Ljudi gdje ste
Senka je napisao/la:evo me,vratila sam se danas iz Rakovice,bilo je prelijepo,pravo proljeće ali vidjeli smo DVA poskoka, svuda ih ima ljudi, iznad groblja ,u Klancu,na cesti,pazite se.....
A što se tiče šparoga,ima više načina na koji se može pripremiti šparoga pa mogu biti i jako ukusne. Pozdrav svima
Ovo s poskocima me baš ne usrećuje!!Čitam baš na teletekstu,dva ugriza u Lici.
Šparoge su ti kao trava,,(ne mislim na onu koje krave pasu),,,navučeš se kad probaš jednom(možda ih je bolje usporediti sa sexom,,ha ha,,,travu nisam nikad probao)!
Lako se pripremaju,,mogu se par minuta prokuhati a onda na maslinovu ulju baciš malo pršutaili pancete (slanine) pa njih i par jaja po tome!
Od one vode u kojoj ih kuhaš se može napraviti dobra juha,,,malo kocke,,vegete,papra ,soli i pašticu.One se jedu jer su izuzetno zdrave,,,pročiste bubrage bolje od pive!
Pozdrav!
Lako se pripremaju,,mogu se par minuta prokuhati a onda na maslinovu ulju baciš malo pršutaili pancete (slanine) pa njih i par jaja po tome!
Od one vode u kojoj ih kuhaš se može napraviti dobra juha,,,malo kocke,,vegete,papra ,soli i pašticu.One se jedu jer su izuzetno zdrave,,,pročiste bubrage bolje od pive!
Pozdrav!
Hallo
Kako je prosao 1 maj u Rakovici?
Jeli bilo Demo...
Danas je bilo lijepo vrijeme i za Piknik kao i za Demonstraciju....
Bok ljudi ....
PS. Spargle---Sparoge su zaista nesto dobro sa dobrom sunkom. tz. divlje
Spargle.Sparoge su malo gorkog ukusa ali dobar "sos" ktome smecka zaista dobro i kako je Drago rekel jos ktome zdrava hrana.
Lijep Svibanjski Pozdrav
Kako je prosao 1 maj u Rakovici?
Jeli bilo Demo...
Danas je bilo lijepo vrijeme i za Piknik kao i za Demonstraciju....
Bok ljudi ....
PS. Spargle---Sparoge su zaista nesto dobro sa dobrom sunkom. tz. divlje
Spargle.Sparoge su malo gorkog ukusa ali dobar "sos" ktome smecka zaista dobro i kako je Drago rekel jos ktome zdrava hrana.
Lijep Svibanjski Pozdrav
- Lipovcanka
- Vidi maloga

Ma meni nije dovoljno toplo!Mladi ,,ludi se kupaju!
Ja imam roniloačko odjelo ,,ono tanje od tri milimetra pa neidem još!Ne zato što bi u njemu bilo hladno nego zato jer sam fanatik za ribe lovit sa puškom pa kad uđem neznam izić!A noge,,,ruke i lice su izloženi!
Čovječe,,,radio sam to ,,,moraš se popišat u odjelu da se malo zagriješ!
Ja imam roniloačko odjelo ,,ono tanje od tri milimetra pa neidem još!Ne zato što bi u njemu bilo hladno nego zato jer sam fanatik za ribe lovit sa puškom pa kad uđem neznam izić!A noge,,,ruke i lice su izloženi!
Čovječe,,,radio sam to ,,,moraš se popišat u odjelu da se malo zagriješ!
- Lipovcanka
- Vidi maloga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.