Uglavnom se slažem sa ovim tvojim izlaganjem!Stari G(r)ad je napisao/la:E baš si našao reprezentativan primjerak. Koliki broj ti ljudi što putuju avionima čine u ukupnom broju stanovništva tih zemalja? To su bolje stojeći ljudi kakvih imamo i mi, na primjer ovi što idu skijati, pa onda ovi što stanuju kod roditelja i putuju po svijetu turistički, pa nešto poslovnih ljudi.
Kad bi netko izvana po ovim našima procjenjivao stanje kod nas, isto bi rekao da nema krize.
Za najobjektivniju ocjenu stanja u nekoj državi, trebalo bi tamo živjeti neko vrijeme da se upozna društvo i na vlastitoj koži osjeti dobro i zlo.
Uostalom, za Rumunjsku se piše da je korumpiranija od nas. Za ove druge nisam pratio, pa ne znam. U Rumunjskoj su čini mi se plaće nešto niže nego kod nas (u prosjeku) iako je ona u Uniji.
Zašto niti u jednoj državi Unije ne postoji monitoring, već su ga izmislili za nas?
Uhićenje Gotovine, topnički dnevnici , monitoring, a sutra nešto deseto su sredstva da se odgodi naš ulazak. Da imamo pametno vodstvo, vukli bi nas za rukav da uđemo, a ne da moramo puzati i lizati cipele da bi ušli. Ja ne bih htio niti da me sahrane u takvo društvo.
EU-ropska uniija - ZA i PROTIV
Re: Pomozimo Puškariću ,,Ameru!
Re: EU-ropska uniija - ZA i PROTIV
A sad kao ,,,nemogu?Stari G(r)ad je napisao/la:"Sva ova predpristupna ili pristupna sredstva koja su namijenjena Hrvatskoj, najvjerojatnije da će svojim većim dijelom biti samo obećanje koje se ne će ostvariti kao u slučaju Bugarske i Rumunjske. „Bojim se Danajaca i kad darove nose“. Ti programi ostvarit će se tek djelomično, ali to sve skupa nije vrijedno da se zbog tih mrvica s europskoga stola izložimo doglednoj opasnosti svog sigurnog svekolikog nestanka. Osim toga naša davanja u zajedničku kasu već za desetak godina će dobrano nadmašiti sve ono što smo dobili kroz pristupne fondove.
Kako netko može biti toliko naivan i misliti da ne ćemo nestati pred masom od pet stotina milijuna žitelja EU i pred njihovim golemim kapitalom koji može kupiti sve u Hrvatskoj za svoje sitne novce."
:arrow:http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=350
Pa jeboga ti,,i sad nas kupuju!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Pa naravno da nas kupuju, kad su to omogućili ovi dupelisci koji su na vlasti, a odobravaju ti isti koji su u oporbi. Da nisu kao što jesu, imali bi malo samopoštovanja i rekli bi europljanima da "olade" dok smo izvan te njihove unije. Tako i pijanac nema poštovanja ni prema sebi ni prema svojoj obitelji i onda sve rasproda i zapije prije nego crkne.
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Argumentiraj ono s čime se ne slažeš, molim lijepo.
Dali misliš da sam 100% u krivu ,u onom gdje se ne slažem sa tobom?Stari G(r)ad je napisao/la:Argumentiraj ono s čime se ne slažeš, molim lijepo.
Neću argumentirati ni spominjati jer,,uglavno ,po meni i"Jako si dobro to rekao" da nema mjesta nekoj kritici!
Ovaj put!
Ja sam i dalje za EU!Stari G(r)ad je napisao/la:Pa naravno da nas kupuju, kad su to omogućili ovi dupelisci koji su na vlasti, a odobravaju ti isti koji su u oporbi. Da nisu kao što jesu, imali bi malo samopoštovanja i rekli bi europljanima da "olade" dok smo izvan te njihove unije. Tako i pijanac nema poštovanja ni prema sebi ni prema svojoj obitelji i onda sve rasproda i zapije prije nego crkne.
Nisu ti argumenti ,,neki>!
EU "zdaj" bi rekli Janezi

