Kaladont
Re: Kaladont
maPA
taVA
aluminijUM
aluminIJ
aluminIJ
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 21 srp 2011, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Nema aluminijuma u našem jeziku
Razlog: Nema aluminijuma u našem jeziku
cariNA
bazGA
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

itinerER (plan putovanja)
Što su to sve stranke koje su do danas bile na vlasti ili jesu u Hrvatskoj učinile a da je u skladu s kršćanskom orjentacijom? Je li to rasprodaja imovine (banaka, strateške industrije), pljačka zdravstva, uništavanje vojske, odricanje od gospodarskog pojasa na moru iako je to zajamčeno međunarodnim pravom (a potpisnici smo međunarodnih pravnih konvencija), povlačenje po sudovima branitelja (stvaratelja države i nacionalne budućnosti) i njihovo ubijanje, suđenje vjeroučiteljicama u školama i toleriranje napada na Crkvu kroz medije, promoviranje homoseksualizma, podložnost stranim silama - ili kraće - prodaja budućnosti vlastite djece.
Ako je ovo demokršćanska orjentacija, onda sam ja Sveti Petar.
Koga zanimaju činjenice, neka pročita:
http://hrsvijet.net/index.php?option=co ... Itemid=335
I kurva kaže da je poštena. Uostalom, o ljudima ne govore njihove riječi, već djela.branko je napisao/la:hm, misliš da je HDZ antikrist, a oni kažu da su stranka kršćanske orjentacije, demokršćani
![]()
![]()
![]()
Što su to sve stranke koje su do danas bile na vlasti ili jesu u Hrvatskoj učinile a da je u skladu s kršćanskom orjentacijom? Je li to rasprodaja imovine (banaka, strateške industrije), pljačka zdravstva, uništavanje vojske, odricanje od gospodarskog pojasa na moru iako je to zajamčeno međunarodnim pravom (a potpisnici smo međunarodnih pravnih konvencija), povlačenje po sudovima branitelja (stvaratelja države i nacionalne budućnosti) i njihovo ubijanje, suđenje vjeroučiteljicama u školama i toleriranje napada na Crkvu kroz medije, promoviranje homoseksualizma, podložnost stranim silama - ili kraće - prodaja budućnosti vlastite djece.
Ako je ovo demokršćanska orjentacija, onda sam ja Sveti Petar.
Koga zanimaju činjenice, neka pročita:
eRA
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

nakovANJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.