Da malo nas ima na Forumu..... steta... razlog?

Mislim da razlog nije Facebook , weil to je "mrtva" Komunikacija.
Pozdrav
Jedino nas par je žilavo!lipovcan je napisao/la:Ja mislim da ljudi neznaju za rakovacki forum i da tko zna ga je trta nesto napisat!!
ursel je napisao/la:Bok seliste!
Jos nemas novih idaa , nesto intrsantno? Lokalna Politika. ?
MAle zgode i nezgode?
Kako privuci , prbudizi Intres za nas Forum?![]()
![]()
Uz Pozdrav
Zanimljivo!seliste je napisao/la:ursel je napisao/la:Bok seliste!
MAle zgode i nezgode?
![]()
Uz Pozdrav
Evo pogledajte temu Kolektor u Drežniku pa recite svoje mišljenje. Vi is inozemstva možete posvjedočiti kakvo je tamo stanje sa "kolektorima"itd...
bića je napisao/la:Zanimljivo!seliste je napisao/la:ursel je napisao/la:Bok seliste!
MAle zgode i nezgode?
![]()
Uz Pozdrav
Evo pogledajte temu Kolektor u Drežniku pa recite svoje mišljenje. Vi is inozemstva možete posvjedočiti kakvo je tamo stanje sa "kolektorima"itd...
No nije li NP Plitvice već doveo tamo neke ,,fekalne ostatke,,sjećam se da je nešto bilo na TV prije rata!
Ako tako i tako ispuštaju ,onda je bolje sa kolektorom nego bez!
No mene i dalje brine Korana!
Nema je,,(dobro ima sad,,ali za mjesec dana neće) ,,zašto?I tako godinama,,i nitko ništa ne poduzima!
Welcome home!lipovcan je napisao/la:Eto me 31.07.! Vec godinu nisam bio u HR! Jedva cekam da vidim sta se desava!!!
bića je napisao/la:Welcome home!lipovcan je napisao/la:Eto me 31.07.! Vec godinu nisam bio u HR! Jedva cekam da vidim sta se desava!!!
Ja nisam...job je napisao/la:Zaboravil pitati tko je dobil ove godine Nagradu "Zeleni Cvjet" ili okicnica?
To je intresanto za pogledat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.