Izbori u RH 2011

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Odgovori
Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Izbori u RH 2011

Post Postao/la Jurica » 05 pro 2011, 21:01

branko je napisao/la:... a najgluplji odgovor dala je moja mama, sve onako mutava i to još kaže da nije ponila naočale al uspila je zaokružit za HDZ, (valjda broj 11) a ja onako izdaleka je pitam pa zašto za njih? a ona kaže da se boji da će drugi zabranit ić u crkvu :shock: :shock: :shock:
Slabo si odigrao ulogu prosvjetitelja :mrgreen:

Rezultati iz naše općine

http://www.izbori.hr/2011Sabor/rezultat ... 4_000.html

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 05 pro 2011, 21:34

Nemože to niko živ prosvjetlit, još kažem vragu babijem kako su joj nabili kamate na dug i uzeli penziju... al nema šanse, dok je babe bit će i njen glas, to ti je isto ko kad je Tito doša u Liku a Ličani spekli vola, pa kažu Titi: Jedi Tito, dok je Ličana bit će i volova :wink:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 05 pro 2011, 22:02

branko je napisao/la:Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat,......
Danas sam morala raditi za svoje"zemicke" inace nemas kruha :--sm :--sm Cuj ja nisam HDZ- a niti SDP -moja kritika je zaista realna.
Ovi koji sada dolaze nemaju nista novog ali imaju isto lopova u novoj izabranoj Vladi. Tko se obogatio poslije 1995-Jakovcic, Cacic, itd.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 05 pro 2011, 22:15

:lol: :lol: :lol: :lol: "kume" branco
Pobjeda Kukuriku koalicije potvrda je da su hrvatski građani svjesni kako nešto treba promijeniti. Međutim, isto je tako činjenica da ta ista Kukuriku koalicija u svojoj izbornoj kampanji nije građanima ponudila ništa što bi bilo potpuno drukčije :twisted: . može se reći da su se politički okoristili urušavanjem HDZ-ova korupcijskog sustava upravljanja državom.
Izborna Kampanja KUKURIKU bila je Agressivna a dobili su veliku pomoc od DORH i USKOKA zatim imaju veliku Simpatiju od mnogih RH"drzavljana" koji se neosjecaju Hrvatskim drzavljanima ali imaju RH.Putovnice.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 06 pro 2011, 15:55

branko je napisao/la:Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat, uglavnom ovi stariji će "zna se" za koga a razlozi su razni, uglavnom je to: da nije bilo njih nikad nebi bilo Hrvatske, ko mi je napravio kuću, kradu i drugi... a najgluplji odgovor dala je moja mama, sve onako mutava i to još kaže da nije ponila naočale al uspila je zaokružit za HDZ, (valjda broj 11) a ja onako izdaleka je pitam pa zašto za njih? a ona kaže da se boji da će drugi zabranit ić u crkvu :shock: :shock: :shock:
Ja se skamenio, gdje je ona to čula, ko je to ikad spomenuo, na kraju ko bi to i mogao omislit danas, a ja si mislim ko zna koliko ima takvih baba koje su glasale zato jer su se bojale da će neko zabranit ić u crkvu. :roll:
Ha Ha Ha,,,,jesi me nasmijao!

A išle u crkvu i za Komunizma!
Pa gori ,glede vjere od njih nemogu doć!
Od onih nekadašnjih Komunjara)Ja sam ljut na HSP-ima ih bar PET različitih stranki,svi HSP,,pa što se bona nisu mogli ujediniti u jednu?Imali bi 5 zastupnika!

HDZ nek je otprdio,ovi nisu bolji ali sigurno ne i gori!

Većina HDZ-ovaca su bivši komunisti(ko i vaš načelnik) a nije im smetala koalicija sa Pupovcom i njegovim Srbima!A kakti,velike Hrvatine!
Veseli me ulazak u Sabor Don Grubišića i Ruže Tomašić!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 06 pro 2011, 16:02

