Izbori u RH 2011

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Odgovori
ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Izbori u RH 2011

Post Postao/la ursel » 26 stu 2011, 11:34

[quote="ursel"]Zasto bas sada u izborno vrijeme dolze stare price o S.Glavasevicu :?:

Tko od toga profitira :?:
:?: :?: zasto bi KOS + pijani srbi onako okrutno, medju prvima smaknuli Glavasevica , da je on vjerovao i ukazivao da su Sabor, Hrvatska i Tudman izdali Vukovar? . Njima bi takav Glavasevic koji to porucuje vrijedio kao zlato. Ocito je to pismo bilo uradak za jednokratnu upotrebu kao i onaj Reuterov o 40 zaklane srpske djecice, dan pred upad pijanih zvijeri u Vukovara

" aktivisti gradjanske akcije", nisu nista drugo nego teroristi, anarhisti, neradnici i nedemokrati, koji se skrivaju iza demokracije, demokracije koja je za njih nepoznanica, primitivizam i jednoumlje uz dozu terorizma i primjene sile, krajnje je vrijeme da se takvim "gradjanima" stane na rep, da postujuljude koji drugacije misle, totalirizam je mrtav.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 27 stu 2011, 11:34

Ja neznam što je tebi kuma, ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ-u pa ako oni odu gotovo je, propast će sve i nestat će Hrvatske nas će okupirat neki tamo ko zna otkud i zemlja će stat i sunce prestat grijat, smak svijeta nastaje ako HDZ izgubi, a što ti misliš da su ratovali samo HDZ-ovci, e moja kuma, ratovali su Hrvati, ili bolje rečeno - RATNICI - svih mogućih stranaka i nacionalnosti, a HDZ-ovci su za to vrijeme plindrali tvornice i rastakali imovinu koju su radnici teškom mukom stjecali i izgrađivali samodoprinosima i na druge načine a ovi su to uspjeli podjeliti između sebe i za rekordno kratko vrijeme uništit zemlju tako da nemam pojma kad će se uopće oporaviti da uopće dođe na onaj stadij prije rata a kamo li da napreduje. I još nešto, pogledaj samo koje su si činove dodjeljivali jedan drugom, i nebi to bilo ništa da taj svaki čin ne nosi sa sobom i privilegije i novčane dobitke, i nemoj misliti da je to moja zavist, to ti je jednako kao što su djeljenjem mirovina kapom i šakom, lažnim invalidima i davanjem ogromnih penzija i raznih drugih privilegija kupili biračko tjelo i naravno da će ti uvijek glasati za njih ili bilo koga drugog ko će obećat da neće dirat u te mirovine, a mi ostali mali ljudi možemo samo ovako od izbora do izbora nadati se da će nešto biti bolje i nama malima al nažalost sve to skupa sporo ide. Nezdravo je u ovoj državi od samog vrha pa naniže do onog zadnjeg, i ko zna dal će biti bolje imalo i nakon ovih izbora budu li samo okrivljavali one prije i za neuspjehe okrivljavali druge kao što sad ovi kad god zatreba krive one prije pa čak i ono od prije 50 godina i više, dakle nema vizije oporavka ili napretka. Do sad još nije bilo (bar po meni) ni jednih izbora na kojima sam mogao glasovati ZA, nego uvijek sam glasovao PROTIV nekoga, i razočarao se tako da ozbiljno razmišljam da na ove izbore uopće i ne iziđem. :|

