Čišćenje snjega
Re: Čišćenje snjega
Hvala na upozorenju prijatelju, forum je najvećim djelom bio mrtav mjesecima, htio sam mu samo malo dati živosti, al OK možda sam i pretjerao, možda je ipak bolje da ostane mrtav. pozdrav
A što se ti odmah našao uvrijeđen, tako je to na netu, samo ti piši dalje ali malo ozbiljnosti i reda ne bi falilo.
Ma nije bolje da ostane mrtav, treba . Samo kažem da je nepregledno ako se ne poštuju teme (barem donekle ).branko je napisao/la:Hvala na upozorenju prijatelju, forum je najvećim djelom bio mrtav mjesecima, htio sam mu samo malo dati živosti, al OK možda sam i pretjerao, možda je ipak bolje da ostane mrtav. pozdrav
Evo recimo ovo što sad pišem ja nebi trebalo biti na ovoj temi jer nema nikakve veze s čišćenjem snjega
Evo danas ista pjesma, u Rakovcu nogostup isto ima zid kao i naš al Vinko strojem uredno snijeg ili diže gore ili gura tamo kod one spaljene kuće, sad će opet reć neko da sam dosadan
Ma kakvi, samo daj jošbranko je napisao/la: sad će opet reć neko da sam dosadan
Što ti režiš name zbog nogostupa i snijega , pa kopaću ti oči zbog toga dok god bude stanje ovakvo kakvo je , ruglo, kad si prošao nogostupom od Antine do dućana i nemoj mi više spominjat zid , netražim da bude isti čas očišćen dok snijeg pada al da ostane nogostup zatrpan i 2 - 3 tjedna da se mora ići cestom a kamioni i ostali promet, još kad se mimoilaze 2 kamiona pa ajde onda misli kud ćeš , netko je tamo rekao da čistimo sami, ma nemoj, a znaš što ljkudi kažu, -Pa što Drežnik dobiva za komunalnu naknadu koju ljudi uplaćuju ljudi- ne plaćaju meni nego općini
E ovu lopatu pokaži Damiru, njemu ste dali koncesiju
Dečko oladi malo.
Gledam juče čisti Damir snijeg nekoliko puta i jutros još za mraka čisti nogostup, za razliku od zadnji put kad nije čistio nogostup 3 dana, pa se mislim što je sad ovo, što zima više odmiče to se ceste bolje čiste il to vata zalet za drugu godinu. Neka se cjev vidi kod njega u dvorištu pa si mislim, bože me prosti da nije nabavio frezu
Neću ga više falit, zadnji put ga pohvalio a juče me skoro auto zgazio jer nogostup nije bio očišćen a bilo je već 5 sati, pa sam morao ići cestom. dva se kamiona krajcala a ja nisam čuo ovoga iza leđa, pa kad je zatrubio iza leđa TUU TUUUUU, skočio sam 2 metra daleko, preskočio i nogostup, spomenuo sam mu familiju užu i širu
Kamiondžiji?branko je napisao/la:Neću ga više falit, zadnji put ga pohvalio a juče me skoro auto zgazio jer nogostup nije bio očišćen a bilo je već 5 sati, pa sam morao ići cestom. dva se kamiona krajcala a ja nisam čuo ovoga iza leđa, pa kad je zatrubio iza leđa TUU TUUUUU, skočio sam 2 metra daleko, preskočio i nogostup, spomenuo sam mu familiju užu i širu
Kad sam već iz općine danas dobio takve dobre vjesti da ih pohvalim da su nam ove godine, prošli tjedan već pomeli nogostup od pjeska, sve se mislim čemu to sluti kad su oni prionuli tako brinut za Drežnik, da nam ne kane nešto ućerat iza leđa, naš narod kaže: vrag nikad ne spava, ne ore, ne sije al del ima
Hallo Kako ide sa ciscenjem snijega ove godine...
Dali ima snijega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.