Ovdje je jedan članak koji me potaknuo na pokretanje ove teme:
Što biste vi predložili kao jedno od mogućih rješenja krize?
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Što biste vi predložili kao jedno od mogućih rješenja krize?
Zanima me vaše razmišljanje o mogućim načinima izlaska iz krize. Što i kako bi trebalo učiniti?
http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=82
Re: Što biste vi predložili kao jedno od mogućih rješenja kr
Ja predlažem novu seobu Slavena!Ovdje kruva više nema!Stari G(r)ad je napisao/la:Zanima me vaše razmišljanje o mogućim načinima izlaska iz krize. Što i kako bi trebalo učiniti?
Ovdje je jedan članak koji me potaknuo na pokretanje ove teme:http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=82
Ima više kurva nego kruva!
(mislim na tajkune)
Idemo na sjever,,Norveška ili Švedska je moj predlog!
Misliš da nas čekaju tamo raširenih ruku, jedva su nas se riješili devedesetih iako je jedan broj ljudi tamo uspio ostati. Iskvarili "naši" i ljude i običaje. a kad su krenuli zaobilaziti zakone ovima ništa nije bilo jasno.
Pa poćerat ćemo ih!Jurica je napisao/la:Misliš da nas čekaju tamo raširenih ruku, jedva su nas se riješili devedesetih iako je jedan broj ljudi tamo uspio ostati. Iskvarili "naši" i ljude i običaje. a kad su krenuli zaobilaziti zakone ovima ništa nije bilo jasno.
Nisu nas ni Iliri ovdje čekali raširenih ruku,,pa mi ostali tu!
Može i ono,,zamjena terena!
Bar ćemo biti daleko od Srba pa nećemo imati s kim ratovati!
Ti ratovi nas pojedoše!
iskvarili naši i Njemačku, ja sam čuo da se i tamo sad može vidjet da raskopaju cestu i da stoji pola godine raskopana, al ipak nemogu nas stić, kod nas svakih 4 godine dopelju bagere u "Gospodarsko poslovnu zonu" na gmajni, potroše parsto tisuća kuna, i onda opet ništa do sljedećih izbora, a tako je i sa željezničkom stanicom u Karlovcu...
E vala jesi im reka 
ako nevalja, ti obriši
Ma briga me, samo opet iznosiš netočne informacije jer nemaš potpun uvid u problem nego su priče na razini birtijaških. Kao da općina ima proračun od 100 mil. kuna pa može svake godine odvojiti 20 mil. za uređenje zone. Kad saznaš koliko košta jedan kilometar ceste s trotoarima unutar zone ili koliko košta rekonstrukcija prilaza na D-1 bez koje se zona ne može priključiti na glavnu cestu onda bi promijenio mišljenje. Za informaciju, sve su cifre od milion kuna pa na više
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Milijun kuna košta Bandićev WC koji ima bravice kao na ormarićima za cipele, a kružni tok košta najmanje pet milijuna - treba odnekud financirati "poštene" SDP-ovce. Što bi samo HDZ-ovci bili "pošteni"! 
ma briga me za zonu i wc, to je meni sve isto, nego interesantno je to kako se uvijek nađe novaca oko izbora, i onda se uvati par dana rovat po zoni, i onda opet do sljedeće prilike (izbora) niš 
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

To dokazuje da je pokojni njoFra imao pravo kad je domaću raju nazvao "guskama koje lutaju u magli" i "stokom sitnog zuba".
Nevjerojatna je glupost ljudi koje možeš četiri godine guzit i izgladnjivat i onda ih pred izbore kupit za doslovno 100 kuna.
Ima i naših zemljaka koji svoj obraz prodaju za 100 kuna. Eh, kad bi se obraz mogao za isto toliko otkupiti natrag .........
Nevjerojatna je glupost ljudi koje možeš četiri godine guzit i izgladnjivat i onda ih pred izbore kupit za doslovno 100 kuna.
Ima i naših zemljaka koji svoj obraz prodaju za 100 kuna. Eh, kad bi se obraz mogao za isto toliko otkupiti natrag .........
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Ovdje ima nešto na tragu izlaska iz krize. Pročitajte! Ne će vas ugristi.
http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=82
Lega,,,živiš li ti u HR?Stari G(r)ad je napisao/la:To dokazuje da je pokojni njoFra imao pravo kad je domaću raju nazvao "guskama koje lutaju u magli" i "stokom sitnog zuba".
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Ja nisam nikakav "Lega", a živim u Zagrebu. "Lege" su priglupi Slavonci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.