Osnovan forum mladih SDP-a
Osnovan forum mladih SDP-a
Jučer je održana osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a za područje općine Rakovica. Konvencija se je održala u općinskoj vijećnici u Rakovici. Na osnivačkoj konvenciji prisustvovali su između ostalih saborski zastupnik SDP i predsjednik županijske organizacije ove stranke Bruno Kurelić, tajnik županijske organizacije SDP-a Stjepan Mikulandrić te predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP- a Tomislav Srakočić.
Znaci ova "SACICA" pripada HDZ ? ili?
SDP.--- NEBI BIO LOS STA SE IDEOLOGIJE "tice" Sozialisti imaju zdravu Ideologiju ako su zdravi ljudi na pravom mjestu i ako se zaista IDENTIFIZIRAJU sa tom Socijalnom Ideologijom, nasem kraju nebi bilo lose malo promjene a i malo konkurencije, malo vise mladih nepotrosenih ljudi koji nemaju nameru da se kroz Politiku "OBOGATE" vec da zaista budu politicari u samoj toj rijeci "POLITIKA" i to Profesionalni politicari u duha naroda, da znaju puls naroda i da ga osjecaju.
Uz POzdrav bez razlike HDZ ili SDP.. ja sam za CHRIST- DEMOCRATE ali
Prave CD. ali takvih jos nema u HRvatskoj...
Bok
SDP.--- NEBI BIO LOS STA SE IDEOLOGIJE "tice" Sozialisti imaju zdravu Ideologiju ako su zdravi ljudi na pravom mjestu i ako se zaista IDENTIFIZIRAJU sa tom Socijalnom Ideologijom, nasem kraju nebi bilo lose malo promjene a i malo konkurencije, malo vise mladih nepotrosenih ljudi koji nemaju nameru da se kroz Politiku "OBOGATE" vec da zaista budu politicari u samoj toj rijeci "POLITIKA" i to Profesionalni politicari u duha naroda, da znaju puls naroda i da ga osjecaju.
Uz POzdrav bez razlike HDZ ili SDP.. ja sam za CHRIST- DEMOCRATE ali
Prave CD. ali takvih jos nema u HRvatskoj...
Bok
bravo ursel na pravom razmišljanju.
na slici je vodstvo F.M. S.D.P-a u Rakovici.
kao što vidiš svi smo ovdije jako mladi i nemamo pojma o komunizmu ni komunistima ali na žalost svi nas tako gledaju mada su u to doba moji svi bili u ustašama ali đabe.
nas je privukao njihov stav prema mladima i borba za mlade.
nemam ništa prema nikome ali samo sa jednom strankom u rakovici (hss i hsp su slabi) je ajmo reći malo i dosadno tako da smo morali unest malo promjena za sad barem u politički život naše općine.
tako da i ovim putem pozivam sve ljude koji žele promjene ili se uključiti u politiku da nam se slobodno jave.
na slici je vodstvo F.M. S.D.P-a u Rakovici.
kao što vidiš svi smo ovdije jako mladi i nemamo pojma o komunizmu ni komunistima ali na žalost svi nas tako gledaju mada su u to doba moji svi bili u ustašama ali đabe.
nas je privukao njihov stav prema mladima i borba za mlade.
nemam ništa prema nikome ali samo sa jednom strankom u rakovici (hss i hsp su slabi) je ajmo reći malo i dosadno tako da smo morali unest malo promjena za sad barem u politički život naše općine.
tako da i ovim putem pozivam sve ljude koji žele promjene ili se uključiti u politiku da nam se slobodno jave.
rečenica ispod je laž
rečenica iznad je istina
rečenica iznad je istina
Hallo Rakovcan
Kako stoji sa frisko osnovanim/nom SDP-strankom?
Ako zaista imate prave Soc. Ideologiju to bi bilo zdravo za nas kraj da malo dodje do dobrih Diskusija i Ideja da neostane jednostrano politicko
misljenje kao sta je sada situacija. Nebi trebali SDP.---usporedivati sa kumunistima, moje misljenje da u toj Ideologiji--Soz.-Demokratia ima zaista zdravih stvari .
