http://www.barinfo.co.me/Intervju/istina03.html

I među njima ima,,poštenih ljudina!
Neko vrijeme nisam htjeo pisati jer sam se osjetio nepoželjan a kasnije sam navigavao,,,Stari G(r)ad je napisao/la:Prije će biti da su dobili žulj na savjesti!
Inače, po onoj "Lesi se vraća kući" - i palivatra se vratio kući - dobrodošao!
Hm,,zanimljivo!"Stari G(r)ad je napisao/la:Kao prvo moram ispraviti netočne navode: niti sam ja koga ili što opljačkao, niti sam veliki Hrvat! Ja sam samo jedan mali obični Hrvat koji ima veliko srce koje kuca za moj narod i moju Domovinu i režim i grizem na svaki pokušaj da mi netko tuđi ili mentalno ograničen pokušava krojiti sudbinu i način života, a u takve ubrajam sve te "čudne biljke" koje čine taj postotak koji će glasati za ulazak u uniju. U povijesti smo jednom bili ovce (1918.), ali to se donekle može opravdati neinformiranošću ljudi u ono doba s obzirom da nije bilo toliko medija iz kojih su se mogle crpiti istinite informacije. Danas su svi javni mediji pod stranom i udbaškom kontrolom, ali hvala Bogu imamo pristup Internetu pa su nam dostupne i istinite nefrizirane informacije. Problem je u tome što spomenute "čudne biljke" nemaju zanimanja ni volje za čitanje, već žive uglavnom kao prasci - čekaju da im se sve servira na tanjuru ili u kopanji, požderu i onda spavaju - bojeći se da bi umrli kad bi uključili mozgove.
Uz "hrvatski jal" i ovaj navedeni strah od razmišljanja - jao nama !
(Ne)aktivnost na ovom forumu govori u prilog mom zaključku o strahu od razmišljanja. Svi odlaze tamo gdje se blebeće i melje o nevažnim temama jer tamo ne treba misliti. Pratio sam brojke koje pokazuju koliko puta ovdje je neka tema pregledana. Te brojke daleko premašuju broj postova, što također govori u prilog mom zaključku. Više bih volio da ljudi pišu i iznose svoje stavove, pa bili oni i različiti od mojih. Niti moja preokupacija nije politika. Nju pratim zato što nam ona diktira kako ćemo živjeti. Na žalost, to malo ljudi shvaća i zato zaziru od politike i ne idu na izbore, a ako i odu, daju glas onome tko je najviše eksponiran u medijima, a ne onome tko je čestit, jer mediji bojkotiraju čestite ljude.
Žalosno je pročitati da ti sad pripadaš negdje drugdje jer tamo živiš duže nego u rodnom kraju. Ja također živim drugdje duže nego u rodnom kraju, ali sam uvijek pripadao tamo gdje sam rođen i odrastao. Poštujem ove ljude gdje sad živim i njihovu kulturu, ali nikad ne ću biti jedan od njih jer mi to jednostavno ne leži.
Nije normalno al što da se radi?Stari G(r)ad je napisao/la:Nije toliko bitno kad su džamije izgrađene. Bitno je to što svi ti doseljenici nose sa sobom svoju kulturu. Je li normalno da netko živi u Njemačkoj a ne govori njemački, ili da po istoj toj Njemačkoj hodaju zakrabuljene žene?
Ovo je samo nekoliko primjera.
Jesi li razmišljao zašto stranci kupuju kuće kod nas? Jesi li razmišljao tko je i zašto to omogućio? Ako nisi, odgovor ti je na kraju ovog teksta.
Sinoć sam slušao radio (i inače ga slušam, jer nema toliko cenzure koliko ima na TV) i čuo da Englezi traže referendum jer žele izići iz unije - ne žele iz svog džepa plaćati tuđu rastrošnost i nerad. Jesi li razmišljao ikad kako su baš Englezi uspjeli vladati svijetom i zašto su se obogatili, ili zašto su se Švicarci obogatili? Ja sam razmišljao. Kod njih sigurno nije u upotrebi poslovica: "kud svi Turci, tud i mali Mujo". Ljudi rade i služe se mozgom. Znamo kako se živi u zemljama gdje vrijedi ova poslovica. Pametnom dosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.