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 27 stu 2011, 21:16

branko je napisao/la:Ja neznam što je tebi kuma, ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ-u pa ako oni odu gotovo je, propast će sve i nestat će Hrvatske nas će okupirat neki tamo ko zna otkud i zemlja će stat i sunce prestat grijat, smak svijeta nastaje ako HDZ izgubi, a što ti misliš da su ratovali samo HDZ-ovci, e moja kuma, ratovali su Hrvati, ili bolje rečeno - RATNICI - svih mogućih stranaka i nacionalnosti, a HDZ-ovci su za to vrijeme plindrali tvornice i rastakali imovinu koju su radnici teškom mukom stjecali i izgrađivali samodoprinosima i na druge načine a ovi su to uspjeli podjeliti između sebe i za rekordno kratko vrijeme uništit zemlju tako da nemam pojma kad će se uopće oporaviti da uopće dođe na onaj stadij prije rata a kamo li da napreduje. I još nešto, pogledaj samo koje su si činove dodjeljivali jedan drugom, i nebi to bilo ništa da taj svaki čin ne nosi sa sobom i privilegije i novčane dobitke, i nemoj misliti da je to moja zavist, to ti je jednako kao što su djeljenjem mirovina kapom i šakom, lažnim invalidima i davanjem ogromnih penzija i raznih drugih privilegija kupili biračko tjelo i naravno da će ti uvijek glasati za njih ili bilo koga drugog ko će obećat da neće dirat u te mirovine, a mi ostali mali ljudi možemo samo ovako od izbora do izbora nadati se da će nešto biti bolje i nama malima al nažalost sve to skupa sporo ide. Nezdravo je u ovoj državi od samog vrha pa naniže do onog zadnjeg, i ko zna dal će biti bolje imalo i nakon ovih izbora budu li samo okrivljavali one prije i za neuspjehe okrivljavali druge kao što sad ovi kad god zatreba krive one prije pa čak i ono od prije 50 godina i više, dakle nema vizije oporavka ili napretka. Do sad još nije bilo (bar po meni) ni jednih izbora na kojima sam mogao glasovati ZA, nego uvijek sam glasovao PROTIV nekoga, i razočarao se tako da ozbiljno razmišljam da na ove izbore uopće i ne iziđem. :|
Lieber"kum" branco!Ja neznam što je tebi kuma, ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ-u pa ako oni odu gotovo je, propast će sve i nestat će Hrvatske nas će okupirat neki tamo ko zna otkud i zemlja će stat i sunce prestat grijat, smak svijeta nastaje ako HDZ izgubi, a što ti misliš da su

Cuj hvala na tvoj post- tvoju kritiku , ja vec 2 Tjedna cekam da se netko javi sa drugim misljenjem i evo tebe to je za mene zaista t. na i.... :lol:
Zasto pisem Agressive - :lol: ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ 8)
Mene smeta zasto RH. mediji podrzavaju i odreduju tko ce biti pobjrdnik -RH buduca Vlada. Niti HDZ ima osobe sa KARIZMOM aa ni SDP A O CJELIKUPNOJ
KUKURIKU nemoran vise nista reci jer ni tamo nema nekih "ZVJEZDA"

Da Hrvatska nesto novo trba , neki novi DUh -DA ali to vam nije sigurno
Milanovic sa svojom "GARNITUROM"Hocete lopove potjerati a birate nove koji su vec poznati kao lopovi. Naprimjer Cacic itd....

