Kaladont
Re: Kaladont
Ma ne žive, ona odselila u Bjelovar (otjerala ju jetrva ) tamo se zaposlila i odigla tog sina a imala je kćer sa mužem dok je bio živ, tako da su živjeli u Bjelovaru a ne ovdje, dolazio taj mali ovamo
Zasto nije otjerala Stipi
----oje ojeje kakve zavrzlane tuzno ali malo i za smjeh sa tim odnosima.
Zasto nije otjerala Stipi
Zasto nije otjerala Stipibranko je napisao/la:Ma ne žive, ona odselila u Bjelovar (otjerala ju jetrva ) tamo se zaposlila i odigla tog sina a imala je kćer sa mužem dok je bio živ, tako da su živjeli u Bjelovaru a ne ovdje, dolazio taj mali ovamo
Glavno da si ti drža svićubranko je napisao/la:ajme koja zavrzlama, neznam jel se možete snać ko je tu kome ućera i ko je čiji otac a ko stric, ko u mexičkim sapunicama ha ha ha![]()
![]()
utjerivAČ (kad se već ućeruje)
A tebi krivo što ti nisi
Ćuksane, to je bilo još dok se ja nisam ni rodio, tamo 50-ih godina al u narodu je živa priča o tom, doduše tu Katu sam pokopao ovdje kod nas, imala želju da ju pokopaju pored tog djevera (zagondžije)
Aj daj novu riječ il ću napisat onu svoju, znaš već koju
Ćuksane, to je bilo još dok se ja nisam ni rodio, tamo 50-ih godina al u narodu je živa priča o tom, doduše tu Katu sam pokopao ovdje kod nas, imala želju da ju pokopaju pored tog djevera (zagondžije)
Aj daj novu riječ il ću napisat onu svoju, znaš već koju
A i ti svašta znaš
mljekAR
mljekAR
Pa kako nebi znao, imam i godina a fala bogu radim cjeli život s ljudima i naslušao sam se raznih priča i pričica, mogao bih pisat odavde do Vaganačkog mosta i još bi ostalo 
cigLA
branko je napisao/la:labrNjA
nja.........
može biti čija hoće, treba samo pazit da ne dobiješ po labrnji 
ganAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.