Mnogi koji su prije bili u KP- sada su veliki HDZ ili cak Hrvat.selj.st.
Mladi ljudi koji nisu otrovani "mantalitetom" Kumunizma- trebali bi uzeti malo svoje Incijative u pravcu Ideologije Soz.Demokratie.
Uz Pozdrav
Kako stoji sa frisko osnovanim/nom SDP-strankom?
Ako zaista imate prave Soc. Ideologiju to bi bilo zdravo za nas kraj da malo dodje do dobrih Diskusija i Ideja da neostane jednostrano politicko
misljenje kao sta je sada situacija. Nebi trebali SDP.---usporedivati sa kumunistima, moje misljenje da u toj Ideologiji--Soz.-Demokratia ima zaista zdravih stvari .
Mnogi koji su prije bili u KP- sada su veliki HDZ ili cak Hrvat.selj.st.
Mladi ljudi koji nisu otrovani "mantalitetom" Kumunizma- trebali bi uzeti malo svoje Incijative u pravcu Ideologije Soz.Demokratie.
Uz Pozdrav
bok ursel
vidim da ti imaš razmno razmišljanje za razliku od nekih.
pa ideje su tu,radi se na pojačavanju stranke,i priprema se za lokalne izbore.
dosta mladih se informira,pita neki i ulaze u stranku ali se ljudi malo i boje.
pa naša ideja je borba za mlade,da ostaju na ovom području da ne idu dalje,da se otvaraju radna mjesta da se da mladom čovjeku prilika za živjet.
kod nas ima jako puno ŠKOLOVANIH mladih ali nemogu se zaposlit pa nažalost odlaze.mi ćemo se potrudit to bar malo promjenit.
problem je što za sad nemamo vjećnike da možemo realizirat svoje ideje ali doći će i to.
nažalost kod nas ima dosta starih koi su bili vjerni jednoj i deji i jednom čovjeku ali nažalost tog čovjeka i tih ideja više nema, nego je sve nešto drugo a ljudi i dalje vjeruju u to ime i nerazmišljaju što je iza toga.
tako da će ove lokalne izbore biti malo teže dobit za sad.
pa naša ideja je borba za mlade,da ostaju na ovom području da ne idu dalje,da se otvaraju radna mjesta da se da mladom čovjeku prilika za živjet.
kod nas ima jako puno ŠKOLOVANIH mladih ali nemogu se zaposlit pa nažalost odlaze.mi ćemo se potrudit to bar malo promjenit.
problem je što za sad nemamo vjećnike da možemo realizirat svoje ideje ali doći će i to.
nažalost kod nas ima dosta starih koi su bili vjerni jednoj i deji i jednom čovjeku ali nažalost tog čovjeka i tih ideja više nema, nego je sve nešto drugo a ljudi i dalje vjeruju u to ime i nerazmišljaju što je iza toga.
rečenica ispod je laž
rečenica iznad je istina
rečenica iznad je istina
Lijepi moj i nadasve pametni rakovčanu. Tako mlad a već prodaješ skoro zaboravljene komunarske laži. Samo da podsjetim da su tu već odavno i HSS i HSP, i HSLS, . Prostora koliko voliš, ali ti bi fotelju, e za to još malo morš POCRVENITIRakovčan je napisao/la:bok ursel
krivoja
Re: Osnovan forum mladih SDP-a
Autor ( JURICA)niječe političku pripadnost, i to je u redu, ali kao da opisuje ovaj nemili događaj sa skrivenim simpatijama. Ili možda griješimJurica je napisao/la:Jučer je održana osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a za područje općine Rakovica. Konvencija se je održala u općinskoj vijećnici u Rakovici. Na osnivačkoj konvenciji prisustvovali su između ostalih saborski zastupnik SDP i predsjednik županijske organizacije ove stranke Bruno Kurelić, tajnik županijske organizacije SDP-a Stjepan Mikulandrić te predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP- a Tomislav Srakočić.
Više o tome na:
http://karlovacdanas.com/index.php?opti ... &Itemid=52
krivoja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.