Čovjek je čovjek,nesavršeno biće,,kakav prema rodbini takav i prema ženi!Stari G(r)ad je napisao/la:Sve što si naveo su posljedice i to svi znamo i znamo ih prepoznati. Navedi što ti smatraš da su razlozi, npr. zašto su "svi" jednom "ovakvi" a drugi put "onakvi", to jest što može biti razlog da se nešto dogodi i da se to smatra silovanjem u braku i da se za to guli 15 godina. Odnosi između rođaka (još uvijek) ne spadaju u bračne odnose.
Po tvojoj teoriji svaki majmun ili krava ima mišljenje zato što ima "dupe". Zanima me samo kako ono dopire do tebe, to jest kako ga razumiješ.
Kad postane svjestan sebe(a to zna biti jako bolno) onda je u stanju oprostiti jer ,zna,da je i sam nekad ,,gad!Nakon 20 g. braka ,neznam koji bi to bio razlog valjan da bi se išao rastaviti osim preljube!A kad sam bio mlađi,znali smo se pofajtati za sitnicu!Tek u odnosima sa drugima spoznaš sebe!
Jedan mladi par došao svećeniku da ih vjenča i on pita"Jeste li se ikad svadili dosan!"
Oni uglas"Nismo!"
>"E onda vas neću vjenčati,,još!Dođite mi nakon prve ozbiljne svađe!"
Drugi par došao pa se hvale"Mi smo već 10 g u braku i nikad se ne svađamo!"
A svećenik pomisli"Ovi lili lažu ili je netko nekog slomio!"
Glede silovanja ,,pa protiv sam,,,zlo je to i u braku i van njega!
Samo,,nije mi jasno,,ako siluješ tuđu ženu dobiješ 3 godine!A ako svoju,dobiješ10-15!
Tko je tu lud?