Aktualna događanja u našem kraju
-
branko
- Pisac meraklija

Jutros se brzinom munje proširila strašna vijest koju moram i vama priopćit, naime zbog jakih kiša i topljenja snijega podlokalo se tlo i nakosio se toranj Drežničke crkve, mnogobrojni vjernici koji su krenuli na misu ostali su zapanjeni kad su vidjeli da ovaj ukras Drežnika stoji opasno nagnut prema cesti al još se nije srušio, možda je tome uzrok i to što je toranj u ratu srušen a onda je nakon rata obnova zidala drugi a pitanje je i kako su oni to napravili i možda su i štedili na materijalu il ko zna što. Na teren su odmah izišli policija i prateće službe tako da se sad očekuje što će dalje biti, brojni znatiželjnici dolaze vidjet ovu tragediju i čude se čudom, sad sam sreo i televiziju odoše gore snimat sve pa će to biti sigurno i u dnevniku

-
Jurica
- Site Admin

-
Kontakt:
Ja sam kad sam ovo vidio što si napisao brže bolje išao uslikati i stvarno jest, vidi se i na slici.

-
branko
- Pisac meraklija

meni se čini da si se ti malo nakosio u lijevo, al u stvari ti si tvrdo desno, nema veze što je ukoso ti ostaješ desno i to toliko desno da si došao s lijeve strane

-
Jurica
- Site Admin

-
Kontakt:
Meni se čini da se tebi nešto smiješalo u glavi iako je već drugi april

-
branko
- Pisac meraklija

Pa da, udarila voda u glavu, fala Bogu pa ove godine imamo kiše (i snijega) na pretek, valjda ove godine neće biti nestašice. Hm a vidi vraga, sad sam se sjetio da si za Božić bio u crkvi, ko zna da se nisi možda molio Bogu za kišu pa te uslišao i previše, sad si trebao otić i za Uskrs pa mu reć da smanji bar malo jer ćemo do kraja imati vodu direktno iz Korane pred kućom. Znaš kad je onaj ostario a htio uzjašit na konja, stane ispod konja, pogleda u nebu pa zazove

- pomozite svi sveti - kako zaskoči tako padne na drugu stranu, podigne se pa opet pogleda u nebo - polovicu molim nek odstupi -

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.