Pozdrav Branku

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
vagancan

Pozdrav Branku

Post Postao/la vagancan » 01 stu 2012, 06:23

Samo ti Branko nastavi izvještavati o događajima u našem kraju, jer mi koji smo dalje je eto ovo jedini način da saznamo što se događa u krajevima u kojima smo odrasli i nekad živjeli.

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Pozdrav Branku

Post Postao/la ursel » 01 stu 2012, 13:09

vagancan je napisao/la:Samo ti Branko nastavi izvještavati o događajima u našem kraju, jer mi koji smo dalje je eto ovo jedini način da saznamo što se događa u krajevima u kojima smo odrasli i nekad živjeli.
Cuj branco vaganac ima pravo. Mislim da tvoje postove rado citaju i domaci ljudi samo sto nepisu ali to je mentalitet. Radije budu malo "tracali" preko plota ili uz Pivu nego par redaka napisali.

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 07 stu 2012, 10:32

branco ovo je doro , samo tako dalje.

Hvala

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 07 stu 2012, 10:39

branco

Ja nisam rodjen u tom mjestu-Opcina Rakovica ali jedan dio mojih roditeljsih korjena potjece iz Rakovice.

Ferije i paar ljeta sam provel u tom lijepom kraju. Naucil hrvatski pricat i plival sam u Korani dok je jos vode i mosta bili.

Tako da mi je drago procitai bili kakve Informatie iz tog kraja.

Prije 2 godine sam vidjel da Korana nije onako kako sam je ja imal u sjecanju ali

taj kraj je jednostavno lijep.

Uz Pozdrav.

pat_nick
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la pat_nick » 19 pro 2012, 13:43

bili mujo i fata na moru. mujo se kupao, a fata se sunčala na plaži kad jedan čovjek izlazi iz mora držeći se za nogu i šepajući. pita ga drugi čovjek što mu je, zašto šepa, a ovaj odgovori: uh, uhvatio me grč. čula to fata, pa dovikne muji: mujo, nemoj u duboku vodu, ima grčeva!

>Mujo kopa krompir,prolazi Haso i pita"Jeli velik?"
"Ovaj veliki je velik a ovaj mali-mali!!"

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.