Pitanja (i odgovori)u svezi vjerske tematike!

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
goe
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Pitanja (i odgovori)u svezi vjerske tematike!

Post Postao/la goe » 15 ožu 2011, 19:08

branko je napisao/la:Ja volim pročitati vjerske teme, al zanimljivije su mi kraće o kojima se može razmišljati, netreba dijaloga, npr. kao predavanje :roll:
Citam rado vjerske Teme i volim Diskusije , na taj nacin imam razmjenu misljenja. Razmjena misljenja za mene je razlog za Diskusiji.
Jedna vrsta predavanja ili Citiranja postaje Monoton, (CITATI MORAJU BITI KRATKI INACE GUBE NA kVALITETI) :idea:

goe
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la goe » 16 ožu 2011, 08:44

palivatra je napisao/la:
branko je napisao/la:Ja volim pročitati vjerske teme, al zanimljivije su mi kraće o kojima se može razmišljati, netreba dijaloga, npr. kao predavanje :roll:
Bravo Branko,,,
Goe voli nadugo i naširoko,,,al pitanja su mu COOL!
Ajmo goe,,jedno kratko pitanje i kratki odgovor!
Ili obratno,,ja tebe pitam,,a ti kratko odgovori!
Prvo pitanje,,,,
Ako Bog ne postoji,zašto onda još uvjek,u vrijeme (sexualne) ZNANSTVENE REVOLUCIJE JOŠ UVJEK ,,BAR 80% "BUDALA" vjeruje u Boga?
I drugo pitanje(dozvoli mi da te pitam dva),zašto krava jede zelenu travu a daje bijelo mlijeko?

(ovo drugo je mali zez)
.Cuj iz pristojnosti dajem odgovor ali Pitanje je malo neozbiljno......
Vjera je privatna stvar . Dali Bog postoji ili ne to isto je u tebi-Vjera
dokazat nemozez "dali postoji ili ne" .
Inace pozdravljam ozbiljnje Diskusije o vjeri itd.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 16 ožu 2011, 08:46

goe je napisao/la:
Citam rado vjerske Teme i volim Diskusije , na taj nacin imam razmjenu misljenja. Razmjena misljenja za mene je razlog za Diskusiji.
Jedna vrsta predavanja ili Citiranja postaje Monoton, (CITATI MORAJU BITI KRATKI INACE GUBE NA kVALITETI) :idea:
A nešto što je nekome kratko,drugom je dugo!Predugo!
Imaš žena kojima je o onaj od 20 cm ,,kratak!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 16 ožu 2011, 09:01

goe je napisao/la:
palivatra je napisao/la:
Bravo Branko,,,
Goe voli nadugo i naširoko,,,al pitanja su mu COOL!
Ajmo goe,,jedno kratko pitanje i kratki odgovor!
Ili obratno,,ja tebe pitam,,a ti kratko odgovori!
Prvo pitanje,,,,
Ako Bog ne postoji,zašto onda još uvjek,u vrijeme (sexualne) ZNANSTVENE REVOLUCIJE JOŠ UVJEK ,,BAR 80% "BUDALA" vjeruje u Boga?
I drugo pitanje(dozvoli mi da te pitam dva),zašto krava jede zelenu travu a daje bijelo mlijeko?

(ovo drugo je mali zez)
.Cuj iz pristojnosti dajem odgovor ali Pitanje je malo neozbiljno......
Vjera je privatna stvar . Dali Bog postoji ili ne to isto je u tebi-Vjera
dokazat nemozez "dali postoji ili ne" .
Inace pozdravljam ozbiljnje Diskusije o vjeri itd.
No,,,treba diskutirati,,,ja npr. neko vrijeme nisam vjerovao!Jer sam hranio um argumentima protiv.Ako čitaš,slušaš samo jednu stranu,normalno je da ćeš biti pristran!Onda sam počeo razgovarati sa ljudima koji vjeruju,na početku sam ih ubijao"argumentima" a onda sam shvatio da su moji argumenti isto,kula od karata!I da nisam Boga potražio u molitvi,zazvao Ga,pa i izazvao"Daj,ako postojiš,dokaži mi!"
To mi je bio najbolji potez,odtad sam vjernik ali i svjestan sam toga da Boga nemogu dokazati drugom.Mogu samo na Njega ukazati!Kao što su drugi meni,a pronađoh ga sam! :--leg

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.