Globalno ubijanje
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Globalno ubijanje
Što mislite o ubijanju pod krinkom "odluke UN-a", kao u slučaju ubojstva Gadafijevog sina i unuka, odnosno Osame Bin Ladena? Je li to "zločinački poduhvat", "pekomjerno granatiranje", "ubijanje (srpskih) civila" ili nešto treće?
Re: Globalno ubijanje
Dobro za Osamu nije al ovo o Gadafijevom sinu je fakat ,,zanimljivo!Stari G(r)ad je napisao/la:Što mislite o ubijanju pod krinkom "odluke UN-a", kao u slučaju ubojstva Gadafijevog sina i unuka, odnosno Osame Bin Ladena? Je li to "zločinački poduhvat", "pekomjerno granatiranje", "ubijanje (srpskih) civila" ili nešto treće?
Vraga je zanimljivo, to je tužno i ružno. Ti glupi Amerikanci ubijaju po svjetu kad hoće i koga hoće, i njihova vojska radi razne zločine i niko im niš nemože, što je najgore još ih i hvale, a upravo oni izazivaju ratove i bojim se da će izazvati i treći svjetski rat svojim ponašanjem
PS. da se razumijemo, ne branim teroriste koji izosvete ubijaju nedužne civile

-
- Pisac meraklija
- Kontakt:
Moje misljenje je da pod vladavinom Gadafija njegovom narodu i nije bilo lose. Zivjeli su solidno dobro (bolje nego mi sad), a ovo sa Bin Ladenom meni zvuci malo cudno da i ne vjerujem da je mrtav! Sve mi to smrdi na Amerikance koji kao sto Branko kaze rade sta hoce i niko im nista nemoze! Jako zalosno, a to bi cijeli svijet moglo kostati (3. svjetski rat)!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
Baš zato zanimljiva usporedba što je to jednak zločin kao "prekomjerno" granatiranje!Ubiti sina i njegovu djecu a ne Gadafija,,hm!branko je napisao/la:Vraga je zanimljivo, to je tužno i ružno. Ti glupi Amerikanci ubijaju po svjetu kad hoće i koga hoće, i njihova vojska radi razne zločine i niko im niš nemože, što je najgore još ih i hvale, a upravo oni izazivaju ratove i bojim se da će izazvati i treći svjetski rat svojim ponašanjem![]()
Meni nije jasno što se uopće petljaju u Irak,Afganistan,sad Libiju?Što ih briga za njih?
Šire demokraciju nasiljem!
Jebala ih takva demokracija!
A što misliš kako su Španjolci širili kršćanstvo prilikom osvajanja Južne Amerike ? Ognjem i mačem isto kao i križari u križarskim ratovima.palivatra je napisao/la: Meni nije jasno što se uopće petljaju u Irak,Afganistan,sad Libiju?Što ih briga za njih?
Šire demokraciju nasiljem!
Jebala ih takva demokracija!
Amerikanci kao vodeća svjetska sila moraju sebi osigurati geostrateško pozicioniranje u svijetu i energetske izvore (zasada nafta, u budućnosto tko zna što još ne). Sve zemlje u kojima su ratovali od devedesetih su bogate naftom i plinom ili su na trasama regionalnih transportnih pravaca nafte i plina.
Isto tako uvijek je dobro za propagandu voditi nekakav rat, vanjski i unutrašnji neprijatelji su poželjni za stvaranje napetosti kod nacije, u ratovima se okreću veliki novci, isprobavaju nova oružja, tehnološki napreduje...itd. Glavni izgovor za napad na Irak je bio navodno posjedovanje oružja za masovno uništenje, poslije nisu našli ništa, valjda je JNA imala više kemijskog oružja nego Irak.
Dakle, ratovi će se i dalje voditi, danas za naftu, sutra za vodu, prekosutra za hranu, a onaj tko je jači taj kači.
"A što misliš kako su Španjolci širili kršćanstvo prilikom osvajanja Južne Amerike ? Ognjem i mačem isto kao i križari u križarskim ratovima."
>>S tim u vezi preporučujem film "Misija"!
Robert de Niro!
Super je!
>>S tim u vezi preporučujem film "Misija"!
Robert de Niro!
