PS. Mirko nabaci malo smajlić
Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
PS. Mirko nabaci malo smajlić
E jel neko gledao ovaj spot Plitvičkih bećara, što vam se čini, meni je jako dobar.
A jedva sam ga našao...
Nije loše, samo se vokal slabo čuje od tamburice, koliko vidim "maznuli" su barem i dvije moje slike
Evo tko hoće pogledati i poslušati
http://www.youtube.com/watch?v=tgL4TTa-jOg
Nije loše, samo se vokal slabo čuje od tamburice, koliko vidim "maznuli" su barem i dvije moje slike
Evo tko hoće pogledati i poslušati
http://www.youtube.com/watch?v=tgL4TTa-jOg
U nedjelju 20.02.2010. prikazan je prvi dio emisije Lijepom našom iz Slunja, a u iduću nedjelju 27.02.2010. je drugi dio gdje će nastupiti i naši kudovci pa pogledajte. Nekoliko slika iz prvog dijela s poznatim likovima

Hoće biti na Youtube Jurice? 
Gledao s guštom!seliste je napisao/la:Hoće biti na Youtube Jurice?
Otkud je ovaj "dječko" što pleše sa onom babom?
Fora je tip!
A i ono sa uštipcima,,,"diže se sve u pravim rukama"! je fora,možda baš i nije za televiziju!
KUD-ovci su bili dobri ali brate ovi ostali izvođači su mogli i malo neke veselije pjesme odabrati, pogotovo Mate Bulić. Ali 2. dio emisije će biti bolji.
Dečko je iz Slunja, inače veliki zafrkant i veseljak kad se ide nekud sa KUD-om a zove se Nikica Smenderovac, mama mu sestra Ante Palijana
Ko je Ante?branko je napisao/la:Dečko je iz Slunja, inače veliki zafrkant i veseljak kad se ide nekud sa KUD-om a zove se Nikica Smenderovac, mama mu sestra Ante Palijana
Jel to onaj Ante što je glumio u "Slunjskim Brdima?"
Ja nekako otvorio prvi dio filma,,nekako nemogu nastavke!
Jel on sudjelovao u onom kad su onog nekog tipa ubili,,,staklom od boce u birtiji u Grabovcu?
A ne znam, snimio sam cijelu emisiju, ali nema baš nešto zanimljivo za Youtube i što kaže Geronimo pjesme su bile dosadne.seliste je napisao/la:Hoće biti na Youtube Jurice?
Mislim da je, nisam to još imao priliku vidjeti.palivatra je napisao/la: Ko je Ante?
Jel to onaj Ante što je glumio u "Slunjskim Brdima?"
Nije, nema on veze s tim, to je neki drugi Palijan (Ante je inače Palian, bez j)palivatra je napisao/la:Jel on sudjelovao u onom kad su onog nekog tipa ubili,,,staklom od boce u birtiji u Grabovcu?
E ovaj palivatra samo o klanju i ko je gdje koga pridavio, svedno koda je iz Čatrnje, Ante je sin od Ivice Palijana onog pilara iz Krivaje a ima 2 brata Danu i Peru, Danina žena bila pok. Nena rođ. Čorak a Perina žena je Jelka rođ. Vidoš iz Brdina. Nemam pojma što pričate da je Ante negdje glumio.
Evo pa čitajbranko je napisao/la:Nemam pojma što pričate da je Ante negdje glumio.
http://opcinacazin.com/modules.php?name ... le&sid=114
Tko želi može ovdje pogledati, traje skoro sat i pol, oko 500 MB
http://tinyurl.com/6hfv2wt
Evo Ante

O jebote,,,pa ja rođo samo pitam!Ne optužujem nikog,,,čitam!branko je napisao/la:E ovaj palivatra samo o klanju i ko je gdje koga pridavio, svedno koda je iz Čatrnje, Ante je sin od Ivice Palijana onog pilara iz Krivaje a ima 2 brata Danu i Peru, Danina žena bila pok. Nena rođ. Čorak a Perina žena je Jelka rođ. Vidoš iz Brdina. Nemam pojma što pričate da je Ante negdje glumio.
Neki Ante Palijan je vodio Musliće preko,,sad su oni snimili film "Slunjska brda"!
Tu je i Ante Pavlić poginuo!Šteta!Dečko je bio pravi!Mlađo ih je isto vodio!Ostao živ!
Kako ne živim tamo,znam samo ono iz ,,novina!A tamo je pisalo da su dva tipa priklali jednog razbijenom bocom!Jer je on jednog od njih opizdija šakom!A jedan od ta dva je bio Palijan Ante!Jeli to isti taj tip,,nemam pojma!
Pa pitam!
Objasnite!
Vi znate!
I taj film,,"Slunjska Brda" pogledaj!Svakako!
Sigurno ima u njem klanja dok ga ti toliko preporučuješ 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.