Osnovan forum mladih SDP-a

Aktualna događanja u našem kraju
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Osnovan forum mladih SDP-a

Post Postao/la branko » 11 sij 2011, 18:20

Čitam ovaj forum i ostajem zapanjen količinom mržnje u njemu. Neću se osvrćati na ništa, a vrijeme pokazuje tko je tko počevši od vrha države. Nadam se da neće svi otić u Austriju 8)
Mogu reći samo da mi u Drežniku nemamo problema što se tiče politike, u Vjeću MO Drežnik Grad su 3 vjećnika HDZ, 2SDP I 2 NEZAVISNA i mogu reći da odlično surađujemo i nadam se i u buduće da će tako ostat, naročito s toga što nam sad dolaze 2 važna (možda i najvažnija) problema do sad za riješit.
PS. Ovo NEZAVISNI sam namjerno naglasio :lol: :wink:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 sij 2011, 18:36

A moš mislit kako politika u Općini, ko rogovi u vreći :?
Najgore je što niko neće da prihvati ničiji prijedlog pa da je neznam kako dobar, i onda naravno uspjeli su zavadit i one male :( :cry:
PS. Teško magarcu preko kojega se konji tuku :?

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 19 vel 2011, 10:41

Predsjednik Općinske Organizacije SDP-a Ivan Vuković (Lugarić) sinoć me nazvao i poziva me da dođem na Konvenciju SDP-a u Rakovicu sutra. Konvencija počinje u 10h. Kao predsjednik MO Drežnik grad i koalicijski partner zahvalio sam se na pozivu i ujedno obavjestio predsjednika Vukovića da ja sutra idem na misu u 12h u Drežnik i da nebi propustio misu za 10 njegovih konvencija što je kod predsjednika izazvalo neskriveni bjes i salve paljbe po meni kao "ti si s nama u koaliciji, ti krivo svaćaš koaliciju bla bla bla, bla bla bla. Pokušao me impresionirat nekim imenima (meni potpuno nepoznatima) koji će bit na toj konvenciji, al ja sam ostao i dalje mrtav hladan pa je predsjednik prekipio i nastavio sa monologom od 10-ak min. Na kraju smo se dogovorili da barem dođem na ručak kod Zdrave u restoran Marko u 1h što sam i prihvatio.
Nemojte se začudit kad sutra dođem na misu sa crvenim karanfilom na reveru :mrgreen:

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 19 vel 2011, 10:47

branko je napisao/la:Na kraju smo se dogovorili da barem dođem na ručak kod Zdrave u restoran Marko u 1h što sam i prihvatio.
Nemojte se začudit kad sutra dođem na misu sa crvenim karanfilom na reveru :mrgreen:
A kad sam ti ja rekao kako si dobio izbore onda si me napao :mrgreen:
Al nećemo ovdje o politici jer to odmah ode daleko pa će biti brisanja postova :mrgreen:

Dobar tek, to je najispravnije što si napravio :--sm :--leg

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 19 vel 2011, 11:04

ha ha ha, oni su dobili izbore jer su bili samnom u koaliciji a ne ja sa njima, razlika je bila čini mi se 6 glasova a to su taman oni koji su došli sa mise i glasali zame, al muči moram otić na taj ručak, znaš kako veli naš narod: Moli se Bogu al ne zamiraj se ni vragu. :mrgreen:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 20 vel 2011, 19:52

Mislim ipak da je prikladnije pisat o SDP-u na pvoj stranici.
Dakle danas sam bio na ručku, nakon konvencije SDP-a, u restoranu Marko u Krivaji, misa malo potrajala pa sam došao nešto poslije 1, ručak je već bio pri kraju al pošto nazočnih i nije bilo baš puno a na jelovniku odojak i janje pa nije falilo ničega, ja sam sjeo pored prekaljenog političara (koji zna kako se jede na stranačkim skupovima, od bivših komunista pa preko HDZ-a do HSS-a) ja sam počeo brzo al sam gledao njega a on to polako i svaku košticu uredno oblizuje pa sve bira iz ovala onako mudro bolji za boljim komadom i zaliva gemištom, pa sve povlađuje gospodine predsjedniče čestitam... mm mm mm, gospodine predsjedniče mm mm mm jel ovo domaća janjetina mm mm mm, a uvaženi gosti isto da ispadne kao da ih zanima pa i oni pitaju jel iz uvoza mm,mm,mm, a gospodin predsjednik odmah izvlači rodoslovlje pokojnog janjeta pa počme od datuma kad se ojanjilo pa rodoslovlje domaće pramenke... pa kako nema kod SDP-a iz uvoza nego potiče samo domaću proizvodnju...
Onda je došao Ante Palijan i sjeo preko puta meni i on počeo polako po janjetini pa sam i ja usporio. Tekuća pitanja su se najbolje rješavala, mislim da je bila graševina. Baš dobro da stranke imaju konvencije Bogdaj me zvali i drugi, nije uopće loše :--t

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 20 vel 2011, 23:40

branco
Ovaj komentar je zaista :--sm
Tako Humoristicki -prava Satira , kao da je prenos iz Kerempuha ili kao se prije Kazaliste zvalo JAZAVAC.
Covjek se moze nasmijat , :--sm :--sm .

