Čišćenje snjega

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Čišćenje snjega

Post Postao/la branko » 08 sij 2012, 23:45

Nema, ja sad dođe iz Rijeke i cjelim putem od Senja pada snijeg kroz Liku i sve do Vaganca a ovdje kod nas ništa, čak i vedro, al do jutra bi moglo bit svašta, znaš kako kaženaš narod: Ko ima u što, brzo se obuče:))

goe
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la goe » 10 sij 2012, 14:15

branko je napisao/la:Nema, ja sad dođe iz Rijeke i cjelim putem od Senja pada snijeg kroz Liku i sve do Vaganca a ovdje kod nas ništa, čak i vedro, al do jutra bi moglo bit svašta, znaš kako kaženaš narod: Ko ima u što, brzo se obuče:))
znaci hladno, kod nas je hladno ali ima i snijega.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 sij 2012, 03:17

Bez zamire a gdje ste to Vi :?: :roll:

goe
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la goe » 14 sij 2012, 08:13

branko je napisao/la:Bez zamire a gdje ste to Vi :?: :roll:
Cijela CH ima dosta snijega. kao sto i pripada ovom god. vremenu.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 04 vel 2012, 19:22

branko je napisao/la:E da vam ja kažem kako se snijeg čisti u Drežniku i to već godinama.Ako je neko željan navale andrealina neka samo prošeta drežničkim trotoarom od okuke kod Antine do dućana,sav snijeg sa ceste nagura se na nogostup i od zida nema kud,tako da ljudi moraju najopasnijim dijelom hodati po cesti i izmicati autima i kamionima.Samo da se zna u Rakovici se trotoar uredno čisti istog trena dok snijeg još pada i utovaračom prebacuje na drugu stranu ceste tako da je nogostup usvako doba čist.

pozdrav Branko
i- kako je ove godine sa ciscenjem snijega :?: :?: :?:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 10 vel 2012, 17:36

Kao što vidite i sami, ovih dana zakrkao snig onako s prave, i ne samo snig nego i zima stegla koda ide u zimu a ne prema proljeću, al što se može, ni prvi ni zadnji put da snig pada i da je zima.
Za svaku je pohvalu čišćenje snijega ove godine, doduše nisam išao baš gore u centar al mislim da to Damir očisti kako Bog zapovida, vidim da odmah čim ralica prođe on za njima ide i čisti nogostup, neznam kako je bilo u sprovodu kad je Mare umrla al mislim da je i to Damir očistio jer mu je to prva susjeda :wink:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 vel 2012, 13:57

Taman kad sam pohvalio čišćenje snijega ove godine a ono šipak. Bio jutros gore u centru pa vidim da su u centru ogromne hrpe snijega. Željki Nina očisti parking i ispred crkve a ispred dućana i pošte niko niš, da i ne spominjem autobusne stanice koje su zatrpane hrpama snijega. Koliko sam vidio u Rakovici nema toga, kao i svake godine komunalno očisti nogostup a snijeg Vinko korpom prebacuje preko ograde dolje prema potoku a Drago očisti svoje tako da mogu i kamioni stati. Morat ću (opet) ići u općinu kvocat njima da dođu u Drežnik i očiste snijeg u centru :?

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 11 vel 2012, 15:59

Opet pričaš neistine.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 vel 2012, 18:53

Evo opet ista priča, opet ja kažem hrpe snijega stoje gore a ti da ne stoje, ja neznam ušto mi gledamo, jel mi pričamo uopće o istom Drežniku :shock:

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 12 vel 2012, 02:11

Fotke Branko. Fotke.Po mogucnosti s datumom.

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 12 vel 2012, 09:14

Nisam rekao da nema snijega nego je problem što svatko očisti ispred svojih vrata pa snijeg nagura na javne površine i onda je to nečiji drugi problem. Površine ispred pošte i trgovine su privatno vlasništvo pa neka ih oni i čiste, a stanice se uvijek očiste. Ove nebuloze da mi u Rakovici negdje korpom prebacujemo snijeg su netočne jer na stroju tokom zime NEMAMO korpu nego samo ralicu.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 12 vel 2012, 09:22

Ok, ajde dođi u Drežnik sa aparatom i slikat ćemo pa ćemo vidjet ko laže, a u Rakovici na nogostupu od Drage pa do dućana stvarno nema snijega, onda ga je neko lopatom prebacao gore il je otpeljan nekud il se možda istopio, uglavnom ga nema, uslikaj pa stavi ovdje da se vidi, nemoj uvijek name režat :?

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 12 vel 2012, 10:30

Pa zguran je na hrpe jel imalo malo više mjesta nego u Drežniku. Tebi ako je na cesti ne valja, ako je na hrpama ne valja.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 12 vel 2012, 11:23

Pa nije to, nego dođem juče u gostionu a ono me dočekaju ko na roglje da đe su općinari, što komunalno radi, ove zime se niko nije pojavio u Drežniku da očisti snijeg bar oko autobusnih stanica... ja nisam mogao reći ništa nego da ću pitat u Općini što je sa čišćenjem snijega :?: i evo sad te pitam 8)

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 12 vel 2012, 12:20

Eh, tebi bace udicu a ti se odmah uhvatiš. Neka se radije prime lopate umjesto što samo komentiraju.

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.