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 27 stu 2011, 21:36

Ako u Hrvatskoj nemate dovoljno političkih, ideoloških protivnika, a baš ste ih se zaželjeli, lako ćete ih stvoriti. Napravite anketu među građanima, srednjoškolcima, studentima ili u populaciji koja vam već odgovara, A potom možete danima, tjednima i mjesecima pljuskati po zatucanim, konzervativnim sunarodnjacima i zabrinjavati se nad njihovom nesnošljivošću i zloćudnošću. Riječ je o ljevičarskim anketama i medijima, a ljevičari po tradiciji ne dopuštaju da imate svoje privatne nazore, sklonosti i nesklonosti. to vas ni smetati ni zanimati sve dok ne prelazi granice te privatnosti. Također je privatna stvar stanodavca ili cimera koga hoće a koga neće uzeti za podstanara ili za cimera. Ali tu privatnu stvar jedne novine, nakon što su se vlastitom istragom uvjerile kako se u Zagrebu nerado na stan primaju Romkinja i muslimanka, naveliko razglašavaju kao “diskriminaciju u Hrvata”. Određen broj ljudi koji iznajmljuju stan ili sobu, zbog predrasuda, straha uzrokovana lošim iskustvom, zbog komoditeta i sigurnosti može biti izbirljiv, i nije nikakav zločin ako osobu odbiju zbog nekog obilježja. Ista ta novinska kuća svojedobno je imala jednu anketu među građanima o Hercegovcima kao negativcima (s nacističkim pitanjima u stilu “Biste li kćeri dopustili da se uda za Hercegovca?”), Rasizam koji ljevičari isprovociraju kod građana zapravo je izraz njihova rasizma, jer njima je nužan ideološki protivnik, netko u koga uvijek treba upirati prstom, uklanjati ga, a u određenim okolnostima zatvarati i smicati. U razmacima od dvije, tri godine prave ankete ili druga istraživanja znajući da će pokazati kako većina Hrvata ima natražnjačka stajališta. Denunciranje i plašenje vlastitoga naroda ljevičarima je “u krvi”, a njihova sklonost građanima u Lijepoj našoj koji nisu etnički Hrvati nije sklonost, nego upotreba Srba, Bošnjaka, Roma... Da gotovo pola stoljeća u Hrvatskoj nisu huškali Srbe na Hrvate, ratne tragedije ne bi ni bilo. U demokraciji im se vidik proširio i na Rome, Bošnjake, homoseksualce... koji za njih u njihovoj istinskoj domovini – komunizmu – nisu ni postojali.
Imali ste ljevicare i sta je bilo.......

Zašto nikad neće biti istrage o čekovima koje je poštenjačina Stipe Mesić na početku devedesetih dobivao od iseljenika u Australiji za obranu i izbjeglice a ne zna se gdje su završili, o čemu uskoro tajnica HDZ-a za Australiju Ina Vukić izdaje knjigu? Zato što je Mesić nedodirljiv, a nedodirljiv je jer je u cijela svoja dva mandata, a i prije i poslije, :?: . Njegovi poklonici, biografi i javni zaštitnici nikad nikome iz desnice ne bi zaboravili pjevanje ustaških pjesama, tvrdnju da smo u Drugom svjetskom ratu imali dvije pobjede – ustašku na početku i partizansku na kraju, zatim pokušaj kupnje našičke cementare – kupnju nekoliko stanova i garaža poslije isteka mandata... Pogotovo mu mogući kriminal ne bi oprostili policija, tužiteljstva i sudovi. Kao što će lijeva javnost, koliko god mu ruke bile okrvavljene, ustati u obranu svakoga partizana kojeg se sumnjiči za ratne zločine jer antifašisti ne podliježu sumnji, tako će ustati i u obranu Mesića, što god se otkrilo iz njegove prošlosti. On je suviše zaslužan za “detuđmanizaciju” Hrvatske da bi mogao odgovarati po njezinim zakonima. A u pravosuđu, manje-više naslijeđenom iz komunizma, za ljevičare – što pokazuju primjeri Čačića, Linića, Mršića i drugih – zakona ionako nema.
. Kukuriku!

Pupovac, Stazic, Opacic

Navodno se skupina uglavnom kazališnih ljevičara sprema pohoditi Zorana Milanovića ne bi li spriječili imenovanje Nenada Stazića za novoga ministra kulture. Poznata glumica i suvlasnica kazališta Mala scena Vitomira Lončar nije čula za taj naum, ali je također protiv Stazića jer je iznimno sklon nepotizmu. Brat mu je ravnatelj kazališta Gavella, šogorica poslovna ravnateljica zagrebačkog HNK, bratov vjenčani kum Duško Ljuština direktor je kazališta Kerempuh, a svi su skupa logistička potpora teatru Ulysses Rade Šerbedžije, koji svoje dobročinitelje ugošćuje na Brijunima gdje cijelo ljeto provode za 7 kuna dnevno. Kao što znate, Nenad Stazić je onaj žestoki saborski pravednik s patničkim očima koje pojačavaju dojam boljševičke odlučnosti s kojom bi uklanjao svoje političke protivnike, jer – vrijeme je za mene, moju obitelj, kumove i prijatelje.