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 21 vel 2011, 12:51

ursel je napisao/la:branco
Ovaj komentar je zaista :--sm
Tako Humoristicki -prava Satira , kao da je prenos iz Kerempuha ili kao se prije Kazaliste zvalo JAZAVAC.
Covjek se moze nasmijat , :--sm :--sm .
Meni je malo nezanimljiv!
Onako ,,stranački obojen!
Ko da HDZ-eovci ne jedu janjetinu na isti način!
Pa i Franjo Franjković je bio,,,komunista(ako SDP vežemo uz komunizam)!
Briga me otkud je janje,,briga me kako je tko žvakao,koliko je izjeo,,,
Zanimaju me ideje!
HDZ ionako pada na idućim izborima,,zbog Sanadera i mnogih ,poput njega koji su u zatvorima!Jaca(Suzana) je podrezala granu na kojoj sjedi zbog ovih hapšenja!Možda je čak i htjela dobro!No HDZ-eu je odzvonilo,,baš zato jer je očito da je previše korumpcije!
A meni svejedno,,nikad nisam bio niti u jednoj stranci!Pa ni Komunista!
Prije! Iako su me nagovarali!
Niti mi je ijedan predsjednik dosad SJEO!

Za Franju Tuđmana sam glasao iz drugih razloga a ne zato što mi je bio,,pravi!

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 21 vel 2011, 14:06

branko je napisao/la:Mislim ipak da je prikladnije pisat o SDP-u na pvoj stranici.
Dakle danas sam bio na ručku, nakon konvencije SDP-a, u restoranu Marko u Krivaji, misa malo potrajala pa sam došao nešto poslije 1, ručak je već bio pri kraju al pošto nazočnih i nije bilo baš puno a na jelovniku odojak i janje pa nije falilo ničega, ja sam sjeo pored prekaljenog političara (koji zna kako se jede na stranačkim skupovima, od bivših komunista pa preko HDZ-a do HSS-a) ja sam počeo brzo al sam gledao njega a on to polako i svaku košticu uredno oblizuje pa sve bira iz ovala onako mudro bolji za boljim komadom i zaliva gemištom, pa sve povlađuje gospodine predsjedniče čestitam... mm mm mm, gospodine predsjedniče mm mm mm jel ovo domaća janjetina mm mm mm, a uvaženi gosti isto da ispadne kao da ih zanima pa i oni pitaju jel iz uvoza mm,mm,mm, a gospodin predsjednik odmah izvlači rodoslovlje pokojnog janjeta pa počme od datuma kad se ojanjilo pa rodoslovlje domaće pramenke... pa kako nema kod SDP-a iz uvoza nego potiče samo domaću proizvodnju...
Onda je došao Ante Palijan i sjeo preko puta meni i on počeo polako po janjetini pa sam i ja usporio. Tekuća pitanja su se najbolje rješavala, mislim da je bila graševina. Baš dobro da stranke imaju konvencije Bogdaj me zvali i drugi, nije uopće loše :--t
Znaci ucestvovao si u frontalnom napadu "JANJECIH BRIGADA". Vjerojatno kako je ovaj napad zavrsio s potpunim genocidom i kako niti jedno janje nije prezivjelo. Puno toga se promijenilo nu janjece brigade su i dalje vrlo operativne i efikasne primjenjujuci sve doktrine modernog ratovanja. Ostaje samo jedno pitanje. Kakva je to janjetina bez mladog luka? Ili je mozda bilo mladog luka na trpezi?

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 21 vel 2011, 14:51

Ma Lika je plitka!
Mislim na rijeku Liku i kraj,,i ovaj okolo!
"Ufatili" se bolan za taj HDZ i neznaju dalje od nosa!
Kao da je to jedina prava Hrvatska stranka!
Jedina koja koalira sa SDS-om je!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 21 vel 2011, 16:13

E nije bilo mladog luka, bila dobra i kapula, znaš kako kaže naš narod: Kad nema cure dobra je i baba. Pošto nisam imao ništa crveno na sebi ja sam se držao paradajza, bar nešto crveno da bude :mrgreen:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 03 ožu 2011, 12:05

Sta kazu domaci SPD o ovim neredima "Demonstracija" po Hrvatskim gradovima?