ursel je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: "kume" branco
Pobjeda Kukuriku koalicije potvrda je da su hrvatski građani svjesni kako nešto treba promijeniti. Međutim, isto je tako činjenica da ta ista Kukuriku koalicija u svojoj izbornoj kampanji nije građanima ponudila ništa što bi bilo potpuno drukčije :twisted: . može se reći da su se politički okoristili urušavanjem HDZ-ova korupcijskog sustava upravljanja državom.
Izborna Kampanja KUKURIKU bila je Agressivna a dobili su veliku pomoc od DORH i USKOKA zatim imaju veliku Simpatiju od mnogih RH"drzavljana" koji se neosjecaju Hrvatskim drzavljanima ali imaju RH.Putovnice.
Ovo je netočno!
Takvihpr) nema ni 5% a glasali su bitno Hrvati!
Osnovni uspjeh na kog su se nakačili HDZ je EU!A upitno je dali ga Hrvati žele!
Zemlja u krizi,vodeći HDZ.ovci ili u zatvoru ili su ih se ljudi zasitili(Šeks npr)
Jaca pokaže pravo lice jer ne čestita pobjednicima?Kaj sad?Male stranke razjedinjene,zašto nisu kao i Kukurikaci,,stvorili blok<?v

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 06 pro 2011, 16:04

ursel je napisao/la:
branko je napisao/la:Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat,......
Danas sam morala raditi za svoje"zemicke" inace nemas kruha :--sm :--sm Cuj ja nisam HDZ- a niti SDP -moja kritika je zaista realna.
Ovi koji sada dolaze nemaju nista novog ali imaju isto lopova u novoj izabranoj Vladi. Tko se obogatio poslije 1995-Jakovcic, Cacic, itd.
Tko se obogatio>?
Pa obitelj Tuđman,,,Sanader,,i slični a ne samo ovi!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 06 pro 2011, 19:04

ursel je napisao/la:
Radila si i prije i pisala, sad odjednom nemaš kao vremena 8)

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 06 pro 2011, 19:10

branko je napisao/la:Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat, uglavnom ovi stariji će "zna se" za koga a razlozi su razni, uglavnom je to: da nije bilo njih nikad nebi bilo Hrvatske, ko mi je napravio kuću, kradu i drugi... a najgluplji odgovor dala je moja mama, sve onako mutava i to još kaže da nije ponila naočale al uspila je zaokružit za HDZ, (valjda broj 11) a ja onako izdaleka je pitam pa zašto za njih? a ona kaže da se boji da će drugi zabranit ić u crkvu :shock: :shock: :shock:
Ja se skamenio, gdje je ona to čula, ko je to ikad spomenuo, na kraju ko bi to i mogao omislit danas, a ja si mislim ko zna koliko ima takvih baba koje su glasale zato jer su se bojale da će neko zabranit ić u crkvu. :roll:

:--sm :--sm

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 06 pro 2011, 19:45

Pa čuj, vrlo brzo pokazat će se idu li ovi u dobrom smjeru, nadam se da neće trebati proći par godina dok se budu vadili, kkao ovi prije da su za sva zla ovog svijeta krivi komunisti od prije 50 godina ili neki marsovci ili naznam ko, ne sviđa mi se to što je Čačić tako visoko no pustimo da se vidi kako će krenut.
Kažeš da je DORH i USKOK pomogli rušenju bivše vlasti, a meni pada na pamet jedna zgoda kad sam sa Vlč. Perom Bogutom pričao kako je moj pokojni kum pričao meni da: Nije ni kurvi lako, mora uvijek pozivati tuđe muževe, mora strahovat od tuđih žena da je ne istuku ili ispsuju negdje na cesti, onda trpi sramotu, a još ako ima djecu pa i ona trpe sramotu jer ih prozivaju kao kurvinu djecu... a meni došlo čisto žao tih kurvi :( , a Pero meni kratko odgovori - a jel ona mogla bit poštena :?: :?: :?: :?
Eh da ovi nisu lapali i krali iz očiju, nebi USKOK i DORH imali poslakod njih. 8)

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 06 pro 2011, 20:00

palivatra je napisao/la:
Ha Ha Ha,,,,jesi me nasmijao!

A išle u crkvu i za Komunizma!
Pa gori ,glede vjere od njih nemogu doć!
Od onih nekadašnjih Komunjara)Ja sam ljut na HSP-ima ih bar PET različitih stranki,svi HSP,,pa što se bona nisu mogli ujediniti u jednu?Imali bi 5 zastupnika!

HDZ nek je otprdio,ovi nisu bolji ali sigurno ne i gori!

