Drago i ostali pričaju svašta...pa i gluposti
Drago i ostali pričaju svašta...pa i gluposti
Tko je ovaj naslov stavio,,hebo sliku svoju!

Zadnja izmjena: palivatra, dana/u 10 vel 2011, 09:25, ukupno mijenjano 4 puta.
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Zadnja izmjena: palivatra, dana/u 26 vel 2011, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ajmo mu naći link od Ukrajinka koje se udaju samo da bi iz Ukrajine izišle!lipovcan je napisao/la:Aj Branko napisi tko se udaje zeni uskoro! Ti sigurno imas takve informacije! Malo veseli stvari!
A ima komada,majko mila,,dođe mi da i ja jednu dovedem(a neda žena,,je sebična)!
Navodno njih ima duplo više nego muškaraca,,ima ih na bacanje a unas,,neženja ko u priči!
A navodno,,imamo iste korjene,,Hrvati su odtamo došli!
Pobigli jadni,,,što ćeš tamo gdje ima dva-tri puta više žemskih?
Lako bih ja izišao nakraj sa tri žene,,,ali ,tko će izić nakraj sa tri punice,,,mama mia!
Donekle si u pravu!branko je napisao/la:Pa ako se iko protivi vjencima ne sprovodu onda sam to ja, mislim da ljudi ne daju čovjeku dovoljno pažnje ili ga ne pomognu za života pa onda da umire savjest, prave sprovode da se o njima priča i gomilaju vjence, glazbu, skupu škrinju, a da i ne pričam poslije (podušje) karmine, a onda spomenik...
Najvažnije od svega je pomoći čovjeku da živi koliko je moguće dostojno i pomoći mu u bolesti da mu umanjimo patnju ili da ga ako je ikako moguće ne guramo da umre negdje u kakvom smrdljivom sobičku našopan tabletama i injekcijama, gladan i žedan, a izgovor je da nismo mogli gledat kako se muči a tamo će ipak imat sve što mu treba...![]()
Otud i sav taj kič na sprovodima.![]()
Ispravite me ako griješim
No ja mislim ipak da je to ono"Takav je običaj,sramota je ako ne donesemo vjenac ili napravimo spomenik,što će ljudi reći!"
Tragedija je da se to ne radi ni radi pokojnika ni vlastite savjesti nego radi okoline!
Uh ovaj je neumoran, samo mi nije jasno kako ti se dade brinut tuđu brigu
PS. Lako bi ti sa ženama i punicama, al čini mi se da bi one teško s tobom
Brinuti tuđu brigu i iskreno željeti dobro ljudima,,nije isto!branko je napisao/la:Uh ovaj je neumoran, samo mi nije jasno kako ti se dade brinut tuđu brigu![]()
A Bog reče"Nije dobro da je čovjek sam!"
Hvala Bogu. 
I otkud ti to da meni nije dobro, i ko zna jeli u braku svima dobro, ako je dobro zašto se onda toliki razvode 
Ne rekoh da tebi nije dobro,,samo da piše"Nije dobro!"branko je napisao/la:I otkud ti to da meni nije dobro, i ko zna jeli u braku svima dobro, ako je dobro zašto se onda toliki razvode
No,,Primorci kažu"Bolje biti sam nego slabo kompanjan!"
Neznaš ti na što on misli!Jurica je napisao/la:A jesi pacijent
Ovih dana ide opet film Kum,,tamo tipa zatuku lopatom!
Što se voli svađati?Jurica je napisao/la:Nema veće svađalice od tebe kad dođeš u općinu, odošmo daleko, ovo nema veze s Drežnikom.
To i ja primjetih,,olako te napadne a lako se i naljuti!
pa kad pišeš gluposti, pola tvojih postova možeići u rubriku "Drago priča gluposti" 
Što je nekome glupo,drugome može biti jako pametno!branko je napisao/la:pa kad pišeš gluposti, pola tvojih postova možeići u rubriku "Drago priča gluposti"
Tko ima monopol nad tim da kaže"Ovo je glupost?"
I tko je taj tko nikad glupost ne izvali?
Nešto sam razmišljao, ima recept koji su koristili naše bake, možda bi pomoglo i tebi: Umij se u svetoj vodi svako jutro i prekriži prije nego sjedaš za kompjuter, ko zna možda pomogne 
Probo ja,,,neide!branko je napisao/la:Nešto sam razmišljao, ima recept koji su koristili naše bake, možda bi pomoglo i tebi: Umij se u svetoj vodi svako jutro i prekriži prije nego sjedaš za kompjuter, ko zna možda pomogne
Uđe mi u usta a slana ka pišaka!
Pa mi neugodno!
Nego,,ak ti koristiš tu metodu,,kako to da često - pucaš po šavovima?
I po nama nekima!
Recimo,,ono ti nije tribalo,,napišem nešto a ti meni prdiš i prijetiš lopatom(posthumno)!
Ha Ha!
A onda još.."O mrtvima sve najbolje!"
To je tebi najbolje,,da mi na grobu prdneš?
Ma moreš!Mrtav nevidi,nečuje i ne osjeća"mirise"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.