Paranoid

Post Postao/la Paranoid » 03 ožu 2011, 19:29

Evo da nešto odgovorim na temu prosvjeda. Iako mislim da je prilično nevažno naše lokalno mišljenje na državnoj razini. Lokalni SDP, kao prvo, smatra da je pravo ljudi da prosvjeduju pa i na Markovom trgu a jadna je ona vlast koja se mora skrivati od naroda. Ne demonstriraju ljudi samo zato jer nemaju pametnijeg posla. Demonstriraju zato jer nemaju nikakvog posla. Neki ni kruha. Osobno podržavam prosvjede ali ne i huliganizam. Međutim, huligani na ulici su produkt 'huligana' u društvu. Istih onih huligana koji jedan po jedan završavaju u Remetincu. Istih onih koji 'Nikada ne lažu ali znaju zaobići istinu.' Istih onih koji bojanje tunela plaćaju milijunima kuna na račun svih nas… da dalje ne nabrajam.
Što se braniteljskih prosvjeda tiče također su potpuno opravdani. Godine i godine loše politike dovele su do razjedinjenja i degradacije branitelja. Apsolutno je neprihvatljivo da nam se događaju slučajevi kao Purda. Međutim sve je to posljedica loše politike. Smiješno je što HDZ pokušava optužiti SDP za rušenje države, antihrvatstvo, jugonostalgičarstvo i što sve ne a na vlasti su od njenih početaka i isključivo su oni krivi za ovo što se događa. Već sama činjenica da je u svijetu Domovinski rat zabilježen kao građanski je katastrofa. Da je bilo pametne politike to bi bio napad Srbije na Hrvatsku. A ovako smo se doveli u sitaciju da od Srbije tražimo da se smiluje i pusti branitelja na slobodu dok njihovi generali koji su pucali po nama uživaju. Takve stvari smetaju svakog tko ima domoljublja u srcu.
Da sumiram. Ljudi prosvjeduju jer su nezadovoljni politikom vlade.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 04 ožu 2011, 10:10

Ma mi smo idioti!
Ako je jedan Srbin u ratu ubijen,eto odmah lova!Optužbe frcaju!
A naše ,,koliko su pobili,,pa samo u našem kraju,,tko ih traži,tko optužuje,tko ganja?Kao da se ništa nije dogodilo!Ujo vuk magare!Tko je optužen dosad za pobijene po našim sewlima,,tu oko Rakovice i Drežnika?U Saborskom?
A u Drežniku u istom danu sahranjeno (posthumno) 20 osoba,,skoro sve civili a i u Rakovici toliko!A na Plitvicama,kad je ubijeno onih dvoje staraca,,odmah naši odoše u zatvor koji su to učinili(neka su,,i treba) ali tko njihove ganja!
Zašto smo u defanzivi a možemo biti u ofanzivi?Zašto omalovažavamo naše žrtve a mnogostruko su veće?Branimo se ,,bacaju nam u ruke vruć krompir,umjesto da napadamo?Branilki smo se u ratu,bili napadnuti,,i sad se branimo u miru,,umjesto da napadamo,,a imamo zašto!
Ja ovo ne razumim!I SDP i HDZ bi trebali krenuti u ofanzivu a ne biti pasivci!
Hm,,,ima istine u tome!
Zadnja izmjena: palivatra, dana/u 04 ožu 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Paranoid

Post Postao/la Paranoid » 04 ožu 2011, 15:34

Sad je kasno za neke značajnije pomake na tom planu. Srbija je još za vrijeme rata lobirala po inozemstvu a poslije rata to se samo povećalo. A mi smo stajali i gledali što se događa. Ali bojim se da će po tom pitanju biti još i gore. Pupovac drži HDZ na vlasti i sigurno je da koristi situaciju u kojoj je. Sve što zatraži dobit će.
SDP nije ni bio u poziciji da utječe na bilo što jer nije bio na vlasti a znamo svi da niti jedan prijedlog opozicije u Hrvatskoj ne može proći. Napominjem samo da za vrijeme Račanove vlade niti jedan naš general nije izručen. Ali to je sve što je SDP mogao učiniti.
Ovo s Pupovcem je samo jedan razlog zašto ova vlada mora otići što prije. Drugi razlog je taj da oni pošto poto žele dovršiti pregovore o EU do izbora samo da bi pokupili političke bodove. Bojim se da prihvaćaju SVE što EU traži samo da bi ubrzali proces. Pa to je ravno veleizdaji. Jesam za ulazak u EU ali ne pod svaku cijenu.
Dogodit će nam se da ćemo biti šljakeri za strane direktore u svojoj državi. Jaca je lijepo predvidjela što će biti pa nam svima predlaže da odemo u čobane. Bar da EU dočekamo sa nekoliko godina radnog staža na tom polju inače nećemo moći dobiti niti to da radimo.
Hrvatska je prelijepa i prebogata država da si to dopusti. Mi moramo biti gazde u svojoj zemlji. Mi bi trebali biti direktori i vlasnici a čobane da uvozimo. Umjesto toga Hillary Clinton javno govori da Amerika kupuje vode u Hrvatskoj a Jandroković to negira. Ja više vjerujem Clintonici jer ovi su već prodali i nas i našu djecu stranim bankama svojim konstantnim zaduživanjem. Ako ne padnu prodat će nam i unuke.

Zaključano

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.