ruhige je napisao/la:
Autor ( JURICA)niječe političku pripadnost, i to je u redu, ali kao da opisuje ovaj nemilidogađaj sa skrivenim simpatijama.
Ili možda griješim
Osnovan forum mladih SDP-a
Re: Osnovan forum mladih SDP-a
U redu je da si apolitičanJurica je napisao/la:ruhige je napisao/la:
Autor ( JURICA)niječe političku pripadnost, i to je u redu, ali kao da opisuje ovaj nemilidogađaj sa skrivenim simpatijama.
Ili možda griješim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krivoja
e moj ruhige.
dobro si rekao da sam mlad ali zato bi trebao znati da nemam pojma o komunizmu a ni oko njega,pa molim te zato da me neuspoređivaš sa tim.kažeš da je tu postojalo još nekoliko stranaka ali nažalost nisu se uspijele održati,ali vjeruj da mi hoćemo jer imamo najmlađe članstvo,borićemo se za mlade i posao a ne za poduzetničke zone u koje se trpaju novci a u njima raste bujad.jeli tako?Kad smo se osnovali ljudi su nas pluvali a sad smo dobili vlast u vašim zonama i zato pazite što radite jer jer izgubit ćete cijeli kraj, a tad će ljudi početi živjeti u ovom kraju jer sa vama i vešim premijerom sigurno neće dalje.
ljep pozdrav.
dobro si rekao da sam mlad ali zato bi trebao znati da nemam pojma o komunizmu a ni oko njega,pa molim te zato da me neuspoređivaš sa tim.kažeš da je tu postojalo još nekoliko stranaka ali nažalost nisu se uspijele održati,ali vjeruj da mi hoćemo jer imamo najmlađe članstvo,borićemo se za mlade i posao a ne za poduzetničke zone u koje se trpaju novci a u njima raste bujad.jeli tako?Kad smo se osnovali ljudi su nas pluvali a sad smo dobili vlast u vašim zonama i zato pazite što radite jer jer izgubit ćete cijeli kraj, a tad će ljudi početi živjeti u ovom kraju jer sa vama i vešim premijerom sigurno neće dalje.
ljep pozdrav.
rečenica ispod je laž
rečenica iznad je istina
rečenica iznad je istina
Bez brige za ZONE, mi ćemo ih i dalje opremati do konačne osposobljenosti, a vas mlade partijaše SDP ( ovo veliko P valjda znači partija)molim cbjašnjenja gdje ćete zaposliti mlade- Mislim da svi u Županiji vide koliki je proračun Općine Rakovice osim " mladih SDP-aRakovčan je napisao/la:e moj ruhige.
ljep pozdrav.
krivoja
ma bez brige ruhige znamo mi koliki je proračun a i znamo koliko je novaca vraćeno u županiju prošle godine u 9.mj jer naša općina nije znala u OVAKO bogatom i razvijenom kraju na što da potroši.a onako informativno radi se o toliko novaca da se moglo napraviti NEKOLIKO parkića za dijecu na općini.
a da P. znaći partija,ali i šaha,bele.........
a što se tiče posla to je naš adut a sigurno nije blef,a nećemo gledat na stranačku pripadnost nego na školu a ne kao neki.
nemoj ovo smatrat prepucavanjem nego objašnjenjem.
a da P. znaći partija,ali i šaha,bele.........
a što se tiče posla to je naš adut a sigurno nije blef,a nećemo gledat na stranačku pripadnost nego na školu a ne kao neki.
rečenica ispod je laž
rečenica iznad je istina
rečenica iznad je istina
Ovo je zanimljiva teza. A na kakva radna mjesta vi mislite? Nemislite valjda sve zaposliti u općini i školi? ili možda mislite uvesti javne radove:lol: !Rakovčan je napisao/la:e moj ruhige.
borićemo se za mlade i posao a ne za poduzetničke zone u koje se trpaju novci a u njima raste bujad.
Bez poduzetničkih zona nema poduzetnika, bez poduzetnika nema poduzeća, bez poduzeća nema NOVIH RADNIH MJESTA!
[/quote]
Spominješ vraćene novce i objašnjavanje.
Ima nas koji smo visoko obrazovani i u zakonodavnoj vlasti Općine Rkovica, pa bi ti mogli pojasniti kako funkcionira i kako se realizira proračun Općine. Ovakve paušalne i neistinite tvrdnje dovode do novih podjela unutar općine, a izgleda da je to nekima cilj
Spominješ vraćene novce i objašnjavanje.
Ima nas koji smo visoko obrazovani i u zakonodavnoj vlasti Općine Rkovica, pa bi ti mogli pojasniti kako funkcionira i kako se realizira proračun Općine. Ovakve paušalne i neistinite tvrdnje dovode do novih podjela unutar općine, a izgleda da je to nekima cilj
krivoja
IDENTIFIZIRAJU ili se probaju Identificirati sa IDEOLOGIJOM
socijaldemokracija--to je zdrava IDEOLOGIJA . Ovaj P.--- na to je od Latinskog sta znaci jedan dio od cjeloga ... ako ovaj pe nema sa MARXOVIM.....cvrstim P.---nista onda je to ZDRAV P.
U nasem lijepom kraju trebalo bi odvojiti Vjeru od Nacinalnosti i od Politickog misljenja ili opredjeljenja.
Biti Katolik neznaci da si dobar Hrvat ili da si vjernik bolje bi bilo da smo
Patrioti samo kod stvari koje se odnose bas na Domovinu, biti Patriot ali ne NACIONALIST.....to prozedura koja duze traje.
