ryan je napisao/la:Ajmeeeee!Čitam ovaj tvoj komentar i čudim se kako si ti ufuran da sve kužiš.Naravno da se provlači kroz medije da Jaca nije čestitala pobjednicima kad nije!Nitko nas tu nije mogao zamagliti ,osim ako su svi u "džamiji" bili njihovi dvojnici i predobro odglumili neku super predstavu!bilo je i suza ako se sjećamo...
Nadam se da se zezaš kad kažeš da je pobjeda nepoštena!Ako to stvarno misliš onda se nemoj izvlačiti da ne držiš stranu nikome.
Njima su svi krivi

Da su se pokajali na vrijeme možda bi Jaca i dobila.Bahatost ih je pokopala ovog puta.
Hvala Bogu, čitam pa kužim puno - ne sve, ali da puno. Ja osobno bih bio najsretniji da je pobijedio bilo tko tko nije bio na vlasti od 2000. godine naovamo - pa makar i cigani. Ovi koji su vladali su pokazali što znaju i kako to čine, pa bih im se osobno zahvalio na "sposobnostima" za sva vremena. Ovi koji će sada vladati će opet prodavati demagogiju, jer ne znaju drugo.
Vi koji gledate TV i ne da vam se čitati bi bar mogli malo pamtiti što gledate, a ne da vama manipuliraju kako hoće. Ako nekome nije sumnjivo što je ova pravosudna hajka pokrenuta baš pred izbore, onda najmanje i najblaže što mogu za takvu osobu konstatirati je da je jadna. Uostalom, Jarnjaka su teretili pa "rasteretili" jer nemaju dokaze. Postigli su cilj. Intimno vjerujem da je bilo muljaže u HDZ-u kao i u SDP-u i ostalim strankama i partijama, ali danas se za sve traže dokazi.
Što se tiče glasanja starijih osoba, tu se slažem s Brankom. Mnoge od njih više nisu ubrojive. Korak prema napretku demokracije bi bio da se izvrši psihofizičko ispitivanje takvih osoba, ali ne samo njih, nego svih. Ima masa ljudi koji su politički nepismeni i ne zanima ih politika pa glasaju onako kako vide na TV. Možda ima više razloga da se zamjeri takvima, nego ovim starijima. Nažalost, takva većina odredi život informiranoj manjini i sebi naravno. Kad bih ja odlučivao, pravo glasa bi imalo samo politički zrelo radno aktivno stanovništvo.
Židovi su otišli najdalje od svih naroda. Oni imaju ispit zrelosti za svoje mlade ljude koji moraju znati objasniti neku temu koju dobiju i tu ih dobro rešetaju.
Ja bih volio kad bi se ovdje mogla razviti jedna argumentirana rasprava i kad netko nešto kaže da to i obrazloži, ali koliko vidim - vlada strah od žuljeva na mozgu.