Kaladont
Re: Kaladont
jaUK
uklET
ŠTO FALI MOM AKCENTU?
da ti maalo NAGLASIM?
ŠTO FALI MOM AKCENTU?
da ti maalo NAGLASIM?
nije riječ iz hrvatskog jezika
etikeTA
etikeTA
nisu mnoge ovdje bile
A što se tiče dotepenca...Nije ni to strana riječ.nije problem u tome,ali tamo gdje se za nekog kaže da je dotepenec,kaže mu se da je dotepenec,a ne dotepanac...ako se negdje kaže i ovako
,moj naklon...prosvjetlite me
talismAN
A što se tiče dotepenca...Nije ni to strana riječ.nije problem u tome,ali tamo gdje se za nekog kaže da je dotepenec,kaže mu se da je dotepenec,a ne dotepanac...ako se negdje kaže i ovako
talismAN
i što sad ?
ankeTA
ankeTA
i što,što sad?ja nikad ništa ne smijem reći ovdje?
branko se tamo prežderava na stranačkom okupljanju,a ja se tu s tobom prepirem na kaladontu
vaZA
branko se tamo prežderava na stranačkom okupljanju,a ja se tu s tobom prepirem na kaladontu
vaZA
Vidim ga danas kod škole da ima neko okupljanje s kudovcima.ryan je napisao/la:i što,što sad?ja nikad ništa ne smijem reći ovdje?![]()
branko se tamo prežderava na stranačkom okupljanju,a ja se tu s tobom prepirem na kaladontu![]()
Nema prepirke, samo raspravljamo
zaostAO
aorTA
PS. poznata rijec........
PS. poznata rijec........
trabaNT
košuLjA
košuLjA
Jurica pa nemoze sa "aorTA" na "trabaNT" ? nesto nestima
E ljudi evo i mene, vidim da vam falim, pa urselu jednostavno, Jure je pobjedio u onom krugu i započeo novi krug sa KOŠULJOM, kužiš? a na adrersi osnovan forum mladih SDP-a
ljaMA
ljaMA
Zadnja izmjena: branko, dana/u 20 vel 2011, 19:55, ukupno mijenjano 3 puta.
ursel je napisao/la:![]()
![]()
Jurica pa nemoze sa "aorTA" na "trabaNT" ? nesto nestima
i ursel ne stima,a ne nestima
branko je sad bio na tv-u
branko je napisao/la:E ljudi evo i mene, vidim da vam falim, pa urselu jednostavno, Jure je pobjedio u onom krugu i započeo novi krug sa KOŠULJOM, kužiš? a na adrersi najave događaja opisat ću kako je bilo na ručku![]()
ljaMA
vi ste svi pukli! aorta završava s TA,a ne TR
ol rajt, ol rajt, nastao totalni kuršlus, ja pogriješio tako da nastavljamo od aorta
taVA
taVA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.