novi župnik
novi župnik
Nakon smrti Vlč. Pere iz pouzdanih izvora doznajem da Rakovica dobiva novog župnika (iz Zagrebačke biskupije). Nadam se da će sutra biti objavljeno službeno njegovo ime pa ja neću sad 

Re: novi župnik
Branko,,jel došao novi župnik!
Nije još, neznam di je zapelo, predstavio ga je Vlč. Pecić na Sv. Jelenu al koliko znam (još) nije došao i preuzeo župu
Danas je Vlč. Andrija Kekić preuzeo župu Rakovica. Nadam se da će biti dobar župnik i obogatiti duhovni život cjelog ovog kraja. Poželimo mu u tome puno uspjeha a naravno treba mu u tome i pomoć svih župljana a i nas koji smo mu u susjedstvu.
Kad je već Palivatra, gasivatra (i što ti ja znam kakvih sve imena neće izmislit) načeo temu o vlč. Andriji, nadovezao bih se i moram reći (bar iz mog kuta kako ga ja doživljavam) da je Vlč. Andrija pravo osvježenje za naš kraj i pravi božji blagoslov. Otkad je došao u Rakovicu nisam čuo ni jednu lošu riječ o njemu (ako neko zna nešto možda al ja ne) a znam da je vrlo pobožan a nadasve dobar ispovjednik u što sam se osobno uvjerio. Neka ga dobri Bog poživi da u zdravlju služi povjerenomu narodu na spasenje duša. 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.