Kaladont
Re: Kaladont
maksUZ - znaš li kuma što je to, zašto se kaže maksuz

neznam , ali sam negdje citala "maksuz selam" to je neki Turcizam?branko je napisao/la:maksUZ - znaš li kuma što je to, zašto se kaže maksuz![]()
Kazi tocno znacenje rijeci.
Hvala
androID
omOT
MAKSUZ je vjerovatno turcizam a kaže se kad negdje idemo namjerno, samo zbog toga (kod nas se češće kaže NAFALCE
)
Dakle- išao sam maksuz u Bihać u sajam da vidim poštosu tamo krave, a moja susjeda je išla nafalce u Slonj da vidi pošto je tamo sir
Dakle- išao sam maksuz u Bihać u sajam da vidim poštosu tamo krave, a moja susjeda je išla nafalce u Slonj da vidi pošto je tamo sir
Sinisa je napisao/la:otvarAČ
Sinisa- kako dalje
zašto pitaš Sinišu, reći ću ti ja kako dalje, ima jedan naziv za Arapsko ždrijebe
aČE
aČE
branko je napisao/la:zašto pitaš Sinišu, reći ću ti ja kako dalje, ima jedan naziv za Arapsko ždrijebe
aČE
Cuj sef-jurica je jednom prilikom rekao da aČE
epoHA
ma šef će dobit po nosu, zajebava sirotinju, možda se negdje i kaže AČE, isto ko što ja nisam nikad čuo da se kaže OMICA za ždrebicu (ili po novom ždrijebica
) dok nisam došao tamo oko Karlovca i pričaju ljudi da onaj ima OMICU jako dobru i mirnu a drugi pak priča da je prodao omicu... a ja poslije skužim da je to u stvari ždrebica
hAM - e sad misli što je to
hAM - e sad misli što je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.