Sretan Božić i Nova Godina!
Re: Sretan Božić i Nova Godina!
Sv.Josip
Danas je blagdan svetog Josipa, zaštitnika Republike Hrvatske.
Sveti Josipe zaštiti nas od crvenih Pavijana,KUKURIKU=HNS domaćih jugo-smušenjaka, prekodrinskih i prečanskih velikosrpskih posezanja. Ojačaj nas da ne klonemo u malodušju !
Sv.Josipe uslisi nase molitve
Danas je blagdan svetog Josipa, zaštitnika Republike Hrvatske.
Sveti Josipe zaštiti nas od crvenih Pavijana,KUKURIKU=HNS domaćih jugo-smušenjaka, prekodrinskih i prečanskih velikosrpskih posezanja. Ojačaj nas da ne klonemo u malodušju !
Sv.Josipe uslisi nase molitve
Čestit i blagoslovljen Božić!
seliste je napisao/la:Također sretna 2012. , želja ostaje istaursel je napisao/la:quote="seliste"]Sretna vam nova godina. Želim vam puno uspjeha i sreće, i da nam forum ostane aktivan i živ .
To je bila zelja 2011
Sretna vam nova 2012 Godina
Sretna 2013 godina
Gdje ste
Čuj, ja kako radim u Karlovcu imam jako malo vremena za pisanje, jednostavno posao se takav da mi ne ostaje puno vremena za privatne stvari. Čak nemam vremena niti za KUD gdje sam vrlo rado išao i bilo mi je jako drago kad se ide nekud i išao sam na sve nastupe a sad nemam vrewmena niti za probe a kamo li da nekud idem. Vlasnici moje firme (KIM mljekare) su Francuzi i gotovo u pravilu radimo po 9h al s tim da radimo još 10min preko, to znači da traka kreće ujutro u 6 a punilice staju u 15 i 10 al dok sa traka sve iziđe prođe bar još 5min i tako da prođe i pola sata dok krenemo kući, neznam dali je to pravilo u Europi al jednostavno nam kažu da na burzi ima 350000 ljudi koji bi bili sretni da rade i tako. Nedavno sam čuo da su Francuzi izuzetno zadovoljni dobitkom firme u 2012. godini al i dalje planiraju ostaviti 9satno radno vrijeme u stvari to je već dobrim djelom 10satno.
Onda me sad potreslo ovo sa bratom pa nisam pisao ni o Božiću ni o novoj godini... a dužan sam i Siniši objasnit one fotke i neke stvari koje sam obećao ovdje napisat al obećavam da ću napisat (ako Bog da)
Za druge neznam zašto se ne javljaju a imali bi o čemu pisat
Onda me sad potreslo ovo sa bratom pa nisam pisao ni o Božiću ni o novoj godini... a dužan sam i Siniši objasnit one fotke i neke stvari koje sam obećao ovdje napisat al obećavam da ću napisat (ako Bog da)
Za druge neznam zašto se ne javljaju a imali bi o čemu pisat
Svima koji posjećuju ovaj forum želim sretan i blagoslovljen Božić
Također svima Čestit i blagoslovljen Božić!
Daj nam Bog zdravlje k tomu veselje, na tom Mladom ljetu svega obilja. Svim posjetiteljima ovog foruma želim sretnu i uspješnu Novu godinu i svako dobro u životu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.