rakovacki forum
rakovacki forum
Jura , ovdje nesto nestima, na Forumu malo ljudi?
Sv. Ante vjesi vec 2 mjeseca na prvoj stranici , strik se navlaci i navlaci.....
Nekakvih Novosti nema.....?
Iso tz.rakovica.......
Sv. Ante vjesi vec 2 mjeseca na prvoj stranici , strik se navlaci i navlaci.....
Iso tz.rakovica.......
Re: rakovacki forum
Nisam jednostavno stigao ništa poslikati i snimiti pa zato niti nema novosti. Bilo je dosta događanja za dan općine, Sv. Jelenu ali eto...
Probat ćemo sad malo dodavati neke nove stvari, nešto već spremam...
Probat ćemo sad malo dodavati neke nove stvari, nešto već spremam...
-
Pozdrav iz Rakovice kod Sarajeva istoimenom mjestu u HR, u Kordunu.
-
- Pisac meraklija
- Kontakt:
Pozdrav jarane!!!Mirsad Bećo je napisao/la:Pozdrav iz Rakovice kod Sarajeva istoimenom mjestu u HR, u Kordunu.
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
Ovdje u susjedstvu ih ima malo više!job je napisao/la:Jura , ovdje nesto nestima, na Forumu malo ljudi?
Iso tz.rakovica.......
http://saborsko.net/forum/viewforum.php?f=1
A možda i ovdje:
http://slunj.net/forum/default.asp
Još da se oće javiti tko iz Rakovice kraj Beograda?Mirsad Bećo je napisao/la:Pozdrav iz Rakovice kod Sarajeva istoimenom mjestu u HR, u Kordunu.
Ha Ha!
Evo ja ovih dana htio malo oživit ovaj forum na ležeran način uz dozu humora a ono me proglasiše za TROLA, sad si mislim ostat il odustat, na forumu smo jedno vrijeme bili samo ja i Jurica i naravno da sam ga malo bockao za nogostup a ostalo sam gledao i nevidim što je problem, nemoguće je ne izać iz okvira zadane teme jer jednostavno pitanje traži odgovor a kako bi to izgledalo da mi Drago kaže -to pitaj Antu Šiminog - e sad dal da ja otvaram novu temu i odgovaram da je Anta umro il je logično da mu to kažem odmah tu.
Mislim da bi bilo šteta sad da opet sve zamre kad je baš dobro krenulo, il se možda varam, volio bi da nešto neko kaže i o tome
Mislim da bi bilo šteta sad da opet sve zamre kad je baš dobro krenulo, il se možda varam, volio bi da nešto neko kaže i o tome
Drži se i piši o onome što znaš, a struku prepusti stručnjacima.
I što si odmah digao nos do neba zbog tog trolla, to je uobičajeni "folklor" na forumima.
I što si odmah digao nos do neba zbog tog trolla, to je uobičajeni "folklor" na forumima.
E Jure, kakvi se ovo neki quietlelimusa ubacuje ovdje ja ga ništa ne razumijem , tako se tamo neki dan isto bio ubacio nešto, ja nemam pojma što hoće , bar da je prevedena stranica
To su ti spam botovi, programi koji se automatski registriraju po forumima i ostavljaju ove blesave poruke, najčešće šugave reklame pa to ignoriraj i ne idi na te stranice jer možeš pobrati neki virus.
Ups ajme , taman bi mi još taj vrag treba iš iš, a dal možeš ti to nekako sprečit ili obrisat da to ne dolazi amo
Teško se može spriječiti, ja ih pobrišem, a ti takve samo preskoči i nema brige
nemoj Branko slučajno kakve "bolešćine"pokupiti!branko je napisao/la:Ups ajme , taman bi mi još taj vrag treba iš iš, a dal možeš ti to nekako sprečit ili obrisat da to ne dolazi amo
Ma pusti moja rijanka, ja kakve sam sreće moglo bi bit svašta , ja kad sjedam za kompjuter najprije ga okadim a morat ću naučit i bajat, jer neznaš ti koji vragovi mogu se zavuć u kompjutor
AIDS!Jurica je napisao/la:To su ti spam botovi, programi koji se automatski registriraju po forumima i ostavljaju ove blesave poruke, najčešće šugave reklame pa to ignoriraj i ne idi na te stranice jer možeš pobrati neki virus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.