So malo prevelik komentar to nije OK ali :mrgreen:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 28 stu 2011, 11:32

ursel je napisao/la:
branko je napisao/la:Ja neznam što je tebi kuma, ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ-u pa ako oni odu gotovo je, propast će sve i nestat će Hrvatske nas će okupirat neki tamo ko zna otkud i zemlja će stat i sunce prestat grijat, smak svijeta nastaje ako HDZ izgubi, a što ti misliš da su ratovali samo HDZ-ovci, e moja kuma, ratovali su Hrvati, ili bolje rečeno - RATNICI - svih mogućih stranaka i nacionalnosti, a HDZ-ovci su za to vrijeme plindrali tvornice i rastakali imovinu koju su radnici teškom mukom stjecali i izgrađivali samodoprinosima i na druge načine a ovi su to uspjeli podjeliti između sebe i za rekordno kratko vrijeme uništit zemlju tako da nemam pojma kad će se uopće oporaviti da uopće dođe na onaj stadij prije rata a kamo li da napreduje. I još nešto, pogledaj samo koje su si činove dodjeljivali jedan drugom, i nebi to bilo ništa da taj svaki čin ne nosi sa sobom i privilegije i novčane dobitke, i nemoj misliti da je to moja zavist, to ti je jednako kao što su djeljenjem mirovina kapom i šakom, lažnim invalidima i davanjem ogromnih penzija i raznih drugih privilegija kupili biračko tjelo i naravno da će ti uvijek glasati za njih ili bilo koga drugog ko će obećat da neće dirat u te mirovine, a mi ostali mali ljudi možemo samo ovako od izbora do izbora nadati se da će nešto biti bolje i nama malima al nažalost sve to skupa sporo ide. Nezdravo je u ovoj državi od samog vrha pa naniže do onog zadnjeg, i ko zna dal će biti bolje imalo i nakon ovih izbora budu li samo okrivljavali one prije i za neuspjehe okrivljavali druge kao što sad ovi kad god zatreba krive one prije pa čak i ono od prije 50 godina i više, dakle nema vizije oporavka ili napretka. Do sad još nije bilo (bar po meni) ni jednih izbora na kojima sam mogao glasovati ZA, nego uvijek sam glasovao PROTIV nekoga, i razočarao se tako da ozbiljno razmišljam da na ove izbore uopće i ne iziđem. :|
Lieber"kum" branco!Ja neznam što je tebi kuma, ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ-u pa ako oni odu gotovo je, propast će sve i nestat će Hrvatske nas će okupirat neki tamo ko zna otkud i zemlja će stat i sunce prestat grijat, smak svijeta nastaje ako HDZ izgubi, a što ti misliš da su

Cuj hvala na tvoj post- tvoju kritiku , ja vec 2 Tjedna cekam da se netko javi sa drugim misljenjem i evo tebe to je za mene zaista t. na i.... :lol:
Zasto pisem Agressive - :lol: ti se zakačla za te izbore i HDZ svedno koda imaš dionice u HDZ 8)
Mene smeta zasto RH. mediji podrzavaju i odreduju tko ce biti pobjrdnik -RH buduca Vlada. Niti HDZ ima osobe sa KARIZMOM aa ni SDP A O CJELIKUPNOJ
KUKURIKU nemoran vise nista reci jer ni tamo nema nekih "ZVJEZDA"

