Auto zgazio Pipu

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Auto zgazio Pipu

Post Postao/la branko » 27 stu 2013, 23:10

Za prijatelje da javim vrlo tužnu vijest da mi je jutros auto zgazio Pipu. Onaj ko ima tako vjernog psa (ili bilo kojeg ljubimca) zna što to znači kad nakon 9 godina koliko je Pipo bio kod nas ostaneš na tako strašan način bez njega. Mislim da je on jedini od svih ljudi i rodbine i ukućana koji mi se iskreno radovao kad dođem kući i samnom je uvijek išao i pratio me kud god da sam krenuo, najviše je volio ići u dućan sa babom dok je ona mogla a samnom je 4 puta išao na hodočašće u Krasno na Velebitu (skoro 100 km pješačenja) a volio se vozit u autu pa je samnom bio 2 puta na moru i iako se baš nije volio kupat u more je rado išao al držao se više s kraja. O pipi bi se moglo puno toga ispričat al evo za sad toliko.

slika
slika
slika

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Auto zgazio Pipu

Post Postao/la ursel » 28 stu 2013, 11:31

Branco moje saucesce

Znam da je Pipo je bio više od obićnog "ćene" Psa za tebe.

Topli Pozdrav

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Auto zgazio Pipu

Post Postao/la branko » 16 tra 2014, 19:42

Za prijatelje (i one druge) da javim da mi je auto zgazio Frodu. Nakon Pipe ovaj mi je bio isto jako dobar (Frodo oprosti) al ni približno kao Pipo no svejedno nam je bio jako drag i zavolili smo ga (skoro) svi. Baba je dala 250 kuna za cjepljenje i čipiranje i evo ti sad na.
Ako neko zna za kakvog psa sličnog Pipi ili labradora (nije nužno) ili nekog manjeg rasta može i napuštenog, nek mi javi.
P.S. Ne dolazi u obzir kupovina.

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.