Pa neki ljudi rade, imaju obaveze i tako to...branko je napisao/la:Ajme Bože, ovo je već zabrinjavajuće, pa di nam je urselinka, ko zna da se ženi nije što dogodilo, možda leži negdje a nemože se dić a nema nikoga upomoć, ako ju neko pozna nek ju zovne telefonom da se vidi zašto se ne javlja![]()
![]()
rakovacki forum
Re: rakovacki forum
ma rade vraga, a kako su se cjelo ljeto javljali ovdje, kad je vruće i nemože se ništa vani radit omda nema druge nego ovdje kvocat.
E Đuro pa zar ti nisi u Jesenjci na Sv. Iliji

E Đuro pa zar ti nisi u Jesenjci na Sv. Iliji
Bio malo u prolazu, deru narodnjaci, šatori i tako...znaš već, nije bilo gužve.branko je napisao/la:ma rade vraga, a kako su se cjelo ljeto javljali ovdje, kad je vruće i nemože se ništa vani radit omda nema druge nego ovdje kvocat.
E Đuro pa zar ti nisi u Jesenjci na Sv. Iliji![]()
![]()
Malo dalje hare krišna festival pa eto možeš ih malo obići, da vidiš i drugu vjeru što nudi, imaju neki info pult za kojim lijepo pjevaju i sviraju te mame vjernike slabe vjere
što se njesi javio da idem s tobom, mogao si malo i poslikat da se vidi, visi li zastava sa zvonika, lani bila od vr zvonika do zemlje 
Mislim da nije bilo zastave i ja sam je vidio prije par godina, njesam sliko al evo ti pa uživaj kad drugi snimajubranko je napisao/la:što se njesi javio da idem s tobom, mogao si malo i poslikat da se vidi, visi li zastava sa zvonika, lani bila od vr zvonika do zemlje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-k5UZPy9Z8[/youtube]
ovo su sve nešto od podne ili malo poslije podne, nema ništa od 10 naveče ili ponoć, sad bi trebalo snimat, bilo bi zanimljivo vidjet kakvi su pod binom 
Jurice, da li se na vidikovac na Zvjerinjaku ide pješice gore od groblja? Pogled je super gledano po slikama.
Jurica je napisao/la:Pa neki ljudi rade, imaju obaveze i tako to...branko je napisao/la:Ajme Bože, ovo je već zabrinjavajuće, pa di nam je urselinka, ko zna da se ženi nije što dogodilo, možda leži negdje a nemože se dić a nema nikoga upomoć, ako ju neko pozna nek ju zovne telefonom da se vidi zašto se ne javlja![]()
![]()
WOU---
1.08. Dan Drzavnosti , obicj je da se planinari sa drustvom a lijepo vrijeme.
Bog
Uh al si mi dala brige, ja već htio zvat 112 da vide što je, trebala si to najavit da znamo 
Tako je, vjerovatno će se to još malo označiti tablama da se i turisti mogu snaći.Geronimo je napisao/la:Jurice, da li se na vidikovac na Zvjerinjaku ide pješice gore od groblja? Pogled je super gledano po slikama.
Ovo je zaista dobro.Rakovica i "ZVIRNJAK"
Kino? Zidic -ponovno napravit
To su sjecanja

Kino? Zidic -ponovno napravit
i mi bi rado vratili Bauru i staru gostionu u Drežnik (i starog grobara naravno) al ko nas pita 
vi imate veliko bogatstvo KORANAbranko je napisao/la:i mi bi rado vratili Bauru i staru gostionu u Drežnik (i starog grobara naravno) al ko nas pita
je, jako bogatstvo, razminali joj dno pa sad došlo ko rešeto, nema vode još od 6. mjeseca, ruglo za vidit a niko se po guzici nije počešao da vidi zašto vode nema i gdje ponire, ja obični laik šetao Plitvicama nedavno i vidim pored same staze meter od kraja, rupa otprilike 20x20 i tu garant ponire voda, al naravno nikoga nije briga za to, a ko zna koliko ima takvih rupa, ja sam rekao da Bog da da presuše sva jezera i slapovi pa možda se neko onda zapita što se desilo i poduzme neke korake da se korito sanira 
E bome da, Kino i Zidić, to su uspomene. Što je čovjek stariji sve ga više nostalgija "pere", barem mene.job je napisao/la:Ovo je zaista dobro.Rakovica i "ZVIRNJAK"![]()
Kino? Zidic -ponovno napravitTo su sjecanja
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.