Većina HDZ-ovaca su bivši komunisti(ko i vaš načelnik) a nije im smetala koalicija sa Pupovcom i njegovim Srbima!A kakti,velike Hrvatine!
Veseli me ulazak u Sabor Don Grubišića i Ruže Tomašić!
Bome i ja nisam mogao vjerovat koliko ima istih stranaka a idu na izbore pod različitim imenima, HSS-a ima nekoliko, HSP-a isto, čak i ZELENI imaju neke JOŠ ZELENIJE :shock: ma strašno, jedino Don Ivan Grubišić izgleda mi ko stup uspravan, i prije pred Biskupom i pred novinarima i pred narodom, a mislim da će i u Saboru ostat tako uspravan, sumnjam da će ga neko uspit savit na bilo koju stranu, oduvijek mu se divim :)

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 06 pro 2011, 21:03

branko je napisao/la:

Pa čuj, vrlo brzo pokazat će se idu li ovi u dobrom smjeru, nadam se da neće trebati proći par godina dok se budu vadili, kkao ovi prije da su za sva zla ovog svijeta krivi komunisti od prije 50 godina ili neki marsovci ili naznam ko, ne sviđa mi se to što je Čačić tako visoko no pustimo da se vidi kako će krenut.
Kažeš da je DORH i USKOK pomogli rušenju bivše vlasti, a meni pada na pamet jedna zgoda kad sam sa Vlč. Perom Bogutom pričao kako je moj pokojni kum pričao meni da: Nije ni kurvi lako, mora uvijek pozivati tuđe muževe, mora strahovat od tuđih žena da je ne istuku ili ispsuju negdje na cesti, onda trpi sramotu, a još ako ima djecu pa i ona trpe sramotu jer ih prozivaju kao kurvinu djecu... a meni došlo čisto žao tih kurvi :( , a Pero meni kratko odgovori - a jel ona mogla bit poštena :?: :?: :?: :?
Eh da ovi nisu lapali i krali iz očiju, nebi USKOK i DORH imali poslakod njih. 8)
:--sm :--sm :--sm :--sm :--sm E E branco ovo je zaista dobro da se malo nasmijemo na ovom nasem Forumu :--sm :--sm :( , a Pero meni kratko odgovori - a jel ona mogla bit poštena :?: :?: :?: :? tako je to je momentalna Politika

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 06 pro 2011, 21:17

branko je napisao/la:
ursel je napisao/la:
branko je napisao/la:]

Radila si i prije i pisala, sad odjednom nemaš kao vremena 8)
:oops: :oops:
Cuj Advent pa ima lijepih Koncert u Crkvama Gopel-Muzika Konzert, razlicite Gruppe pretezno iz Amerike pjevaju lijepo onako kako samo"CRNCI" imaju lijepe i cist Glas. OK

Moram se malo distanziram od Hrvatske Politike, malo me smeta sta je jedan dio ponovo u Vladi koji su vec bili i koji su isto Krali i varali kao i Ivo itd.
Ili zasto toliko "NOSTALgicara" za starom Y. domovinom ulazi u Vladu.
Za mene to nije TZ. mlada Vlada jer su tu mnogi iz stare Garde, koji su vec jednom tamo sjedili i donosili Zakone npr.Cacic :oops: itd.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 06 pro 2011, 21:19

branko je napisao/la:Bome i ja nisam mogao vjerovat koliko ima istih stranaka a idu na izbore pod različitim imenima, HSS-a ima nekoliko, HSP-a isto, čak i ZELENI imaju neke JOŠ ZELENIJE ma strašno, jedino Don Ivan Grubišić izgleda mi ko stup uspravan, i prije pred Biskupom i pred novinarima i pred narodom, a mislim da će i u Saboru ostat tako uspravan, sumnjam da će ga neko uspit savit na bilo koju stranu, oduvijek mu se divim
:lol: :lol:
Mozda zaista bude malo pristojnije ponasanje.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 06 pro 2011, 21:27

:lol: :lol: :lol:
Prema raznim nedavnim istraživanjima, na primjer, svaki je Hrvat dužan deset tisuća eura, svaki peti je dao mito veći od pet hiljada kuna, isti je taj svaki peti siromašan, naoružan i nezaposlen, što znači da je na izbornim listama u ovom trenutku najmanje sedamsto pedeset podmitljivih, nezaposlenih, siromašnih, prezaduženih i naoružanih tipova - barem trojica na svakoj listi – koji su našli jamce za parlament.

Na ja budemo vidjeli kuda nas vodi ta novi SABOR-PARLAMENT- Crvena Politika.
U svakom slucaju znaju dobro Janjce Peci a ovi prije su Volove Pekli......

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.