Nesretan slučaj u Saborskom
Nesretan slučaj u Saborskom
Što mislite o ovom događaju u Saborskom, ipak je to na neki način naš kraj. Pozna li tko ovog Luku Hodaka, kakav je to inače čovjek, osim što je očito malo puknut.
Re: Nesretan slučaj u Saborskom
Geronimo je napisao/la:Što mislite o ovom događaju u Saborskom, ipak je to na neki način naš kraj. Pozna li tko ovog Luku Hodaka, kakav je to inače čovjek, osim što je očito malo puknut.
Puknut,puknut...što ti možeš...
Nadrogsao susjede s bunikom...nek i Saborčani malo prošire spoznaje.Bolje biljkus domesticus,nego tamo neke marihuane,pejotli,etc.
Mora da su im oči bile ovakve
Taj tip je bio komunista pa Hara Krišna pa veliki HDZ-ovac,,,(i cjelo vrijeme do 2003 Krišnijevac) ,,izgradio kuće onima koji jesu i nisu imali pravo na njih(naime,,naš Franjo F. se strogo držao zakona pa oni koji su rođeni u Rakovici npr. a nisu tamo imali mjesto boravka prijavljeno-nisu mogli dobiti obnovu)!Kod Luke zakon nije bio bitan,,priča se da je 40 kuća dao izgraditi u obnovi onima koji nisu umali mjesto boravka u Saborskom!I narod ga volija!Nije ni čudo,znao ih je kupiti,,!A onda prešao 2003 u Šamanizam.Još gori oblik vjerske i duhovne devastacije od H.Krišne!I nije ni čudo da je napravija sranje!
Najprije bih rekao da nemojte suditi čovjeka po onome što pišu novine jer je očigledno da je novinarima do senazcije pa onda izmišljavaju svakojake gluposti što je vidljivo iz prošlih tekstova.
Luku znam iz viđenja, pričao sam nekoliko puta s njim o svemu i svačemu i mogu reći da je čovjek OK. Pričao je o tim svojim bubnjevima, energiji i o Saborskom jer je stvarno puno učinio za to mjesto. Nama "normalnima" je malo neobičan zbog ponašanja i načina života, ali sve u svemu meni se čini puno bolji nego što pišu po novinama.
Dakle, pričekajmo da istraga završi pa onda možemo više reći.
Luku znam iz viđenja, pričao sam nekoliko puta s njim o svemu i svačemu i mogu reći da je čovjek OK. Pričao je o tim svojim bubnjevima, energiji i o Saborskom jer je stvarno puno učinio za to mjesto. Nama "normalnima" je malo neobičan zbog ponašanja i načina života, ali sve u svemu meni se čini puno bolji nego što pišu po novinama.
Dakle, pričekajmo da istraga završi pa onda možemo više reći.
Pa baš zato sam i pitao kakav je to inače čovjek, jer današnji mediji su gladni senzacije, odnosno krvi do beskraja. Oni su i suci i porota, samo bez nepobitnih dokaza.
Ma meni je to sve smiješno.Moj post je više bio ironičan,a tak mi je svejedno čim se čovjek bavi u svom privatnom životu.Al da su se ljudi sdrogsali bunike,sdrogsali su se

Ma je*** Hodaka,,,excentrična budaletina,,niš drugo!Nekažem da je bedast u svakom području života ali u vjeri,,svakako!Pa ni John Travolta ili Tom Cruise nisu luđaci,,vrlo uspješni glumci ali članovi Scijentološke Crkve,,blesavog učenja do zla boga!
On sa katolicizma pređe na Komunizam pa Hare krišnu pa postane Šaman,,Indijanski vrač!Jeste li vidjeli onu sliku iz novina,,izdrečijo se i udara Tam-Tam bubnjeve!Napravio Vigvam,,exsperimentira sa halucigenim drogama,,ajde,dobro je u svemu tome da mu je odzvonilo,,i politički i kao čovjek je diskreditiran!Jadno je to što je ,,u obnovi kupio ljude ,,
A nas je "lahko" kupiti!Bio sam u Saborskom prije rata dok je bio svećenik Sušić,,mudar čovik,,tad se za Hodaka nije niti znalo!Šteta što poslije ,,svećenik iza Sušića nije zauzeo agresivniji stav i objasnio ljudima da Hara Krišna i Kršćanstvo jesu nespojivi!
pa nije on sve ljude preobratio na hara krišnu, šamanizam ili neznam što... samo on i još par ljudi su aktivni u tome, koliko ja razumijem cijelu tu priču. Evo ti i jedan link http://www.saborsko.net/ na kojem se vidi da je u Saborskom dosta aktivna katolička crkva i da nisu tamo svi šamani.bića je napisao/la:![]()
Ma je*** Hodaka,,,excentrična budaletina,,niš drugo!Nekažem da je bedast u svakom području života ali u vjeri,,svakako!Pa ni John Travolta ili Tom Cruise nisu luđaci,,vrlo uspješni glumci ali članovi Scijentološke Crkve,,blesavog učenja do zla boga!
On sa katolicizma pređe na Komunizam pa Hare krišnu pa postane Šaman,,Indijanski vrač!Jeste li vidjeli onu sliku iz novina,,izdrečijo se i udara Tam-Tam bubnjeve!Napravio Vigvam,,exsperimentira sa halucigenim drogama,,ajde,dobro je u svemu tome da mu je odzvonilo,,i politički i kao čovjek je diskreditiran!Jadno je to što je ,,u obnovi kupio ljude ,,
A nas je "lahko" kupiti!Bio sam u Saborskom prije rata dok je bio svećenik Sušić,,mudar čovik,,tad se za Hodaka nije niti znalo!Šteta što poslije ,,svećenik iza Sušića nije zauzeo agresivniji stav i objasnio ljudima da Hara Krišna i Kršćanstvo jesu nespojivi!
Ma lega moj,,nebi trebao biti nitko,,,
Likovi kao Hodak su duhovna devastacija vjere!
Ja pišem ovdje kao Kršćanin,,prokatolički orjentiran(sa malo primjesa Protestantizma,,što je isto) pa nikog ne zanima!
Kad vam gore dođe neki Hara Krišna,,,iz nepoznavanja vlastite vjere i Boga,,neki će krenuti za njima,,kao i za Hodakom!
Što treba da netko pogine,,da bi shvatili da je to smeće!
Likovi kao Hodak su duhovna devastacija vjere!
Ja pišem ovdje kao Kršćanin,,prokatolički orjentiran(sa malo primjesa Protestantizma,,što je isto) pa nikog ne zanima!
Kad vam gore dođe neki Hara Krišna,,,iz nepoznavanja vlastite vjere i Boga,,neki će krenuti za njima,,kao i za Hodakom!
Što treba da netko pogine,,da bi shvatili da je to smeće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.