fotosopbranko je napisao/la:a zamisli kako bi bilo da je brana na Čatrnji,a ujedno i most za Smoljanac da je na brani, da Smoljančani nemoraju ići na Cindrićev most nego da imje tu, e a ova slika ti je odlična, jel to neka fotomontaža?
Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
A ovo sam ti zaboravio odgovoriti, nije fotomontaža nego Pivsko jezero u Crnoj Gori koje je nastalo izgradnjom brane na rijeci Pivi.branko je napisao/la:a zamisli kako bi bilo da je brana na Čatrnji,a ujedno i most za Smoljanac da je na brani, da Smoljančani nemoraju ići na Cindrićev most nego da imje tu, e a ova slika ti je odlična, jel to neka fotomontaža?
http://www.viabalkans.com/prirodne-atra ... ko-jezero/

meni danas nije do ničega, tako sam slomljen 
Onda idi kod doktora, a biće da je do ovog vremena, u toku dana se izmijenilo 10 godišnjih dobabranko je napisao/la:meni danas nije do ničega, tako sam slomljen
znaš ti dobro od čega je 
Radije se spremaj za sutrašnji dan i dosta offtopic pisanja jer će biti brisanja.branko je napisao/la:znaš ti dobro od čega je
a znam ja da bi vi mene najrađe obrisali da me nema nikako, al što ću vam ja, briši i uživaj
Pa dobro,,jel ovo voda ili PIVA onda?Jurica je napisao/la:A ovo sam ti zaboravio odgovoriti, nije fotomontaža nego Pivsko jezero u Crnoj Gori koje je nastalo izgradnjom brane na rijeci Pivi.branko je napisao/la:a zamisli kako bi bilo da je brana na Čatrnji,a ujedno i most za Smoljanac da je na brani, da Smoljančani nemoraju ići na Cindrićev most nego da imje tu, e a ova slika ti je odlična, jel to neka fotomontaža?
http://www.viabalkans.com/prirodne-atra ... ko-jezero/
Selim tamo,,mora da je piva!
Zna se što je u pivskoj bačvi,onda mora da je isto i u pivskom jezeru!
Nebi,,,ti si ovdje u kratkom vremenu postao numero uno!branko je napisao/la:a znam ja da bi vi mene najrađe obrisali da me nema nikako, al što ću vam ja, briši i uživaj
Da nije tebe,ovdje bi bilo groblje,,,,mrtvilo!
branko je napisao/la:a znam ja da bi vi mene najrađe obrisali da me nema nikako, al što ću vam ja, briši i uživaj
Branko kako mislis tko te nezeli?
Forumasi? Tvoji "Politicki neistomisljenici"? Ipak ti moras u tom Mjesnom uredu
prisustvovati razlicitim Diskusijama.
Bok
Eto, ispunila ti se želja i nije bilo nastupa u petak, valjda će biti uskoro.branko je napisao/la:Nažalost moram ovdje iznjeti jednu vrlo ružnu stvar a to je da naši toliko hvaljeni Plitvički Bećari planiraju nastupiti kod Drage Rubale u emisiji koja ide petkom. Sve bi bilo dobro al taj petak kad oni trebaju nastupit je VELIKI PETAK, petak muke i smrti gospodina našega Isusa Krista, toga dana niko ko drži do sebe neće da nastupa, i to je jedini dan u godini kad niko ko drži imalo do sebe i ko misli na spasenje duše i ko misli na muku gospodnju, neće svirat i neće se veselit. Gospodin Rubala očito nije mogao dobot nikoga drugog da mu svira na Veliki Petak pa je našao njih. Ma nek mi kaže ko što hoće al baš da tu noć moraju svirat e nek im bude na sramotu i VELIKI VELIKI minus, ako imalo drže do sebe otkazat će taj nastup i neće nastupit pa ako treba reći će Rubali da i on na Veliki Petak netreba imat tu emisiju nego nek ostavi da se vjernici duhovno pripreme za Veliku Subotu i Uskrs
to je samo znak da je Bog čuo naše molitve i pobrinuo se da možemo u miru i pobožno proslaviti Veliki Petak, Pero je bio u Drežniku na bogoslužju velikog petka i jako nam je puno pomogao u pjevanju
PS. ta emisija u kojoj su oni trebali nastupit bit će 6. 5. dakle na Đurđevdan
PS. ta emisija u kojoj su oni trebali nastupit bit će 6. 5. dakle na Đurđevdan
Pošto je u subotu bio Sv Juraj, a zbog priprave blagdana nije se mogao liturgijski održati, stoga se Sv. Juraj održava danas u Lađevcu, možda i ja pođem tamo barem na misu, a možda se i koji Jure zaleti pa plati pivu

Bio na kratko, riješio tekuća pitanja pa dalje, nisam te zamijetio.

nisam ni bio kad se nisi javio da ideš, da sam znao da ćeš ići došao bi
e aj otiđi na Slunjski dekanat pa onu sliku prebaci tamo di si stavio ono kolo
e aj otiđi na Slunjski dekanat pa onu sliku prebaci tamo di si stavio ono kolo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.