Da Hrvatska nesto novo trba , neki novi DUh -DA ali to vam nije sigurno
Milanovic sa svojom "GARNITUROM"Hocete lopove potjerati a birate nove koji su vec poznati kao lopovi. Naprimjer Cacic itd....
:--k
Pet!
Mi Hrvati odavno ne biramo!
Nama odaberu!
TV,,novine i začas indoktriniraš ljude!
Ima malih stranaka koje su kudikamo bolje od ovih "velikih"!
Trebala si gledat "Nedjeljom u 2" kod Stankovića,neki tip za kog nikad nisam čuo a pametno zbori!
Da se nać ta emisija,potraži!
Kaže"Škegro je išao na banke,turizam i trgovine!Zanemario proizvodnju i zato nam je dug narastao za 400%"(bubam bez veze koliko%)

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 28 stu 2011, 20:19

Ima takvih pametnih tipova u našoj zemlji koliko hoćeš. Svi zajedno imaju jednu te istu manu - boluju od hrvatskog jala ! Ne znaju, ne mogu i ne će se okupiti i pokušati zajedno nešto učiniti jer se ne mogu dogovoriti tko će biti glavni.
E, zato drugi nama određuju kako ćemo živjeti. :?

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Najave i komentari raznih događanja

Post Postao/la ursel » 01 pro 2011, 08:56

Moje misljenje......
Sadašnji su izbori, barem naizgled, već odlučeni. Ako je tako, onda su presudniju ulogu u njima imali DORH i Mladen Bajić nego stranački političari i stranačke propagandne poruke. Stavljanje pod sumnju cijeloga HDZ-a i oslobađajuća sudska presuda riječkom gradonačelniku, esdepeovcu Vojku Obersnelu, osumnjičenom u slučaju Tržnica, vjerojatno će imati više utjecaja na birače nego svi SDP-ovi promidžbeni spotovi. . Politika bi zbog toga i dalje mogla više biti stranačka i strančarska nego opća i nacionalna.

U Petak budemo vec pobjednika znali, KUKURIKU gdje 40% ima "srba" koji
se nemogu Identificirati sa domovinom Hrvatskom .
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 11 pro 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Prebačeno iz druge teme

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 01 pro 2011, 09:05

Sadašnji su izbori, barem naizgled, već odlučeni. Ako je tako, onda su presudniju ulogu u njima imali DORH i Mladen Bajić nego stranački političari i stranačke propagandne poruke. Stavljanje pod sumnju cijeloga HDZ-a i oslobađajuća sudska presuda riječkom gradonačelniku, esdepeovcu Vojku Obersnelu, osumnjičenom u slučaju Tržnica, vjerojatno će imati više utjecaja na birače nego svi SDP-ovi promidžbeni spotovi.. Ankete predviđaju da će pobijediti Kukuriku, pa će u funkciji pobjede pojedinačna pamet i poštenje vjerojatno biti podređeni stranačkoj disciplini i stranačkome prosjeku. Politika bi zbog toga i dalje mogla više biti stranačka i strančarska nego opća i nacionalna.
Nezaboravimo kako Cacic vodi svoje Firme i kako radnici dobivaju Place,
Zatim ove sve Radimire, Veljke Vojke i g.Linica koliko Firmi posjeduje Linic
zatim pustanje Boljkovca iz zatvora , g.Nobilo koji daje neistinite Press Informacije kako posjeduje dokaze da Boljkovac nije taj kojeg okrivljuju vec netko sasvim drugi :idea: :idea: :twisted: :twisted:
OK. ovo je moja posljednja post u svezi Izbora .

