A što si ti onda išao prditi u Kumrovcu? Samo si "pao" u Rajkinim očima.palivatra je napisao/la:....Ma moreš! Mrtav ne vidi, ne čuje i ne osjeća "mirise"!
Drago i ostali pričaju svašta...pa i gluposti
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Eto,,,ufati me ti na krivoj nozi!Stari G(r)ad je napisao/la:A što si ti onda išao prditi u Kumrovcu? Samo si "pao" u Rajkinim očima.palivatra je napisao/la:....Ma moreš! Mrtav ne vidi, ne čuje i ne osjeća "mirise"!
Ja nisam Tileta volija ni dok je bija živ!
Al onda nisam smija,,prnut!
Bilo je ono,,"Bog i Hrvati-šuti i pati!"
Ako me put nanese,,u Kumrovec(a čisto sumnjam) opet,,bum mu se posral na sred dnevnog!
Toliko ga volim!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Nisu ga volili ni oni koji su mu zastavicama mahali - iako je to promatračima tako izgledalo. To se pokazalo po tome što su "skrenuli s njegovog puta" iako su se "kunuli" da ne će.
Kao nekada - bilo bi ti bolje "da nagnojiš svoju njivu", nego kumrovečku, jer kad uđeš u tu svoju željenu uniju, opet ćeš "morat stiskat", samo što to tada ne će biti radi ovog iz Kumrovca, već radi nekog s cilindričnim šeširom koji će ti puhati za vratom.
Kao nekada - bilo bi ti bolje "da nagnojiš svoju njivu", nego kumrovečku, jer kad uđeš u tu svoju željenu uniju, opet ćeš "morat stiskat", samo što to tada ne će biti radi ovog iz Kumrovca, već radi nekog s cilindričnim šeširom koji će ti puhati za vratom.
Branko, ode ti tema u bananu, morat ću ovo malo premještati
E moj palivatro, lako ti je sad prdit po mrtvima, ma ti prdiš i živima, sam si rekao da prdiš i u svom boravku i da se zato svađaš sa ženom, al što me briga, što se mene tiče možeš se i posrat, al znaš kako kaže naš narod: Lako je mrtvom vuku zube brojat, tako i ti, lako sad prdiš i Titi i kome hoćeš, al što nisi bio bak dok je bio živ pa doša i prdno, ja mislim da bi otprdio brzo 
aj ostavi sad ovo da vidi ovaj vrag, pa ćemo onda preselit
Vidio,,,branko je napisao/la:aj ostavi sad ovo da vidi ovaj vrag, pa ćemo onda preselit
Seli!
Čovjek koji je iza sebe ostavio toliko leševa,toliko ucviljenih majki ,žena i djece nije ništa bolje zaslužio!branko je napisao/la:E moj palivatro, lako ti je sad prdit po mrtvima, ma ti prdiš i živima, sam si rekao da prdiš i u svom boravku i da se zato svađaš sa ženom, al što me briga, što se mene tiče možeš se i posrat, al znaš kako kaže naš narod: Lako je mrtvom vuku zube brojat, tako i ti, lako sad prdiš i Titi i kome hoćeš, al što nisi bio bak dok je bio živ pa doša i prdno, ja mislim da bi otprdio brzo
Ni Hitler ni Staljin ni Ante Pavelić,,,
Sve su to sinko moj ,,sotonske sluge!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Re: Najave i komentari raznih događanja
Ma daj Branko, pa gdje će oni čija je deviza "u se, na se i poda se" paziti na takve "sitnice"
Evo, na primjer, kad sam danas otvorio forum, odmah sam vidio jednu sitnicu, ali čekam da je netko drugi primijeti. No, kako nitko drugi ne primjećuje, moram ja - naša Rajka ima novu frizuru. Bravo Rajka!
Evo, na primjer, kad sam danas otvorio forum, odmah sam vidio jednu sitnicu, ali čekam da je netko drugi primijeti. No, kako nitko drugi ne primjećuje, moram ja - naša Rajka ima novu frizuru. Bravo Rajka!
A di si ti vidio njezinu frizuru???
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Pa na ovoj sličici uz nadimak 
Hm, meni je to sve isto, il sam ja ćorav 
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Zar se ne sjećaš da je imala drukčiju sličicu?
Moraš obraćati pozornost na sitnice u izgledu žena. To je njima jako važno. Međutim, važno je znati da smiješ komentirati (pozitivno) SAMO one sitnice koje one žele da vidiš.
Moraš obraćati pozornost na sitnice u izgledu žena. To je njima jako važno. Međutim, važno je znati da smiješ komentirati (pozitivno) SAMO one sitnice koje one žele da vidiš.
Cuj Stari G... nevjerujem da pristojni ljudi tako nesto opjevavaju.....Stari G(r)ad je napisao/la:E moji čistunci. Da nije bilo panjeva u šumi, mnogih od vas i nas možda ne bi bilo.
jos ktome "u veselju i vjeri sta ti je Kcer primila prvu Pricest"
To je bez respekta i ktome zaista neukusno. Da on to pjeva u Gostioni
sa svojim prijateljima koji vec pijani i prave Viceve...............onda je to vec
za jednako drustvo pa eto svi su napravljeni na nekom "stupicu" jer toga momenta samo piva vlada sa jezikom i mozgom.
Uz Pozdrav
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Pa znaš ursel(ice) da sam i ja malo razmišljao na tu temu. Ljudi se čude kad pas nekad laje na njih ili kad krava muče ili kokoš kokodače.
Zar bi bilo normalno kad bi pas kokodakao, krava lajala ili kokoš mukala?
Što će ovi svirati nego ono što im je na repertoaru, a kud su primitivni seljaci, tud nisu imali vremena niti volje naučiti neke osnove uljuđenog ponašanja (bontona), da bi znali gdje, kada i što je primjereno, a što nije.
Zato sam i naveo ono "u se, na se i poda se" !
Do pozdrava
Zar bi bilo normalno kad bi pas kokodakao, krava lajala ili kokoš mukala?
Što će ovi svirati nego ono što im je na repertoaru, a kud su primitivni seljaci, tud nisu imali vremena niti volje naučiti neke osnove uljuđenog ponašanja (bontona), da bi znali gdje, kada i što je primjereno, a što nije.
Zato sam i naveo ono "u se, na se i poda se" !
Do pozdrava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.