Izbori u RH 2011

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Odgovori
palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Izbori u RH 2011

Post Postao/la palivatra » 06 pro 2011, 23:08

ursel je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Prema raznim nedavnim istraživanjima, na primjer, svaki je Hrvat dužan deset tisuća eura, svaki peti je dao mito veći od pet hiljada kuna, isti je taj svaki peti siromašan, naoružan i nezaposlen, što znači da je na izbornim listama u ovom trenutku najmanje sedamsto pedeset podmitljivih, nezaposlenih, siromašnih, prezaduženih i naoružanih tipova - barem trojica na svakoj listi – koji su našli jamce za parlament.

Na ja budemo vidjeli kuda nas vodi ta novi SABOR-PARLAMENT- Crvena Politika.
U svakom slucaju znaju dobro Janjce Peci a ovi prije su Volove Pekli......
:--k

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 07 pro 2011, 12:01

Ajmeeee. Čitam ove komentare i ne mogu ne primijetiti koliko je izražena neinformiranost i politička nepismenost kod pojedinaca. Izrazito je vidljivo da su sve informacije kojima raspolažu isključivo sa televizije.
Provlači se kroz medije komentar kako Jaca nije čestitala kokošima. Pa tko normalan bi čestitao nekome pobjedu koja je nepoštena???? Da se razumijemo, ne držim ovdje stranu nikome! Činjenica je da u takozvanom neovisnom pravosuđu sjede stari komunistički kadrovi koji su redom bez nacionalnog osjećaja. U DORH-u i USKOK-u je slika ista - treba samo malo obratiti pozornost na prezimena medijski eksponiranih pojedinaca. Kao dan je jasno da su i USKOK i DORH pomogli kokošima u predizbornoj prljavštini.
Kokošima naklonjeni novinari pušu u isti rog s njima, kao i neki medijski eksponirani "crveni" odvjetnici.
Neki dan sam čuo komentar kako se Boljkovca optužuje za neke "prastare" ratne ili poratne zločine. Zar se kod nas ne govori na sva zvona o nezastarijevanju zločina? Takozvani zločini nad srpskim "civilima" (jer svi su oni bili civili i kuhari - slali su uzavrelo olovo kroz cijevi prema Hrvatima) nisu "prastari", dok oni prvi koje su počinili partizani i bradati partizani - jesu. Ovo se naziva dvostrukim mjerilima! Isto tako, spominje se kako je Boljkovac star i bolestan. Zar Artuković nije bio star i bolestan? Zar Merčep nije bolestan? Zar Brodarac nije bio bolestan? I ovo se naziva dvostrukim mjerilima!
Dati glas ovoj ekipi je isto kao držati ljestve lopovu!

Za one koji su zasljepljeni donom, preporučam da se bolje informiraju. Don je "crveni" don.

Što se tiče pravaša i ostalih "desnih" - osobno se nadam da su nešto naučili iz postotaka koje su dobili na izborima. Ako nisu, onda nek' idu u P.M. svi skupa s političke scene, jer nisu zaslužili ni da se pljune na njih.
Isto tako, tzv. piskarala bi također morala nešto naučiti iz svog postotka na izborima. Lijepo im je jedan stariji čovjek na jednom njihovom skupu rekao da trebaju ići među narod, jer narod je najlakše pridobiti kad mu iz prve ruke i po 100 puta objasniš svoje stavove koji su u njegovom interesu, jer nije sav narod pametan, načitan i dobro informiran, jer nema pristup informacijama ili nema vremena čitati jer mora rmbati za koru kruha.
Miklenić je prenio stav Crkve da svatko glasa po savjesti. Iako sam znao da će moj glas biti izgubljen u izbornoj matematici, zbog čistoće svoje savjesti i mirnog sna dao sam ga jednima od izgubljenih, radije nego bilo kojima od ovih koji su bili na vlasti između 2000. i 2011.

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 07 pro 2011, 17:04

Ajmeeeee!Čitam ovaj tvoj komentar i čudim se kako si ti ufuran da sve kužiš.Naravno da se provlači kroz medije da Jaca nije čestitala pobjednicima kad nije!Nitko nas tu nije mogao zamagliti ,osim ako su svi u "džamiji" bili njihovi dvojnici i predobro odglumili neku super predstavu!bilo je i suza ako se sjećamo...
Nadam se da se zezaš kad kažeš da je pobjeda nepoštena!Ako to stvarno misliš onda se nemoj izvlačiti da ne držiš stranu nikome.
Njima su svi krivi :roll: Da su se pokajali na vrijeme možda bi Jaca i dobila.Bahatost ih je pokopala ovog puta.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 07 pro 2011, 19:30