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 04 pro 2011, 10:14

Danas je evo dan izbora, mislio sam da ću do danas već iskristalizirat mišljenje ZA koga glasat al nažalost nitko mi ne izgleda takav da bi mogao reći "Evo to je to, ZA njih ću".
Nemam pojma kako će izgledat Hrvatska u iduće 4 godine al bojim se da će se nova vlast, ko god to bio, vadit da su ovi prije njih ispraznili blagajnu do zadnje lipe (što je i inače običaj kod nas) tako su HDZ na onim izborima već napravili kad su ono izgubili vlast, al i ovi nisu ostali dužni pa su ovima napravili isto kad su nakon 4 godine poslije oni izgubili vlast...
Gledajući koliko se njiih bori za mjesto u Saboru zgadi mi se sve to, koliko lijepih riječi slušamo u tim kampanjama a ono sve samo gledaju svoj račun a država sve dublje tone u propast, i sad gledam (i slušam) kako se nestrpljivo očekuju rezultati današnjih izbora jer su neki već podjelili sebi stolice unaprijed... ma grozno, išao sam po novine jutros u dućan i nisam htio ni pogledat prema školi a mislim da i neću na izbore, al opet si mislim, ako ne iziđem onda neću smjeti nikoga ni kritizirat do sljedećih izbora :|

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 04 pro 2011, 13:13

branko je napisao/la:Danas je evo dan izbora, mislio sam da ću do danas već iskristalizirat mišljenje ZA koga glasat al nažalost nitko mi ne izgleda takav da bi mogao reći "Evo to je to, ZA njih ću".
Nemam pojma kako će izgledat Hrvatska u iduće 4 godine al bojim se da će se nova vlast, ko god to bio, vadit da su ovi prije njih ispraznili blagajnu do zadnje lipe (što je i inače običaj kod nas) tako su HDZ na onim izborima već napravili kad su ono izgubili vlast, al i ovi nisu ostali dužni pa su ovima napravili isto kad su nakon 4 godine poslije oni izgubili vlast...
Gledajući koliko se njiih bori za mjesto u Saboru zgadi mi se sve to, koliko lijepih riječi slušamo u tim kampanjama a ono sve samo gledaju svoj račun a država sve dublje tone u propast, i sad gledam (i slušam) kako se nestrpljivo očekuju rezultati današnjih izbora jer su neki već podjelili sebi stolice unaprijed... ma grozno, išao sam po novine jutros u dućan i nisam htio ni pogledat prema školi a mislim da i neću na izbore, al opet si mislim, ako ne iziđem onda neću smjeti nikoga ni kritizirat do sljedećih izbora :|
Iziđi!
Što te košta?

Biraj boljeg od gorih! :?:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 04 pro 2011, 13:51

Izborna kampanja za parlamentarne izbore nije u znaku novih gospodarskih programa. Nije u znaku mnoštva novih, svježih pojedinaca na hrvatskoj političkoj sceni. Nije u znaku konkretnih programa. Ovu će kampanju u prvom redu obilježiti glavni državni odvjetnik Mladen Bajić. On, htio to ili ne, namjerno ili nenamjerno, po službenoj dužnosti, određuje najnovija kretanja u domaćoj politici, posebice među biračima, najviše onima neodlučnima, neopterećenima ideologijom, strankom, vođom...Najnoviji pečat predizbornoj kampanji dalo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku, sigurno ne bez Bajićeva znanja i odobrenja, koje je odbacilo policijsku kaznenu prijavu za Tržnice Rijeka u kojoj je prvoprijavljeni bio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, ali iza kojeg sve vrijeme viri ratoborni Slavko Linić. Samo će Bajić i njegov uski krug ljudi znati je li njihovo izviđanje prijave trebalo trajati toliko dugo, godinu i pol, je li se moglo prijavu prihvatiti ipak ranije ili je odbaciti ili su se baš čekali izbori. A odbacivanje prijave desetak dana prije izbora teško da se ne može protumačiti i kao predizborni vjetar u leđa SDP-u. Neki će reći da je to sad i trebalo objaviti, kako se policijska prijava ne bi zloupotrebljavala za izbore. Ali sad će se politizirati i njezin odbačaj jer je samo tjedan dana do izbora! Sve u svemu, jako nezgodan Bajićev potez. Osim ako nema jedan cilj, kupovanje mandata kod SDP-a ako dođe na vlast, a očito će doći. Jer je SDP dugo hladno puhao na njega i tražio njegovu smjenu. Iako će neki napomenuti, što je na rubu teorija zavjera, da je sve to bilo fingiranje kako bi se HDZ pomeo i doveo SDP na vlast. Kad bi to tako bilo, bio bi to sumrak demokracije

