Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Ajme cirkusa kod tebe

stvarno branko

Slažem se,,Branko je simpa tip!ursel je napisao/la:branco nemoj molim te prestat pisati ovo je zaista dobro napisano
Ovo me podsjeća na ono moje,,,nisam baš hodao po groblju,,,neznam regule,običaje,,,,
Kupim punici u cvjetarni cvijeće i jednu(meni lipu svijeću,,onu u crvenoj plastici i sa rupama,,,žena joj da a ona će"Što on mene planira sahraniti!"
Ha Ha!
A to ona svića što ide na grob!
Vrag je to znao,,meni je bila lipa!
e dakle palivatro svaki vrag i tebi padne na um, pa di ćeš punici poklonit lampion ha ha ha, sad si uspio i mene nasmijat ha ha ha

A došo seljak u grad,,pa se pravi GENTLMEN!branko je napisao/la:e dakle palivatro svaki vrag i tebi padne na um, pa di ćeš punici poklonit lampion ha ha ha, sad si uspio i mene nasmijat ha ha ha![]()
![]()
Zaboravio sam sinoć napisat da je umrla Dragica (Matilda) Špehar iz Čatrnje, mama od Vesne i pok. Ankice, čini mi se da joj se sin zove Jure. Sprovod je sutra na groblju u Drežniku u 15h.
Molimo Boga da joj udjeli pokoj vječni i Raj svijetli za svu tugu i nesreću koju je podnijela u životu.
Molimo Boga da joj udjeli pokoj vječni i Raj svijetli za svu tugu i nesreću koju je podnijela u životu.
E Đuro alaj ti šipak za ovo prebacivanje 
Samo svjetovne i ovozemaljaske teme iz Drežnika ovdje molimbranko je napisao/la:E Đuro alaj ti šipak za ovo prebacivanje
Tko ti je ovaj "alaj ti šipak"
Što misliš ko je 
Pa ne znam, zato te pitam.branko je napisao/la:Što misliš ko je
Aj da vidim ko zna 
Ja!branko je napisao/la:Aj da vidim ko zna
Znam!
Malo bez veze,ko da smo u razredu pa učitelj,,opominje ako malo šapćeš ili prepisuješ!
Jesi li bar stigao pročitati prije nego je nestalo?
I pitao big tetka Juricu,,jeli ovo oglasna ploča?
Može li se komentirati osoba ili dogagaj?
I ispravak netočnog navoda?
Jer Branko nije znao(nije kriv,nije znao čovjek) ime sina!
A onaj dodatak,,meni je zanimljiv,,smrt i njen smisao,,tragedija i kako iz nje izići!
Al dobro,,on je šef!
Nek briše!
I kamo je to prebacio?
U Drago i vjera, sad ćemo morat izgleda jednu rečenicu pisat ovdje a drugu u kojoj se spominje nešto drugo na drugom 
Ma nije to bila vjera,,bio je to običan razgovor sa jednom ,,u duši ranjenom ženom!branko je napisao/la:U Drago i vjera, sad ćemo morat izgleda jednu rečenicu pisat ovdje a drugu u kojoj se spominje nešto drugo na drugom
Vjerujem da bi joj isto to rekao i ti što joj rekoh ja!Tragedija,smrt,tuga,beznađe,,i na što ćeš onda ukazati nego na Boga!
A znam ja puno i o politici,sportu,ratu,,,ljubavi,,al tad je ono bilo prioritet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.