branko je napisao/la:Prošli izbori i niko niš, urselinka se raspisala u zadnje vrijeme rukama i nogama a danas ni slova, što je kuma, il si na tabletama kakvim. Ja mislio da neću ić al ipak sam otiša jer ako nebudu ovi valjali morat ću ih kritizirat a da nisam išao na izbore nebi imao pravo ni kritizirat. Slušam juče onako kako ljudi zaključuju za koga će glasat, uglavnom ovi stariji će "zna se" za koga a razlozi su razni, uglavnom je to: da nije bilo njih nikad nebi bilo Hrvatske, ko mi je napravio kuću, kradu i drugi... a najgluplji odgovor dala je moja mama, sve onako mutava i to još kaže da nije ponila naočale al uspila je zaokružit za HDZ, (valjda broj 11) a ja onako izdaleka je pitam pa zašto za njih? a ona kaže da se boji da će drugi zabranit ić u crkvu
Ja se skamenio, gdje je ona to čula, ko je to ikad spomenuo, na kraju ko bi to i mogao omislit danas, a ja si mislim ko zna koliko ima takvih baba koje su glasale zato jer su se bojale da će neko zabranit ić u crkvu.

Ha Ha Ha,,,,jesi me nasmijao!
A išle u crkvu i za Komunizma!
Pa gori ,glede vjere od njih nemogu doć!
Od onih nekadašnjih Komunjara)Ja sam ljut na HSP-ima ih bar PET različitih stranki,svi HSP,,pa što se bona nisu mogli ujediniti u jednu?Imali bi 5 zastupnika!
HDZ nek je otprdio,ovi nisu bolji ali sigurno ne i gori!
Većina HDZ-ovaca su bivši komunisti(ko i vaš načelnik) a nije im smetala koalicija sa Pupovcom i njegovim Srbima!A kakti,velike Hrvatine!
Veseli me ulazak u Sabor Don Grubišića i Ruže Tomašić!