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 04 pro 2011, 13:55

• da ali u drugoj prostoriji da ih javnost ipak FIZIČKI ne vidi ! Međutim imaju veliki problem ne mogu se dogovoriti tko će to priznanje preuzeti, hoće Mladen Pleše da preuzme ali buni se Davor Butković ,Jelena Lovrić hoće na silu, Pavičić i Tomić hoće da to bude zajednički, Dežulović se ne slaže, međutim kada su za to čuli novinari iz Slobodne Dalmacije jednostavno su poludjeli a najviše Krile, Gall, Plevnik, Matijević, Blaževićka, ljut je i cirkusant Mosor Bilić pa Ljubičić,dok je Pilić na rubu živaca, međutim ipak je odlučeno da to remek djelo preuzme sam šef te parade Ninoslav Pavić!!! ŽIVJELA NAM OVA NAŠA MEDIJSKA DEMOKRACIJA!

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 04 pro 2011, 13:59

RH. Mediji odlucili izbore , od tih "NOVINARA" 70 % osjecaju se Yugoslavenima
-koji pripadaju Yugo sferi. Veceras ce biti podjeljene Nagrade i Priznanja :twisted: :twisted: :twisted:

quote="ursel"]• da ali u drugoj prostoriji da ih javnost ipak FIZIČKI ne vidi ! Međutim imaju veliki problem ne mogu se dogovoriti tko će to priznanje preuzeti, hoće Mladen Pleše da preuzme ali buni se Davor Butković ,Jelena Lovrić hoće na silu, Pavičić i Tomić hoće da to bude zajednički, Dežulović se ne slaže, međutim kada su za to čuli novinari iz Slobodne Dalmacije jednostavno su poludjeli a najviše Krile, Gall, Plevnik, Matijević, Blaževićka, ljut je i cirkusant Mosor Bilić pa Ljubičić,dok je Pilić na rubu živaca, međutim ipak je odlučeno da to remek djelo preuzme sam šef te parade Ninoslav Pavić!!! ŽIVJELA NAM OVA NAŠA MEDIJSKA DEMOKRACIJA![/quote]

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: rakovacki forum

Post Postao/la palivatra » 05 pro 2011, 00:20

ursel je napisao/la:ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo priopćilo je kako je zaprimilo dopis SDP-a kojim se traži zabrana i uklanjanje plakata ispisanih ćiriličnim pismom i na kojima je tiskan logo Saveza komunista Hrvatske Stranka demokratskih promjena, koji je bio korišten na prvim višestranačkim izborima u Hrvatskoj 1990., zaključujući kako plakat predstavlja povredu prava SDP-a.

Eh vidite za koga glasate i kako su se imenovali 1990--- Tu su Opacic, Milanovic i svi KUKURIKUUUUUUUU

Provokacija,,niš drugo!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 05 pro 2011, 20:19

Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat, uglavnom ovi stariji će "zna se" za koga a razlozi su razni, uglavnom je to: da nije bilo njih nikad nebi bilo Hrvatske, ko mi je napravio kuću, kradu i drugi... a najgluplji odgovor dala je moja mama, sve onako mutava i to još kaže da nije ponila naočale al uspila je zaokružit za HDZ, (valjda broj 11) a ja onako izdaleka je pitam pa zašto za njih? a ona kaže da se boji da će drugi zabranit ić u crkvu :shock: :shock: :shock:
Ja se skamenio, gdje je ona to čula, ko je to ikad spomenuo, na kraju ko bi to i mogao omislit danas, a ja si mislim ko zna koliko ima takvih baba koje su glasale zato jer su se bojale da će neko zabranit ić u crkvu. :roll:

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.