što znači endogen,eclipse?
Kaladont
Re: Kaladont
ček',ček' čekaj! kakve su ovo riieči?

Zadnja izmjena: ryan, dana/u 21 vel 2011, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
E to ryanko, i ja sam to primjetio i zato se nisam htio petljat dok ne dođe Jure pa nek presudi, koliko ja znam pišu se samo riječi koje se upotrebljavaju u hrvatskom jeziku ili na narječju djela Hrvatske, ovdje bi konkretno trebalo bit EKLIPSA ili EKLIPTIKA ako ja dobro kužim tu riječ
ryan i branko
endogen= bolest iz obitelji depresija , upotrebljava se u hrvatskoj
skoro svaki dan ako netko boluje od velike potistenosti bez veci razloga...
eclipse- pomrcina sunca ili tama, prije kratkog vremena bila je eclipse i u hrvatskoj nekih par minuta. Globus je o tome pisao.
Vi mozete te rijeci izbrisati ako se drzimo samo domacih rijeci koje upotrebljavaju u domacem zargonu.
Za mene je OK. Topli pozdrav.
endogen= bolest iz obitelji depresija , upotrebljava se u hrvatskoj
skoro svaki dan ako netko boluje od velike potistenosti bez veci razloga...
eclipse- pomrcina sunca ili tama, prije kratkog vremena bila je eclipse i u hrvatskoj nekih par minuta. Globus je o tome pisao.
Vi mozete te rijeci izbrisati ako se drzimo samo domacih rijeci koje upotrebljavaju u domacem zargonu.
Za mene je OK. Topli pozdrav.
seloteJP je zadnja rič!
I pobjednička!
Ko može sa JP početi novu?
Bravo JA!
I pobjednička!
Ko može sa JP početi novu?
Bravo JA!
ok,ursel...idemo dalje...ako ti tako kažeš
jasEN
jasEN
vidim da je opet bilo nereda pa ću reći da su ryan i branko u pravu i ne mogu ići ove strane riječi (eklipsa je ok ali se kod nas piše kako se izgovara), ali kako je drago zakucao redoslijed sa selotejpom nek mu bude ta pobjeda i idemo dalje s igrom
entropiJA (iz termodinamike)
Vidiš ti Jure što se dešava čim tebe nema, znaš kako kaže naš narod: Kad nema mačke miševi kolo vode, zato se ja nisam htio ni petljat
javOR
javOR
ordinarijAT
onoliKO
unprofOR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.