Bog
ursel je napisao/la:ja mislim da to nisu KUMUNIDTI vec ljudi zdravog razuma koji se
IDENTIFIZIRAJU ili se probaju Identificirati sa IDEOLOGIJOM
socijaldemokracija--to je zdrava IDEOLOGIJA . Ovaj P.--- na to je od Latinskog sta znaci jedan dio od cjeloga ... ako ovaj pe nema sa MARXOVIM.....cvrstim P.---nista onda je to ZDRAV P.
U nasem lijepom kraju trebalo bi odvojiti Vjeru od Nacinalnosti i od Politickog misljenja ili opredjeljenja.
Biti Katolik neznaci da si dobar Hrvat ili da si vjernik bolje bi bilo da smo
Patrioti samo kod stvari koje se odnose bas na Domovinu, biti Patriot ali ne NACIONALIST.....to prozedura koja duze traje.
Bog
Slažem se u vezi socijaldemokracije
Ali ako SDP šalje na TV emisiju Šimu Lučina da brani gay-paradu i predlažu novi zakon o pozitivnoj diskriminaciji , i onda ne želim imati veze sa takvom SOCIJALDEMOKRACIJOM, štoviše držim da je lobiranje jedne parlamentarne stranke ( SDP-a )za takve vrijednosti poražavajuće za hrvatsku obitelj.
krivoja
ruhige
Hvala na odgovoru mene intresira sta se u Rakovackom kraju dogada , to jest u cijeloj Opcini....
Nun Socijaldemokrati ---CITAJ SDP- ili taj tz. Novi SDP--SDP. novog Duha
mozda nesto mogu napraviti ako su mladi ljudi (zenskog i muskog roda)
koji nisu bili u onom starom "kumunistickom" savezu , ljudi koji su bez opterecenja iz kumunizma imaju cisti DUH Socijaldemokracije.
Ljudi koji su u stanju Investirati za drustvo, ljudi koji se nemaju namjere prodavati da bi sebe malo obogatili vec drustvo izvuci iz AGONIJE koja u
mnogim Hrvatskim Opcinama "VLADA" i "ZIVI"
HDZ-....malo previse presel u Mafioso--- misli na Vladu u ZG,vidis da se za tih 17 godina nije puno napravilo u nasoj Opcini sta se tice Drustvenih na opcu bit zitelja Opcine.
U Opcini su se izgradile lijepe kuce velike kuce---tako velike Kuce negrade ni Svicarci a ni Njemci za 2-3 osobe , Kuce su izgradene ali mnoge izgledaju nedovrsene bas kao i Hrvatska Politika tih 17 godina....
Kako stoji sa Projektima? Koliko ljudi u Opcini radi i daje porezni doprinos.
Ok.Uz Pozdrav u lijepi kraj.
Hvala na odgovoru mene intresira sta se u Rakovackom kraju dogada , to jest u cijeloj Opcini....
Nun Socijaldemokrati ---CITAJ SDP- ili taj tz. Novi SDP--SDP. novog Duha
mozda nesto mogu napraviti ako su mladi ljudi (zenskog i muskog roda)
koji nisu bili u onom starom "kumunistickom" savezu , ljudi koji su bez opterecenja iz kumunizma imaju cisti DUH Socijaldemokracije.
Ljudi koji su u stanju Investirati za drustvo, ljudi koji se nemaju namjere prodavati da bi sebe malo obogatili vec drustvo izvuci iz AGONIJE koja u
mnogim Hrvatskim Opcinama "VLADA" i "ZIVI"
HDZ-....malo previse presel u Mafioso--- misli na Vladu u ZG,vidis da se za tih 17 godina nije puno napravilo u nasoj Opcini sta se tice Drustvenih na opcu bit zitelja Opcine.
U Opcini su se izgradile lijepe kuce velike kuce---tako velike Kuce negrade ni Svicarci a ni Njemci za 2-3 osobe , Kuce su izgradene ali mnoge izgledaju nedovrsene bas kao i Hrvatska Politika tih 17 godina....
Kako stoji sa Projektima? Koliko ljudi u Opcini radi i daje porezni doprinos.
Ok.Uz Pozdrav u lijepi kraj.
hahahah.
je*** ideologiju. Kod lokalnih izbora nema ideologije, a kamoli kod izbora za mjesne odbore. Postoje samo oni koji se brinu za mjesto i oni koji se brinu samo za sebe. Komunisti iz drežnika se nebrinu ni za koga. Oni su samo tamo da budu PROTIV svega što bi moglo unaprijediti ovaj kraj.
Inače nema se što komentirati njihova izborna pobjeda. Većina HDZ-ovih birača nije ni znala za izbore za mjesne odbore. Narod je mislio da tamo komunjare imaju neki skup.

je*** ideologiju. Kod lokalnih izbora nema ideologije, a kamoli kod izbora za mjesne odbore. Postoje samo oni koji se brinu za mjesto i oni koji se brinu samo za sebe. Komunisti iz drežnika se nebrinu ni za koga. Oni su samo tamo da budu PROTIV svega što bi moglo unaprijediti ovaj kraj.
Inače nema se što komentirati njihova izborna pobjeda. Većina HDZ-ovih birača nije ni znala za izbore za mjesne odbore. Narod je mislio da tamo komunjare imaju neki skup.
Na kako stoji za SDP?
Kakva je Polit Klima u Opcini ? Kako stoji sa Kvalitetom Komunikacije
izmedu pojedinih Politickih Stranki?
Uz Pozdrav iz Demokratske Schwizarske.
Bog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.