Što ima novog u Drežnik Gradu

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Što ima novog u Drežnik Gradu

Post Postao/la branko » 18 lis 2011, 22:09

PS. O pokojnima sve najbolje :roll:
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 20 lis 2011, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Tako je !

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 20 lis 2011, 14:12

Ovo je dobro, slazem se. :lol: :lol: Nije pristojno da se na foruma tako nesto pise. Taj covjek nemoze tebi dati odgovor a obitelj vrijedas.
Ja ovako mislim-- osobno nebi htjel da se o meni ili o mojoj rodbini prepucava po Forumu.

PS. Jurice -Sef ako ovaj moj Post izazove AGRESIVNE komentare molimte izbrisi moj Post.
Hvala Bok
Zadnja izmjena: Jurica, dana/u 20 lis 2011, 15:29, ukupno mijenjano 4 puta.
Razlog: Slažem se, ali neću brisati tvoje nego agresivne.

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 20 lis 2011, 15:33

Ma htio sam i prije obrisati ali sam zaboravio ovo što neki pišu bio je ovakav ili onakav. Lako je pisati pod nekim izmišljenim imenom protiv onoga tko nema niti mogućnost da nešto kaže. Stoga mislim da je najbolje da tu stanemo i točka.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 20 lis 2011, 21:44

Ako netko smatra da sam ja čovjeka uvrijedio, ja se ispričavam. Nije mi to bila namjera ni u kom slučaju. Ja bih više volio da je čovjek živ i da nisam čuo to što jesam.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 21 lis 2011, 13:35

Stari G(r)ad je napisao/la:Ako netko smatra da sam ja čovjeka uvrijedio, ja se ispričavam. Nije mi to bila namjera ni u kom slučaju. Ja bih više volio da je čovjek živ i da nisam čuo to što jesam.
Ma ako si rekel istinu,ne,nisi nikog uvredio!
A istina zna bit bolna!Ako je istina,ja sam zato da ju se izreče,bio netko mrtav ili živ!
Istina oslobađa!
A s tvoje strane je pohvalno da se ispričavaš!Iako,ako je to istina,nemaš zašto!
Kod mene ne pali to"O mrtvima sve najbolje!"
Ako nisam valjao kad sam živio,nek o meni pričaju ,sve najgore!
Mrtvi nisu sveci ako nisu ,sveto živjeli dok su-živjeli!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 21 lis 2011, 21:27

Ja ovdje samo želim napisati ko je umro, bez veze mi je pričat ili još gore, raspravljat kakav je bio, samo želim napisat da neko ko pročita, naročito ovi što su otišli odavde da znaju što se dešava u Drežniku i šire.
Jednom se desilo (prije rata) dok nije bilo srednje škole u Slunju pa su mnoga djeca išla u srednju školu u Zagreb, tako se desilo da su došli za vikend kući i naveče išli krasti kruške babi Kaji, šuljali se okolo kroz trnje, preko neke živice, izgrebali se, i jedva se popeli na visoku krušku po mraku pa se opet istim putem vratili natrag, na kraju došli gore pred dućan Dušana trgovca, gdje nas je dosta sjedilo i zafrkavali se, i donjeli puna njadra krušaka i još se hvale kako su to ukrali babi Kaji a ova nije ništa čula, naravno mi smo prasnuli u smjeh jer je baba Kaja bila mrtva (i pokopana) već 7 mjeseci a ovi nisu znali za to :?

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 22 lis 2011, 08:54

branco :--t
Tvoje pisanje je Informativno, ja se nadam da ces i dalje pisat u tom Duhu kao sto si gore napisao.

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 23 lis 2011, 10:06

branko je napisao/la:Ja ovdje samo želim napisati ko je umro, bez veze mi je pričat ili još gore, raspravljat kakav je bio, samo želim napisat da neko ko pročita, naročito ovi što su otišli odavde da znaju što se dešava u Drežniku i šire.
Jednom se desilo (prije rata) dok nije bilo srednje škole u Slunju pa su mnoga djeca išla u srednju školu u Zagreb, tako se desilo da su došli za vikend kući i naveče išli krasti kruške babi Kaji, šuljali se okolo kroz trnje, preko neke živice, izgrebali se, i jedva se popeli na visoku krušku po mraku pa se opet istim putem vratili natrag, na kraju došli gore pred dućan Dušana trgovca, gdje nas je dosta sjedilo i zafrkavali se, i donjeli puna njadra krušaka i još se hvale kako su to ukrali babi Kaji a ova nije ništa čula, naravno mi smo prasnuli u smjeh jer je baba Kaja bila mrtva (i pokopana) već 7 mjeseci a ovi nisu znali za to :?
Also imali ste i vi svoj "Zidic" .To su lijepa sjecanja. Nas je bilo od svakud iz svih sela oko Rakovice a i onih koji su zivjeli u Zagrebu i Karlovcu ali preko ljeta bili su tu. Na Korani bilo je isto iz svih sela. :--sm :--sm

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 26 lis 2011, 12:14

Zaboravio sam jučer napisat da je jučer u 87.god. umrla Jelka Turkalj (Musaćova) mama od Nine, Jope... sprovid je sutra u 15h u Drežniku

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 01 stu 2011, 17:58

sad u 6 idem u crkvu zvonit po običaju na sve svete kako se i prije zvonilo, samo što ću ja sad odzvonit 3 velike arije za sve pokojne iz župe Drežnik Grad pokopane u Drežniku i širom svijeta :roll:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 03 stu 2011, 15:45

branko je napisao/la:sad u 6 idem u crkvu zvonit po običaju na sve svete kako se i prije zvonilo, samo što ću ja sad odzvonit 3 velike arije za sve pokojne iz župe Drežnik Grad pokopane u Drežniku i širom svijeta :roll:

:wink: :wink:

Tradicija i Obicaj to su vrednosti.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 25 stu 2011, 09:09

Danas u 10h bit će u Drežniku u vatrogasnom domu javno izlaganje izmjena i dopuna prostornog plana Općine Rakovica, zbog važnosti bi bilo dobro da dođe što više ljudi a ne da poslije runjgaju kako se nešto radi a niko ništa nezna o tome, ja sam postavio obavjesti kod dućana i gostione pa su mogli pročitat a i reć onima koji nisu pročitali. Nadam se da će se ljudi odazvat u velikom broju. Juče je bilo predstavljanje u Rakovici, neznam kako je prošlo. :?: :roll:

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 25 stu 2011, 20:26

Ima li taj plan na ovoj stranici? Ako nema, zašto nema? Moje je mišljenje da je to kavna stvar i trebala bi biti javno dostupna, jer odsad se posluje "transparentno", da ne kažem prozirno, zar ne?

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 25 stu 2011, 23:47

imaš tamo na službenim stranicama Općine Rakovica, doduše nisam ga tražio (još) niti pregledao al čujem danas gore da ima na internetu na stranicama Općine sve detaljno opisano, samo treba se snać u svemu tome :roll:

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 26 stu 2011, 11:04

Stari G(r)ad je napisao/la:Ima li taj plan na ovoj stranici? Ako nema, zašto nema? Moje je mišljenje da je to kavna stvar i trebala bi biti javno dostupna, jer odsad se posluje "transparentno", da ne kažem prozirno, zar ne?
Ovo nije službena stranica Općine Rakovica, tamo imaš sve detaljno, koga zanima naći će, koga ne zanima on će uvijek prigovarati.

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.