Kaladont
Re: Kaladont
Eh kuma počeo sam radit pa nemam vremena uopće za kompjutor, dođem s posla u pola 5 i odmah jurim u groblje, nemam vremena ni ručat, rada bih završit onu grobnicu do Svisveta, a javljaju loše vrijeme, idući tjedan sam noćna pa ću imat više vremena po danu, inače radim jedan tjedan ujutro a drugi popodne od 4
albatrOS
albatrOS
Cestitam to je dobra vijest , rad je zdravljebranko je napisao/la:Eh kuma počeo sam radit pa nemam vremena uopće za kompjutor, dođem s posla u pola 5 i odmah jurim u groblje, nemam vremena ni ručat, rada bih završit onu grobnicu do Svisveta, a javljaju loše vrijeme, idući tjedan sam noćna pa ću imat više vremena po danu, inače radim jedan tjedan ujutro a drugi popodne od 4
acetON
oNO( vidi tamo.....)
Uh, vraga je zdravlje, otkad se promjenio vlasnik u Mljekari to je za ne povjerovat kako tlači radnike, neću se sad žalit ovdje da ne ispadne da sam neka lijenčina, nadam se da ću se naviknuti brzo, al ok, nek tlači od 7 - 15, al zamisli ti da se radi do 3 i 10, a tih 10 minuta se nigdje ne piše i to je čista krađa, neznam kako je kod drugih al da se radi 10 minuta preko radnog vremena, to je za nepovjerovat, kako su se samo dosjetili ukrast tih 10 minuta
E Siniša, a što ti je to NOKT???
Sinisa je napisao/la:nokT
NOKTbranko je napisao/la:E Siniša, a što ti je to NOKT???
NOKTE (rezes nokte)
teMA
Nije TE nego je KT Dakle ne vrijedi jer sam napisao noktursel je napisao/la:teMA
sinisa sta ti je toSinisa je napisao/la:NOKTbranko je napisao/la:E Siniša, a što ti je to NOKT???
NOKTE (rezes nokte)
Nokat, nokte, nokti ali NOKT
a sto fali noKT-u?ursel je napisao/la:sinisa sta ti je toSinisa je napisao/la:NOKTbranko je napisao/la:E Siniša, a što ti je to NOKT???
NOKTE (rezes nokte)
Nokat, nokte, nokti ali NOKT
fali to što se U Hrvatskom kaže NOKAT a množina od NOKAT je NOKTI, dakle ne nokat-i nego NOKTI, isto tako nerežeš nokat-e nego NOKTE, ali množina od NOKTA JE NOKTI, A JEDNINA JE NOKAT, dekle ne NOKT nego NOKAT, pogledaj u riječnik pa ćeš vidjet što o NOKTU piše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.