Čišćenje snjega
Re: Čišćenje snjega
Mi počistimo ispred svojih vrata.
A nogostup se mete kada završi zima jer prije nema smisla.
A nogostup se mete kada završi zima jer prije nema smisla.
Ma nemoj, vidi vidi kad je to kod nas zima završila 17. 1. Pazi sad ovo, a kome Drežničani plaćaju komunalnu naknadu ako ćete mesti samo po Rakovcu a nas ko šiša
Čitaj s razumijevanjem:" Ispred vrata, a ne cijeli nogostup".
Hm široka su vam nešto ta vrata , ja ga vidio gdje mete skroz kod ulaza u bivši pansion
Neki se baš trgaju da plaćaju khm...branko je napisao/la:kome Drežničani plaćaju komunalnu naknadu
Kod nas su vrata široka i svima otvorenabranko je napisao/la:Hm široka su vam nešto ta vrata
Ne kašljucaj, uzmi bronhi , NEKI se voze autom pa im pjesak i ne smeta toliko a stari penzioneri najurednije plaćaju a upravo oni nemaju auto i najčešće pješače a pjesak drobi pod nogama
Baš si pravi odbornik kad se brineš za sumještane
Ako te ko pita ja nisam odbornik ja sam preecjednik , a i ovako dolazite u Drežnikvrlo rjetko nešto radit , obijem noge do guzce da dođete a što bi tek bilo da vam ne pušem za vrat, pa vi bi nam pročistač prikopčali na Valnovac
Tko bi sve ceste u općini pomeo, treba samo uži centar svakog mjesta i to je to (ostalo neka čisti svatko ispred svoje kuće).
Što je ovo, dođem na forum nakon 5 dana i pronađem više novih postova nego u zadnje dvije godine zajedno Samo tako nastavite
Što je ovo, dođem na forum nakon 5 dana i pronađem više novih postova nego u zadnje dvije godine zajedno Samo tako nastavite
Ma čisti trollovi
OK. centar Rakovice je jučer ometen , Drežnik isto ima svoj centar , hm zašto danas nije došao nitko pomest gore po centru Drežnikaseliste je napisao/la:Tko bi sve ceste u općini pomeo, treba samo uži centar svakog mjesta i to je to (ostalo neka čisti svatko ispred svoje kuće).
branko je napisao/la:OK. centar Rakovice je jučer ometen , Drežnik isto ima svoj centar , hm zašto danas nije došao nitko pomest gore po centru Drežnikaseliste je napisao/la:Tko bi sve ceste u općini pomeo, treba samo uži centar svakog mjesta i to je to (ostalo neka čisti svatko ispred svoje kuće).
Ajd branko nemoj biti dosadan, reko ti je Jurica da u Drežniku još nije zima završila Ipak su Drežnik i Selište jednom nogom u Lici
Ja samo znam jedno, na ovom forumu vlada totalna anarhija. Ne zna se tko pije a tko plaća Ako novi budu ovako aktivni trebati ce malo jače moderirati (teme se nepoštuju i sl.). Nije za zamjerit kad ima malo aktivnosti, ali kad je puno članova mora se znati red jer je nepregledno.Jurica je napisao/la:Što je to internetski troll ?
http://www.plsavez.hr/cgi-bin/mwf/topic ... ?pid=26042
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.