rakovacki forum

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Re: rakovacki forum

Post Postao/la Jurica » 07 kol 2011, 12:21

job je napisao/la: Kino? Zidic -ponovno napravit :wink: To su sjecanja 8) 8)
Od ovoga ne bude ništa.

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 08 kol 2011, 18:35

Jurica je napisao/la:
job je napisao/la: Kino? Zidic -ponovno napravit :wink: To su sjecanja 8) 8)
Od ovoga ne bude ništa.
OK. ovo je Nostalgia za "mladim" danima ferije u Rakovici.Imam slike
sa Kupanja na Korani , budem jednom poslao da vidimo tko se bude prepoznal. 8)

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 08 kol 2011, 19:48

Evo i mene da nam ne bi forum zamro' :wink:

Slažem se s brankom i smatram da je stvarno krajnje vrijeme da se nešto konkretnije pokrene u zaštiti jezera i Korane :--l

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 08 kol 2011, 20:36

a ja bih volio da i zidić mudrosti postoji u Rakovici, to je bio pravi forum na kojem su se zaista mogli u svako doba dana vidjet ljudi kako sjede, druže se i razmjenjuju mišljenja :cry:
No, i Drežnik je imao svoj zidić i to sad poslije rata kad je otvoren dućan kod Zlatka Sabljaka, sad nažalost vidim da se pokušava nešto na stepenicama od pošte i iza onog kontejnera u ćošku :wink:

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 09 kol 2011, 18:23

Za mene je cijeli Kraj lijep, sjecanja su dozvoljena 8)
Ja sam puno puta bio i u Drezniku, kupanje na Korani. :--leg

Dreznik ima lijepa mjesto za "zidic" kod Crkve-dobar pogled malo vise....
samo treba mladih osoba.Rijeka Korana imala lijep drveni Most , bilo dobro drustvo iz svih malih sela oko Rakovice.
Pozdrav :lol: sjecanja...... :--k

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 17 kol 2011, 11:23

Sutra je veliki zbor u Rakovici-Sv.Jelena,
Ja vam zelim lijepo vrijeme dobro druzenje i naravno dobru Misu, bez dobre Mise nema onog osjecaja da je to veliki DAN

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 24 kol 2011, 20:09

ryan je napisao/la:Evo i mene da nam ne bi forum zamro' :wink: Slažem se s brankom i smatram da je stvarno krajnje vrijeme da se nešto konkretnije pokrene u zaštiti jezera i Korane :--l
To je bila kratka posjeta :lol:

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 29 kol 2011, 13:33

Hallo gdje ste
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
senka
ryan
lipovcanka
lipovcan
TITO
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

BILI STE TAKO VJERNA A SADA :?: :?: :?: moram was trazit sa :idea:

:idea: :idea: :idea: :shock:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 04 ruj 2011, 20:43

Nema nam urselinke i odma se vidi mrtvilo, ja umoran ovih dana ko pas pa mi se i neda pisat :(
Kako sam i najavio, ona aždaja mi prekinula bolovanje, a sad baš imam najviše posla, ljetos cjelo ljeto ljenčarim kod kuće i kvocam ovdje po računalu, a 2 mjeseca niko nije ni zapitao za kakav grob, a sad odjednom navrnuli samo jedan za drugim dolaze, čak se znadu srest 2 skupa, prošli tjedan napravio jedan dupli pokojnom Ljubi Hodaku iz Lipovače i njegovoj Mari i jedan jednostruki u Doljnjem groblju (onaj što sam potrošio novce još ljetos pa sam sad "mlio pojedeno") a radim sad jednu veliku grobnicu baš sam juče cjeli dan kopao (i danas popodne Boga moleći malo sam dotjerao da sutra mogu dno izbetonirat, srećom neide kosturnica pa je lakše).
Sutra bi trebao u Karlovac u firmu, moram vadit novo lječničko i sanitarnu, al dala mi šefica godišnji ovaj mjesec pa ću to napravit i da mi je kako uspit izvuć još i barem 20 dana u 10om, uh onda bi posvršavao ove primljene poslove računam sve. Neznam kako to ide sad, ja kad sam nastradao prije skoro 5 godina, ostalo mi oko 200 sati viška, to oni meni nisu nikad platili a u međuvremenu se promjenio vlasnik i sad si nešto mislim možda negdje postoji vremenik rada u arhivi i ko zna možda bi mi dali i da iskoristim i te sate, uh to bi onda bio dobitak na lutriji :wink:

