branko je napisao/la:fali to što se U Hrvatskom kaže NOKAT a množina od NOKAT je NOKTI, dakle ne nokat-i nego NOKTI, isto tako nerežeš nokat-e nego NOKTE, ali množina od NOKTA JE NOKTI, A JEDNINA JE NOKAT, dekle ne NOKT nego NOKAT, pogledaj u riječnik pa ćeš vidjet što o NOKTU piše
Kaladont
Re: Kaladont
i kako dalje daj branco odluci kako daljeSinisa je napisao/la:branko je napisao/la:fali to što se U Hrvatskom kaže NOKAT a množina od NOKAT je NOKTI, dakle ne nokat-i nego NOKTI, isto tako nerežeš nokat-e nego NOKTE, ali množina od NOKTA JE NOKTI, A JEDNINA JE NOKAT, dekle ne NOKT nego NOKAT, pogledaj u riječnik pa ćeš vidjet što o NOKTU piše
Ma mogu i ja reci kako se u tom i tom selu kaze nokt i s time bi prica bila zavrsenaursel je napisao/la:i kako dalje daj branco odluci kako daljeSinisa je napisao/la:branko je napisao/la:fali to što se U Hrvatskom kaže NOKAT a množina od NOKAT je NOKTI, dakle ne nokat-i nego NOKTI, isto tako nerežeš nokat-e nego NOKTE, ali množina od NOKTA JE NOKTI, A JEDNINA JE NOKAT, dekle ne NOKT nego NOKAT, pogledaj u riječnik pa ćeš vidjet što o NOKTU piše![]()
![]()
![]()
![]()
OK, nek ostane tvoj NOKT, mada bi bilo dobro da navedeš kraj ili selo (kao što sam ja napisao ARMEN, naziv za guvno, gumno, koji se govori u Lipovači) a nastavljamo dalje na tvoj noKT
ktitOR
ktitOR
jaruGA
ermitrAZ(Z-sa kvacicom, Paviljon sa parkom npr. cijelo paviljon naselje bolnice Rebro)
jačmEN - u okolici Karlovca naziv za JEČAM 
ogranAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.