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
A čuj, tvoje je pravo da budeš za i protiv. Ja sam svoje argumente pisao s nakanom da oni dopru do tebe i do drugih koji ih čitaju po prvi put i ovdje. O tvojoj sposobnosti ili nesposobnosti shvaćanja ovisi tvoja odluka. Ako ne daj Bože bude više onih koji donesu pogrešnu odluku, nego onih koji donesu pravilnu - što će vrijeme pokazati - jao nama i sljedećim generacijama, koje će nas pitati "kog vraga smo radili i zašto nismo mućnuli glavom dok je bilo vrijeme", kao što si ti pitao onog starijeg čovjeka zašto je išao u ustaše a ne u partizane. Da si tada kad si to pitao, znao ono što danas znaš o partizanima (ili bi trebao znati), sigurno ga to ne bi pitao, kao što ne bi bio za uniju da imaš očekivanu sposobnost shvaćanja. Priroda katkad bude nepravedna u nekim pogledima. Na jednoj strani te nadari a na drugoj zakine. Što ćeš. Možda to ima veze i s mikrolokacijom mjesta rođenja i/ili odrastanja. 

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Ne moram ja biti 100% u pravu niti u krivu, kao što ne moraš ni ti. Ja te samo molim da izneseš svoje argumente za ono u čemu se ne slažeš sa mnom. Zanima me na čemu temeljiš svoje neslaganje. Odgovoran čovjek bi trebao znati obrazložiti svoj stav i mišljenje.
EU "zdaj"!Stari G(r)ad je napisao/la:Ne moram ja biti 100% u pravu niti u krivu, kao što ne moraš ni ti. Ja te samo molim da izneseš svoje argumente za ono u čemu se ne slažeš sa mnom. Zanima me na čemu temeljiš svoje neslaganje. Odgovoran čovjek bi trebao znati obrazložiti svoj stav i mišljenje.
Jeli to dovoljno(ili moram argumentirat)!
Bit će da je tako!Stari G(r)ad je napisao/la:A čuj, tvoje je pravo da budeš za i protiv. Ja sam svoje argumente pisao s nakanom da oni dopru do tebe i do drugih koji ih čitaju po prvi put i ovdje. O tvojoj sposobnosti ili nesposobnosti shvaćanja ovisi tvoja odluka. Ako ne daj Bože bude više onih koji donesu pogrešnu odluku, nego onih koji donesu pravilnu - što će vrijeme pokazati - jao nama i sljedećim generacijama, koje će nas pitati "kog vraga smo radili i zašto nismo mućnuli glavom dok je bilo vrijeme", kao što si ti pitao onog starijeg čovjeka zašto je išao u ustaše a ne u partizane. Da si tada kad si to pitao, znao ono što danas znaš o partizanima (ili bi trebao znati), sigurno ga to ne bi pitao, kao što ne bi bio za uniju da imaš očekivanu sposobnost shvaćanja. Priroda katkad bude nepravedna u nekim pogledima. Na jednoj strani te nadari a na drugoj zakine. Što ćeš. Možda to ima veze i s mikrolokacijom mjesta rođenja i/ili odrastanja.

Jebi ga,,nemožemo svi bit pametni!

Jebala te paranoja i EU skepticizam!

Ja sam za EU,,to je toliko normalno da normalnima netreba obrazlagat razloge!
One koji nisu normalni ionako nikad nećeš uvjeriti da je normalno,,,NORMALNO!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Pa što si se onda bunio kad sam rekao da su Čatrnjani munjeni? Mogao si reći "istina" i "hvala". 
Da budem precizniji, to da su Čatrnjani munjeni sam čuo od jednog što je oženjen iz Čatrnje. A čovjek valjda ne laže. Govori iz prve ruke.

Da budem precizniji, to da su Čatrnjani munjeni sam čuo od jednog što je oženjen iz Čatrnje. A čovjek valjda ne laže. Govori iz prve ruke.

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Čini mi se da je Stari G(r)ad bio nedavno u Drežniku jer jučer na zboru primjetih da je cijeli centar oblijepljen malim plakatim "Ne u EU" i pristupnicama nekom pokretu Volim Hrvatsku 

Čini mi se da je još ovdje 

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija
Eee, da bar jesam.
A što se tiče tog spomenutog plakata, možda ima još ljudi iz našeg kraja koji su informirani iz drugih izvora osim TV i medija koji nisu prohrvatski. Ako je tako, hvala Bogu, a ako je to samo jedna osoba onda je to za plakat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.