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 05 ruj 2011, 18:34

branko je napisao/la:Nema nam urselinke i odma se vidi mrtvilo, ja umoran ovih dana ko pas pa mi se i neda pisat :(
Kako sam i najavio, ona aždaja mi prekinula bolovanje, a sad baš imam najviše posla, ljetos cjelo ljeto ljenčarim kod kuće i kvocam ovdje po računalu, a 2 mjeseca niko nije ni zapitao za kakav grob, a sad odjednom navrnuli samo jedan za drugim dolaze, čak se znadu srest 2 skupa, prošli tjedan napravio jedan dupli pokojnom Ljubi Hodaku iz Lipovače i njegovoj Mari i jedan jednostruki u Doljnjem groblju (onaj što sam potrošio novce još ljetos pa sam sad "mlio pojedeno") a radim sad jednu veliku grobnicu baš sam juče cjeli dan kopao (i danas popodne Boga moleći malo sam dotjerao da sutra mogu dno izbetonirat, srećom neide kosturnica pa je lakše).
Sutra bi trebao u Karlovac u firmu, moram vadit novo lječničko i sanitarnu, al dala mi šefica godišnji ovaj mjesec pa ću to napravit i da mi je kako uspit izvuć još i barem 20 dana u 10om, uh onda bi posvršavao ove primljene poslove računam sve. Neznam kako to ide sad, ja kad sam nastradao prije skoro 5 godina, ostalo mi oko 200 sati viška, to oni meni nisu nikad platili a u međuvremenu se promjenio vlasnik i sad si nešto mislim možda negdje postoji vremenik rada u arhivi i ko zna možda bi mi dali i da iskoristim i te sate, uh to bi onda bio dobitak na lutriji :wink:

branco tvoj zivot je tezak :wink: ali si cjeli dan na friskom zraku.
Saljem ti positivne misli u svezi ovog zadnjeg redka.... :--k

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 06 ruj 2011, 19:45

Eh bome bi se ja rado mjenjao s tobom, ja bi tebi dao čisti zrak i rmbanje u groblju, još da mi ovaj naš židov hoće dat to groblje a ne da mi tu pod nos dolaze ko zna otkud i beru vrhnje, a ja sam i tako od jutra do mraka u groblju, inače moja soba ima prozor što gleda na groblje, i ujutro čim se ustanem, otvorim prozor, uzmem dvogled sa ormara i pregledam ima li koga u groblju i što se radi, ako vidim kakve sumnjive radnje, ja odmah u auto i idem pogledat o čemu se radi, i naravno da me to pogađa kad mi dolaze iz Slunja i ko zna otkud i rovare po groblju a sve pod krinkom koncesije, ma bolje da šutim, samo se najadim kad pomislim što se radi :evil:

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 13 ruj 2011, 20:49

branko je napisao/la:Eh bome bi se ja rado mjenjao s tobom, ja bi tebi dao čisti zrak i rmbanje u groblju, još da mi ovaj naš židov hoće dat to groblje a ne da mi tu pod nos dolaze ko zna otkud i beru vrhnje, a ja sam i tako od jutra do mraka u groblju, inače moja soba ima prozor što gleda na groblje, i ujutro čim se ustanem, otvorim prozor, uzmem dvogled sa ormara i pregledam ima li koga u groblju i što se radi, ako vidim kakve sumnjive radnje, ja odmah u auto i idem pogledat o čemu se radi, i naravno da me to pogađa kad mi dolaze iz Slunja i ko zna otkud i rovare po groblju a sve pod krinkom koncesije, ma bolje da šutim, samo se najadim kad pomislim što se radi :evil:
ovo je zaista dobro napisano :--sm :--sm :--sm.
branco izgleda da ti taj Tvoj rakovacki "Zidov" ipak dobro komunicirate.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 28 ruj 2011, 09:35

branco dali imas kakvih iz rakovackog kraja ? :lol: :lol:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 28 ruj 2011, 09:39

"][quote="branko"]mi ovaj naš židov hoće dat to groblje a ne da mi tu pod nos dolaze ko zna otkud i beru vrhnje, a ja sam i tako od jutra do mraka u groblju, inače moja soba ima prozor što gleda na groblje, i ujutro čim se ustanem, otvorim prozor, uzmem dvogled sa ormara i pregledam ima li koga u groblju i što se radi, ako vidim kakve sumnjive radnje, ja odmah u auto i idem pogledat o čemu se radi,ovo je zaista dobro napisano :--sm :--sm :--sm.

Ovo je zaista zgodno ...... :--sm

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 28 ruj 2011, 20:43

ma vraga je zgodno, to je tužno, svaki dan sam gore, stalno u groblju, ovih dana naročito, brinem o mrtvačnici, čistim svijeće (već 2 godine velečasni mi daje svijeće iz crkve, one bjele lojanice koje gore kod glave, tek sad je Jure rekao da će nabavit iz Karlovca o svom trošku te svijeće, al ko zna kad će to biti), mjenjam stjen na uljanicama, palim svjetla i svijeće, i gasim naveče, perem, brijem, oblačim mrtvace po potrebi, pokrivam, odokrivam, mjenjam maramice na ustima ako kinu, prozračim mrtvačnicu ujutro prije nego rodbina dođe... ma imam posla preko glave, a to mi niko ne prizna, to njima ne prestavlja ništa, u stvari ja i ne govorim ništa nikome, i ne tražim nikakvu nagradu za to, doduše volio bih kad bi mi dali to groblje al što mogu, znaš kako kaže naš narod: Nedaju posranom u potok :?

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.