Ja gledam sad po ovim izborima i naročito kad sam slušao u nedjelju kako te babe razmišljaju za koga će glasat, pa to je za ne povjerovat, da se mene pita (a nepita me se :roll: ) ja bi zabranio babama uopće da glasaju, one ko tuke, idu jedna za drugom i zaokružuju onako, samo pitaju jedna drugu koji si ti broj okružla, i ona kaže 9 a one ko ovce i ja ću onda 9, druga poslije okruži 11, one kraj nje isto 11, i eto ti njihovog glasanja. Pada mi na pamet kad je tu kod nas ono prije rata spavali u istoj sobi baba i unuk, i sad unuk bio onako deran i zalipi sliku Brus Lia na ormar a njegova baba priča drugoj babi: Moj Stipe zalipjo neku sliku na ormar, ja mislila da je sveta, al neće bit sveta, onaj na njoj koda bi se tuka :? :roll:

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 07 pro 2011, 20:09

Kako gledam po izborima u vasem kraju cini mi se da je HDZ stvarno popularan. Nije niti cudno sto ste toliko razvijeni.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 07 pro 2011, 20:22

A moš mislit, kad glasaju moja mama, Marja Brkinka i njima slične, al ko za vraga takve nebi vrag odgovorio od izbora, jedva čekaju da idu gore, cjeli tjedan se dogovaraju kako će ić gore, kad, s kim... a ujutro svako malo jedna drugu zovu kad će s kim će... i na kraju odu gore i neznaju za koga bi, i onda onako copnu - ma daj za EDZ oću se vraga ja sad tu mislit za koga ću... i eto ti pobjede :?

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 07 pro 2011, 21:33

ryan je napisao/la:Ajmeeeee!Čitam ovaj tvoj komentar i čudim se kako si ti ufuran da sve kužiš.Naravno da se provlači kroz medije da Jaca nije čestitala pobjednicima kad nije!Nitko nas tu nije mogao zamagliti ,osim ako su svi u "džamiji" bili njihovi dvojnici i predobro odglumili neku super predstavu!bilo je i suza ako se sjećamo...
Nadam se da se zezaš kad kažeš da je pobjeda nepoštena!Ako to stvarno misliš onda se nemoj izvlačiti da ne držiš stranu nikome.
Njima su svi krivi :roll: Da su se pokajali na vrijeme možda bi Jaca i dobila.Bahatost ih je pokopala ovog puta.
Hvala Bogu, čitam pa kužim puno - ne sve, ali da puno. Ja osobno bih bio najsretniji da je pobijedio bilo tko tko nije bio na vlasti od 2000. godine naovamo - pa makar i cigani. Ovi koji su vladali su pokazali što znaju i kako to čine, pa bih im se osobno zahvalio na "sposobnostima" za sva vremena. Ovi koji će sada vladati će opet prodavati demagogiju, jer ne znaju drugo.

Vi koji gledate TV i ne da vam se čitati bi bar mogli malo pamtiti što gledate, a ne da vama manipuliraju kako hoće. Ako nekome nije sumnjivo što je ova pravosudna hajka pokrenuta baš pred izbore, onda najmanje i najblaže što mogu za takvu osobu konstatirati je da je jadna. Uostalom, Jarnjaka su teretili pa "rasteretili" jer nemaju dokaze. Postigli su cilj. Intimno vjerujem da je bilo muljaže u HDZ-u kao i u SDP-u i ostalim strankama i partijama, ali danas se za sve traže dokazi.

Što se tiče glasanja starijih osoba, tu se slažem s Brankom. Mnoge od njih više nisu ubrojive. Korak prema napretku demokracije bi bio da se izvrši psihofizičko ispitivanje takvih osoba, ali ne samo njih, nego svih. Ima masa ljudi koji su politički nepismeni i ne zanima ih politika pa glasaju onako kako vide na TV. Možda ima više razloga da se zamjeri takvima, nego ovim starijima. Nažalost, takva većina odredi život informiranoj manjini i sebi naravno. Kad bih ja odlučivao, pravo glasa bi imalo samo politički zrelo radno aktivno stanovništvo.
Židovi su otišli najdalje od svih naroda. Oni imaju ispit zrelosti za svoje mlade ljude koji moraju znati objasniti neku temu koju dobiju i tu ih dobro rešetaju.

Ja bih volio kad bi se ovdje mogla razviti jedna argumentirana rasprava i kad netko nešto kaže da to i obrazloži, ali koliko vidim - vlada strah od žuljeva na mozgu.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 07 pro 2011, 21:45

Evo malo zanimljivih brojki: http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=282

A evo i ovdje malo vode za umiti zamagljene oči: :arrow: http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=359

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 07 pro 2011, 23:10

branko je napisao/la:A moš mislit, kad glasaju moja mama, Marja Brkinka i njima slične, al ko za vraga takve nebi vrag odgovorio od izbora, jedva čekaju da idu gore, cjeli tjedan se dogovaraju kako će ić gore, kad, s kim... a ujutro svako malo jedna drugu zovu kad će s kim će... i na kraju odu gore i neznaju za koga bi, i onda onako copnu - ma daj za EDZ oću se vraga ja sad tu mislit za koga ću... i eto ti pobjede :?
:--sm :--sm
branco a kako stoji sa muskarcima -Djedovima = starosti tvoje mame :?: :?: :?:

Cuj te starije zene makar pricaju za koga budu "ZAOKRUZILE" dok drugi
dreze flasi Pive u ruci i neozakruzuju nista ili CACICA :oops: :oops: ili im se svidjela crvenaHaljina od Milanke Opacic i tako su
zaokruzili...... :mrgreen: :| :twisted: :twisted:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 08 pro 2011, 10:32

Pojava političkog veterana Josipa Manolića kao čestitara iz vremeplova ne čini se osobito priličnim za SDP. Na pitanje TV novinara za motiv svoga dolaska, veteran Manolić uz smiješak je rekao: “Pa to je ipak moja prva partija!” Do sada se mislilo da je njegova prva stranka HDZ, no očito je on mislio na nekadašnju Partiju. To bi se znalo jedino utvrdi li se je li veteran u Novi Zagreb stigao autom ili nekim vremenskim strojem. Želi li Milanović da njegova stranka doista bude socijaldemokratska i moderna, kakve veze ona može imati s Manolićem i njegovom Partijom?!

Pobjeda KUKURIKU podsjeca na Kredit za STANOGRADNJU - :lol:

Kupovina Stanova i gradnja kuca isla je samo uz dobre Jamce, zato se pitam
Tko je Jamac KUKURIKU koalicije :?: :?:

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 09 pro 2011, 12:49

Jamac kokošima je Engleska masonerija, a kokoši će uslugu jamstva platiti rasprodajom preostalih nacionalnih bogatstava, a onda će to obrazložiti "nužnošću za spas države" (kao svojedobno Jurčić), a krivnja će na kraju skroz pasti na nekog novog bahatog Sanadera, tako da neokomunisti ostanu "čisti" i "isti".
Već su najavili dolazak MMF-a i sad medijski pripremaju ove glupe ovce koje su im dale glas. Nakana im je i dati u koncesiju auto-ceste, zračne luke, željeznicu, a vrhunac omče oko vrata je da EU traži privatizaciju jedine preostale nacionalne banke - Poštanske banke. Vidjet ćete tko će onda dijeliti mirovine i kako.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: rakovacki forum

Post Postao/la ursel » 09 pro 2011, 18:27

Hallo Hallo :lol:
Nadam se da je "barem" netko od vas slusao govor g.Kosor :!:

To je bio najbolji govor ovo nije "SPRDNJA" vec istina-cinjenica govor je bio
zaista dobar bolji od g.Josipovica

Kod: Označi sve

Svaki naš korak unaprijed se mjerio strogim kriterijima koje smo morali ispunjavati. Kada sam preuzela dužnost premijerke, naši pregovori bili su beznadno blokirani i drago mi je što sam ih uspjela deblokirati te nakon 18 godina sa slovenskim kolegom riješiti bilateralno pitanje koje nas je mučilo punih 18 godina. Težak se posao uistinu isplati. U RH dobivate pouzdanog partnera. Hrvatska se danas vraća kući, kulturi europskih naroda kojima je uvijek pripadala. Našu pripadnost EU potvrdit će velikom većinom i hrvatski građani na referendumu. Zahvaljujem svima koji su pridonijeli svečanom i povijesnom danu. Srce mi je puno radosti. Pozdravljam svoju domovinu od Vukovara do Dubrovnika, neka živi Hrvatska, neka živi Europska unija! – završila je Kosor svoj pozdravni govor.
Prije nego netko od vas pocnje bacati smece i g.Kosor imenovati Jacom-sta je uvreda i Primitivizam neka jos jednom poslusa Pozdravni govor g.Kosor i g.Josipovic.
Bok
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 11 pro 2011, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Prebačeno iz druge teme

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 09 pro 2011, 18:38

Novinari-Mediji momentalno nemaju udarni Naslova o Aferama.
Nova"Vlada" mirna, zaboraljeno sta je radio Linic :?:Cacic :twisted:

Milanović je u kampanji naglašavao poštenje, u izbornoj noći naglasio je povjerenje koje su mu dali građani. Čak je kazao kako ekonomski program možda nije različit od HDZ-ova, ali je razlika u ljudima jer se njima može vjerovati. Oni su odnijeli moralnu pobjedu i zato bi trebali paziti. Kredibilitet je lakše izgubiti nego dobiti –

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: rakovacki forum

Post Postao/la palivatra » 10 pro 2011, 15:42

Uvreda bi bila nazvati ju "Suzana" mao Mesić svojevremeno a ne JACA!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 10 pro 2011, 15:44

A HRASTA nema nigdje! :--b

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.