u našoj ,Kršćanskoj zemlji,tamo najmanje dolazi Kršćana!
Sve neki,,alternativci!

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.