Super je!
i nevjerovatno je da za sve uvijek okrivljuješ katoličku crkvu, a uopće ne gledaš kakve su okolnosti bile tad, i općenito svjest ljudi, kao primjer navest ću da su tad (ratni ) zarobljenici npr. morali otkupit svoju slobodu, čak bi ih njihovi "vlasnici" pustali u svoj kraj da potraže nekog ko bi ih otkupio, a ako ne nađu vraćali bi se natrag tomu koji ih je zarobio i čekali otkup, otud i crkvena zapovjed: Roba otkupiti, dakle crkva je zapovjedala svojim vjernicima da zarobljenika moraju otkupiti jer je jednostavno takva svijest bila među ljudima i nezamislivo da bi zarobljenik neotkupljen ostao među svojima, al očito da Jure i mnogi drugi čitaju samo ono iz povjesti što njima paše tj. što se uklapa u tezu o "Zločinačkoj organizaciji Katoličkoj crkvi" 

Netočno, ja konstatiram činjenice koje pišu u svakoj knjizi o povijesti, a ti isto izvlačiš činjenice koje tebi odgovaraju ne bi li opravdao loše stvari dobrima. To ti je isto kao kad se jedan zločin opravdava drugim i tvrdi se da je sve to OK.
Ne vidim sad kakve veze ima konkvistadorsko osvajanja Španjolaca sa otkupom robova.
Ono što sam htio reći u prvom odgovoru je da se u osvajačke pohode ne ide s maslinovom grančicom u ruci (govoreći o globalnom ubijanju), a ostale kvalifikacije mi ti insinuiraš što nema veze s onim što ja mislim.
Ne vidim sad kakve veze ima konkvistadorsko osvajanja Španjolaca sa otkupom robova.
Ono što sam htio reći u prvom odgovoru je da se u osvajačke pohode ne ide s maslinovom grančicom u ruci (govoreći o globalnom ubijanju), a ostale kvalifikacije mi ti insinuiraš što nema veze s onim što ja mislim.
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Meni već idu na živce ovi amerikanci i ovi naši političari - njihovi guzolisci, s onom pričom kako je Al Kaida srušila tornjeve u Nju Jorku, napala Pentagon i ostala sranja. To je učinila Buševa ekipa i sve su zataškali uz pomoć lokalnog KGB-a - eF Bi Ija. Ako ima netko da ovo ne zna, preporučam da nekoliko puta pogleda seriju od tri filma pod nazivom Zeitgeist (Duh vremena). Imaju u tome i neke stvari koje se nekima ne će svidjeti, ali dobro ih je pogledati, radi informacija.
Nova laž je ova svježa priča oko likvidacije Bin Ladena. Vrte se kontradiktorne informacije o tome da su ga ubili odmah, te da su ga ubili naknadno, pred djecom. Navodno Pakistanska vlada nije znala da ameri vršljaju po njenom teritoriju. Meni smrdi ono što su mrtvo tijelo bacili u more. U našem domovinskom ratu su razmjenjivana mrtva tijela kako bi se dostojno sahranila. Ameri valjda nemaju osjećaj za pijetet prema žrtvi, ili su ubili krivu osobu pa se boje da se to ne sazna, ili su tijelo toliko unakazili da se boje reakcije svijeta, pa su zato odlučili da ne će objavljivati slikovne materijale koje imaju.
Ukratko, bljuje mi se od njih i njihove "demokracije".
Nova laž je ova svježa priča oko likvidacije Bin Ladena. Vrte se kontradiktorne informacije o tome da su ga ubili odmah, te da su ga ubili naknadno, pred djecom. Navodno Pakistanska vlada nije znala da ameri vršljaju po njenom teritoriju. Meni smrdi ono što su mrtvo tijelo bacili u more. U našem domovinskom ratu su razmjenjivana mrtva tijela kako bi se dostojno sahranila. Ameri valjda nemaju osjećaj za pijetet prema žrtvi, ili su ubili krivu osobu pa se boje da se to ne sazna, ili su tijelo toliko unakazili da se boje reakcije svijeta, pa su zato odlučili da ne će objavljivati slikovne materijale koje imaju.
Ukratko, bljuje mi se od njih i njihove "demokracije".
