Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
Danas je u Karlovcu? u bolnici nakon duge bolesti umro Zvonko Klanfar u 46. god. neznam kad i gdje će biti sahrana al pretpostavljam u Drežniku.
Zvonko klanfar od kakve bolesti je bolovao. Zvonko ima Obitelj.
Njegovi roditelji su pokopani u Rakovackom groblju.
Tesko zalosno za obitelj.
Ovo je zalosno kada tako mladi ljudi umiru., 46 godina nije nikakva starost.Kako je zivot tu i tamo nepravedan.
Njegovi roditelji su pokopani u Rakovackom groblju.
Tesko zalosno za obitelj.
Ovo je zalosno kada tako mladi ljudi umiru., 46 godina nije nikakva starost.Kako je zivot tu i tamo nepravedan.
A jetra kuma, jetra, "MARJAN" mu kumovao najviše
PS. Sprovod će (ipak) biti u Rakovici u ponedjeljak u 15h
PS. Sprovod će (ipak) biti u Rakovici u ponedjeljak u 15h
SUSRET ŠKOLSKE GENERACIJE 1980/1981
E brate svaka čast za ove slike sa susreta školske generacije 1980/81, odnosno svaka čast organizatorima susreta. Prelijepo, predivno, izvanredno, za svaku pohvalu. Vjerojatno su i neke druge generacije imale neke proslave ali nisu to eksponirale ovdje, a treba, svakako bi trebalo. Kad vidim ovo odmah se sjetim lijepih i bezbrižnih dana, iako u to vrijeme nismo bili ni svjesni da je školsko doba stvarno najljepše doba. Bravo!
E brate svaka čast za ove slike sa susreta školske generacije 1980/81, odnosno svaka čast organizatorima susreta. Prelijepo, predivno, izvanredno, za svaku pohvalu. Vjerojatno su i neke druge generacije imale neke proslave ali nisu to eksponirale ovdje, a treba, svakako bi trebalo. Kad vidim ovo odmah se sjetim lijepih i bezbrižnih dana, iako u to vrijeme nismo bili ni svjesni da je školsko doba stvarno najljepše doba. Bravo!
Gdje se mogu vidjet te slike

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Drugi su mi obrisali, sad puno bolje vidim, 
branco pa gdje si ti na tim Slikamabranko je napisao/la:Gdje se mogu vidjet te slike![]()
![]()
E kuma ja ti nisam ta generacija, uostalom nemogu se ja baš svagdje slikat ha ha ha 
branco vec dugo nisi napisao Anegdote
Presusio Izvor
Pozdrav
Pozdrav
Jučer je u Vagancu, nakon duge i teške bolesti umrla Bare Štrk u 63. godini života. Muž joj je Ive a dica: Jelena (udana u Čatrnju za Milana Hodak), Kruno i Franjo. Sprovod će biti danas u 15h u Vagancu.
Jutros je umrla Jelka Franjković iz Korane u 74. godini, mama od Jadranke (udana za Duška molera sina), sahrana će biti u Drežniku vjerovatno sutra ili u utorak, jer je umrla u Bolnici.
Branko-gdje si
Pecenje Rakije je proslo, Klanje Svinja
ili si se izgubio

Pecenje Rakije je proslo, Klanje Svinja
Ma radim kuma radim, tamo u KIM-u uvode novu liniju čokoladnog mlijeka pa novi pogon ne radi cjeli tjedan a izgleda da neće ni ovaj idući, tako da naš pogon radi u 3 smjene bez slobodnog dana, ustajem u pola 5 a dođem kući kasno i opet idem rano leć pa mi se neda ništa pisat kad sam umoran, pročitam ja sve što vi ovdje pišete al jednostavno od umora oči mi se sklapaju i neda mi se pisat. Čak bi i sutra trebao radit al ako bi danas sve išlo dobro onda mi nebi sutra al tek večeras oko 9 će nas zvati radimo li ili ne.
Bio sam prošlu subotu u Bratislavi na izletu sa firmom al koliko sam umoran da ni o tome nisam ništa pisao. Uponedjeljak radim od 7 naveče pa možda onda malo škrabnem nešto ovdje
Bio sam prošlu subotu u Bratislavi na izletu sa firmom al koliko sam umoran da ni o tome nisam ništa pisao. Uponedjeljak radim od 7 naveče pa možda onda malo škrabnem nešto ovdje
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 10 pro 2011, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Razlog: Ne miješaj poslovne i privatne stvari ovdje.
Razlog: Ne miješaj poslovne i privatne stvari ovdje.
KIM-u uvode novu liniju čokoladnog mlijeka pa novi pogon ....
dali ste vec isprobali kako smeka"COKOLADNO MLIJEKO"

dali ste vec isprobali kako smeka"COKOLADNO MLIJEKO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.