Dreznik grad 1964 godine

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Dreznik grad 1964 godine

Post Postao/la palivatra » 17 sij 2011, 12:12

branko je napisao/la:
palivatra je napisao/la:
branko je napisao/la:sutra će valjda ići lakše, neće mi ni ovi smajlići i oni bježe, shit, hm al uhvatit ću ih jednom, ako može Ana Kuljna valjda ću i ja
Ha Ha! :D
Nije valjda da je i ona,,kompjuterski pismena?
Jel Kuljo još živ(on "beše mnogo" stariji od nje!
Ma goni je k vragu pismema je da što 8) , ja bio jesenas na pivi kod nje a ona priča da je nešto čitala na KOMPJUTORU :mrgreen: , pa vidim da je, a Kulje je ziv da što, imao konja sve do lani i priglavke... lani kupio traktor :lol:
Dakle,,recept za dugovječnost=oženi puno mlađu!
E što to nisam prije skontao!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 17 sij 2011, 12:54

Nije točno nego nemoj se uopće ženit :D , evo danas je Sv. Ante pustinjak, prodao imanje :cry: , i otišao u pustinju, živio kao monah a doživio 108 god. :roll:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 17 sij 2011, 14:39

branko je napisao/la:Nije točno nego nemoj se uopće ženit :D , evo danas je Sv. Ante pustinjak, prodao imanje :cry: , i otišao u pustinju, živio kao monah a doživio 108 god. :roll:
Prtešao Rom(olitiga Cigan) na Kršćansku vjeru i svećenik ga poučava:
"Cigo,sad nesmiš više krast!"
-"Neću da kradem"
"Nesmiješ se napijat"
-"Neću da se napijam"!
"Nesmiješ više ni druge ženske naganjat"
_"Neću bre"!
"Moraš biti spreman za Krista i život dat"
-"Ću da ga dam,što će mi takav život!"

Ja ću rađe živjeti 88 godina sa svim ovim nego,,,u pustinji bez!
Pogotovo bez žene!

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 17 sij 2011, 18:07

palivatra je napisao/la:
Pogotovo bez žene!
Baš si skroman :lol:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 17 sij 2011, 18:36

Jurica je napisao/la:
palivatra je napisao/la:
Pogotovo bez žene!
Baš si skroman :lol:
78,,,jel ti sad dobro?
Skratio si mi život za 10 g. zlobniče jedan! :D

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 17 sij 2011, 18:43

Ni manje ni više nego 88, ma nemoj, vidi vidi, a da ti nebi bilo ko kad je onaj rekao "Sad počivaj dušo moja u miru, pij i jedi jer imaš blaga za mnoge godine, a reći će mu se, bezumniče još noćas duša će se tvoja od tebe zatražiti a to što si stekao čije će biti? Skupljajte sebi blago na Nebu, neraspadljivo, gdje ga lopov ne potkapa a moljac i hrđa ne rastaču" :roll:

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 17 sij 2011, 19:01

branko je napisao/la:Ni manje ni više nego 88, ma nemoj, vidi vidi, a da ti nebi bilo ko kad je onaj rekao "Sad počivaj dušo moja u miru, pij i jedi jer imaš blaga za mnoge godine, a reći će mu se, bezumniče još noćas duša će se tvoja od tebe zatražiti a to što si stekao čije će biti? Skupljajte sebi blago na Nebu, neraspadljivo, gdje ga lopov ne potkapa a moljac i hrđa ne rastaču" :roll:
Daj ovo napiši smisleno, ništa ne razumijem :idea:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 17 sij 2011, 19:52

E vidiš da koji put odeš u crkvu onda bi čuo i ovaj odlomak iz Evanđelja Lk 12, 13-21 redak, čita se 18. nedjelje kroz godinu, ako imaš sv. pismo pročitaj sam, da pojasnim kratice:Lk je Luka 12. poglavlje 13 do 21. redaka ako hoćeš napisat ću ga ovdje

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 17 sij 2011, 22:09

Vjerske teme u vjerske, ovo je o Drežniku 1964 pa molim da se drži započete teme. Morat ću otvoriti novu temu s naslovom "Branko i vjera" pošto Drago ima svoju.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 18 sij 2011, 09:17

Jurica je napisao/la:Vjerske teme u vjerske, ovo je o Drežniku 1964 pa molim da se drži započete teme. Morat ću otvoriti novu temu s naslovom "Branko i vjera" pošto Drago ima svoju.
Ti kao da si bivši komunista,,ha ha!A nisi jer si ..pretpostavljam premlad!
Njihovo je bilo ,"Vjera u crkvu ,,i da se nisi usudio spominjati te stvari van nje!"
Vjera je utkana u nas,,,i u svakodnevnom životu,,vjera u bilo što!Bilo Boga bilo Big Bang,,,
Kad sjednemo u avion,vjerujemo da ćemo doletjeti do cilja!
Dakle,,slažem se da se treba bitno držati teme ali glupo bi bilo nesmiti spomenuti nešto van iste! :--har
Stroga pravila guše slobodan duh!
Bolje da se piše iočemu nego da forum odamire!
Pozdrav!
Opusti se i uživaj! :--H

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 18 sij 2011, 09:24

Jurica je napisao/la:
branko je napisao/la:Ni manje ni više nego 88, ma nemoj, vidi vidi, a da ti nebi bilo ko kad je onaj rekao "Sad počivaj dušo moja u miru, pij i jedi jer imaš blaga za mnoge godine, a reći će mu se, bezumniče još noćas duša će se tvoja od tebe zatražiti a to što si stekao čije će biti? Skupljajte sebi blago na Nebu, neraspadljivo, gdje ga lopov ne potkapa a moljac i hrđa ne rastaču" :roll:
Daj ovo napiši smisleno, ništa ne razumijem :idea:
Probat ću ti objasniti,,
Isus priča o svrsi života,,jeli svrha steći bogatstvo ili spasenje za vječnost?
Tako neki tip,,može biti da je iz Drežnika,nagomila bogatstvo i kaže"E sad ću uživati pod stare dane!"I rikne istu noć!
Opako je i to kad imaš bogatstvo pa ti propada (naprimjer,uništi ti sve poplava ili potres ) ili te opljačkaju!Sve je to prolazno!
Dok,,ako moralno živiš,bogobojazno,poštuješ Boga i voliš ga i sve ljude,to ostaje za vječnost!
I kad umreš,ideš kod Boga,,u život vječni,,,tamo ti nitko to nemože ukrasti i neće uskratiti da uživaš!
Mala digresija,,nećemo više ovdje o vjeri već o Drežniku!
Mada mislim da smo temu već dobrano potrošili!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 18 sij 2011, 09:25

Skupih ja toga,,,podosta!
Za vječnost!

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 19 sij 2011, 20:59

Sto se tice toga moj pradjed je s preko osamdeset napravio sluskinji dijete i ozenio ju. Jel tako Branko?

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 19 sij 2011, 21:40

Sinisa je napisao/la:
Sto se tice toga moj pradjed je s preko osamdeset napravio sluskinji dijete i ozenio ju. Jel tako Branko?
Opak tip! :--har

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 19 sij 2011, 22:01

Tvoj pradjed je bio vrlo opasan za žene, kad je ostao udovac zaljubila se u njega jedna od 16 - 17god. i umalo se oženili al njezini to nekako razvrgnu, naravno da se nije zaljubila u njega bez veze nego je bio dobar.....

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.