Ja sam gledao te filmove o 11 Rujnu i nisam siguran dali je to namještaljka!
Koliko znam Bin Landen se osobno hvalio da oni stoje iza toga!
Baš da bi netko pobio preko tri tisuće ljudi radi nekog svog cilja,neke ideje,,SVOJIH LJUDI ,,taj mora biti gori od Hitlera!
Twinse su srušili Muslići no sumljiv je onaj napad na Pentagon!To je možda bio "dodatak" Amera!
Radim na Aerodromu i dobar sam sa nekim pilotima,jedan vrlo iskusan sa 40 g. staža(letenja) kaže da bi on teško avionom izveo taj manevar i pogodio zgradu a kamoli netko tko je na simulatoru vježbao i nikad nije pilotirao na avionu!Sumnjivo je da nisu nađeni ostaci aviona kod zgrade te da ga nisu oborili prije jer imaju instalirane protuzračne rakete oko Pentagona a već se prije dogodio napad na Twinse!
Pitam se,,gdje su ljudi ,,putnici iz svih tih aviona koji su tad padali?
Ako je to urota?
Koliko znam Bin Landen se osobno hvalio da oni stoje iza toga!
Baš da bi netko pobio preko tri tisuće ljudi radi nekog svog cilja,neke ideje,,SVOJIH LJUDI ,,taj mora biti gori od Hitlera!
Twinse su srušili Muslići no sumljiv je onaj napad na Pentagon!To je možda bio "dodatak" Amera!
Radim na Aerodromu i dobar sam sa nekim pilotima,jedan vrlo iskusan sa 40 g. staža(letenja) kaže da bi on teško avionom izveo taj manevar i pogodio zgradu a kamoli netko tko je na simulatoru vježbao i nikad nije pilotirao na avionu!Sumnjivo je da nisu nađeni ostaci aviona kod zgrade te da ga nisu oborili prije jer imaju instalirane protuzračne rakete oko Pentagona a već se prije dogodio napad na Twinse!
Pitam se,,gdje su ljudi ,,putnici iz svih tih aviona koji su tad padali?
Ako je to urota?
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Pa zar ti sama ta pitanja koja si postavio nisu jasan pokazatelj tko je lagao? Imbecilni umovi ne prezaju niti pred čime da bi se održali na vlasti, a apsolutna vlast uz neograničena sredstva od spodoba nalik ljudima stvara monstrume koji izgube svaki ljudski osjećaj. Ta ekipa je strahovala da će javnost ukinuti financiranje vojno-industrijskog kompleksa koji guta milijarde iz proračuna, pa su morali izmisliti neprijatelja kako bi zastrašili ljude i opravdali svoje postupke. Zar nisu Irak optužili da ima kemijsko oružje koje nisu našli, a pobili su ljude tamo?
Jesi li siguran da je taj "Bin Laden" koji se osobno hvalio - stvarni Bin Laden? Ja sam čitao da su montirali izjavu sličnog čovjeka.
Twinse možda jesu srušili arapi (ili kako ti kažeš - muslići), ali pitanje je tko je to organizirao i omogućio? Ovim vampirima koje sam spomenuo nije bio nikakav problem to organizirati. Infiltriraš par svojih agenata u neku militantnu skupinu priglupih i fanatičnih ljudi, daš im lovu koje imaš u neograničenim količinama i od njih radiš što hoćeš. Zar misliš da su ovi arapski samoubojice inteligentni ljudi? To su sve priprosti ljudi zaluđeni islamom. Na žalost, arapi nemaju drugih sredstava da se suprotstave stvarnim teroristima koji im otimaju naftu. I ovdje se pojavljuje zanimljiv slučaj kao kod nas - stvarni teroristi one koje napadaju nazivaju teroristima.
Preporučam ti da više puta pogledaš film, pa će ti neke pojedinosti biti puno jasnije.
Sama sumnja o napadu avionom na Pentagon se može vidjeti u tome što su ameri sve zataškali, pokupili video-snimke s nadzornih kamera sa svih zgrada iz okolice i teren potpuno prekrili zemljom. U slučaju Pentagona se vjerojatno radilo o raketi. U onim avionima je moguće da je bilo vrlo malo ljudi. Zar, kad bi servirana priča bila istinita, ne bi bilo logično da se javnosti podastru svi dostupni dokazi, a ne da se umjesto toga proglašavaju tajnom?
Jesi li siguran da je taj "Bin Laden" koji se osobno hvalio - stvarni Bin Laden? Ja sam čitao da su montirali izjavu sličnog čovjeka.
Twinse možda jesu srušili arapi (ili kako ti kažeš - muslići), ali pitanje je tko je to organizirao i omogućio? Ovim vampirima koje sam spomenuo nije bio nikakav problem to organizirati. Infiltriraš par svojih agenata u neku militantnu skupinu priglupih i fanatičnih ljudi, daš im lovu koje imaš u neograničenim količinama i od njih radiš što hoćeš. Zar misliš da su ovi arapski samoubojice inteligentni ljudi? To su sve priprosti ljudi zaluđeni islamom. Na žalost, arapi nemaju drugih sredstava da se suprotstave stvarnim teroristima koji im otimaju naftu. I ovdje se pojavljuje zanimljiv slučaj kao kod nas - stvarni teroristi one koje napadaju nazivaju teroristima.
Preporučam ti da više puta pogledaš film, pa će ti neke pojedinosti biti puno jasnije.
Sama sumnja o napadu avionom na Pentagon se može vidjeti u tome što su ameri sve zataškali, pokupili video-snimke s nadzornih kamera sa svih zgrada iz okolice i teren potpuno prekrili zemljom. U slučaju Pentagona se vjerojatno radilo o raketi. U onim avionima je moguće da je bilo vrlo malo ljudi. Zar, kad bi servirana priča bila istinita, ne bi bilo logično da se javnosti podastru svi dostupni dokazi, a ne da se umjesto toga proglašavaju tajnom?
Teorije urote su zanimljive ali zamorne!I nikad nisi siguran jeli teorija ili stvarnost!Stari G(r)ad je napisao/la:Pa zar ti sama ta pitanja koja si postavio nisu jasan pokazatelj tko je lagao? Imbecilni umovi ne prezaju niti pred čime da bi se održali na vlasti, a apsolutna vlast uz neograničena sredstva od spodoba nalik ljudima stvara monstrume koji izgube svaki ljudski osjećaj. Ta ekipa je strahovala da će javnost ukinuti financiranje vojno-industrijskog kompleksa koji guta milijarde iz proračuna, pa su morali izmisliti neprijatelja kako bi zastrašili ljude i opravdali svoje postupke. Zar nisu Irak optužili da ima kemijsko oružje koje nisu našli, a pobili su ljude tamo?
Nedavno čitah knjigu "Grupa Bilderberg" pa se zapanjih ,,u kojima smo mi(svijet) govnima ako tu ima istine makar 50%!
Ispada da svijetom vladaju bolesni umovi i mogu što hoće!Tajna društva(iluminati,mansoni i sl)!
Recimo,,kako mi je profesija bliska avijaciji,,znam da je prije godinu i pol barel nafte bio 300 Dolara!Odjednom skočilo,,,zašto?A avioni gutaju tone!I upropastiše aviaciju i sve vezano uz naftu!
Oper je pala na 110-150 Dolara a nafta nije negdje nađena ,,u ogromnim količinama da bi cjena imala zbog čega past za pola!
Ova globalna kriza je isto umjetno stvorena!
Za koji gurac NAŠI vojnici idu u Afganistan?Ostali živi u domovinskom ratu a tamo možda izgube glavu za neke svjetske mudonje !
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
O teoriji urote ili zavjere piše nešto više u knjizi koja je predstavljena u ovim člancima:
http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=52
http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=348
Knjiga se može nabaviti ovdje:
http://www.verbum.hr/knjige/otkrivena-t ... sona-4008/

Knjiga se može nabaviti ovdje:

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Hoće li engleska kraljevska obitelj biti suđena za ubojstvo lady Diane?
http://www.tportal.hr/showtime/film/126 ... dy-Di.html
Ovo je još jedan primjer da se vidi tko nama nameće moralna pravila i sudi.

Ovo je još jedan primjer da se vidi tko nama nameće moralna pravila i sudi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.