Najave i komentari raznih događanja

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Najave i komentari raznih događanja

Post Postao/la palivatra » 25 svi 2011, 10:08

branko je napisao/la:Obratio se :roll:
bolje reći, svira svake nedjelje (i blagdana) na misi :wink:
Upssss!
Fino! :shock:
Svi učitelji postaju vjernici,,s vremenom! :D
Sjećam se pokojnog Ludviga,,bio tvrdi Komunista(čuo sam ga na satu kad je rekao da se onakav kao Tito nemože rodit više,smatrao ga je polubožanstvom)!Bio je predsjednik komisije za vjerska pitanja!(na to mjesto je mogao doći samo tvrdi ateista i antikatolik)..
Upss,,ti kažeš "O mrtvima sve najbolje",,dobro!
Kao nastavnik mi je bio vrlo dobar!
Za razliku od onog pedofila Jovice Kasanbašića!Taj je okretao curice iz sedmog i osmog razreda!Đubre!
>>>Ovo je nekima bio problem,.(Branku).pedofilom nazivamo one koji sa osobama koje nisu punoljetne imaju odnos!A ne ,,sa životinjama,,nego curicama!Valjda je zoofil onaj koji ima sa životinjama!
Nemam dobro mišljenje o čovjeku jer je jedan moj prijatelj pričao da je ozbiljno mislio sa nekom djevojkom koja kad se napila priznala da je imala vezu sa tim nastavnikom.Odmah ju je ostavio,,nisu suze pomogle!Osobno mi se druga povjerila da je oko nje vrtio i da ga je izružila ko psa!Znam za još dvije koje je iskoristio,,kasnije natukao ženu i otišao sa mladom nastavnicom ća iz Rakovice!Mrzim to kad netko koristi položaj nastavnika tjelesnog ili bilo koji drugi i iskorištava nezrele curice!Jedan otac je došao u školu i skoro ga ubio kad je to saznao!Grozno!Čovjek nije tu odavno,(vjerovatno je i pokojni)ovo je istina ,iako baš nebi trebalo o imenima ali,,,o zlu metreba ni šutiti!
Da je moju kćer netko iskoristio kad je bila u sedmom ili osmom,napravio bih od njega invalida!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 lip 2011, 22:00

:--H Sutra se u Drežniku povodom Sv. Ante održava turnir u malom nogometu. Koliko znam ima oko 10 ili 15 ekipa prijavljenih. Turnir počinje u 9h a trajat će cjeli dan, popodne i naveče sudionike i goste zabavljat će mladi svirači iz Drežnika Sokol Bend, bit će i bogata ugostiteljska ponuda, nadam se da će biti dosta posjetilaca s obzirom da je nedjelja. :--har

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 11 lip 2011, 23:05

U ponedjeljak se u Drežniku slavi Sveti Ante, to je glavni zaštitnik župe Drežnik Grad i Općine Rakovica, netrebam ni spominjat koliko nam taj dan znači, prilika je to naročito da dođu oni koji su iz raznih razloga otišli iz našeg kraja. Glavna misa je u 12 sati, ove godine misu će predvoditi Fra. Draženko Tomić koji je 10 godina bio tajnik Biskupa Bogovića u Gospiću a sad je čini mi se gvardijan franjevačkog samostana u Zagrebu u Dubravi. Poslije mise, oko 15 h na školskom igralištu igrat će juniori 2 utakmice, nadamo se da će biti zanimljivo i pozivamo sve da dođu na školsko igralište i da se zabave uz bogatu ugostiteljsku ponudu i zabavu. Naveče kod škole će goste zabavljati grupa Horizonti a kod crkve, kao i svake godine, Oaza. Danas sam vidio da se onaj sa ringišpilom već ugnjezdio kod Kekića. Nebi htio biti skeptik al nekako mi izgleda previše toga s obzirom da Sv. Ante pada u ponedjeljak, al ipak nadam se najboljem i naravno pozivamo sve da dođu i dobro se zabave :--H :--har

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 12 lip 2011, 09:03

Nek se vidi raskoš :!:

Zaboravio si na najvažnije - povlačenje konopa, kad je to ?

Kod nas (u Rakovici) se žestoko trenira :mrgreen:

slika

slika

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 12 lip 2011, 09:41

Da, zaboravio sam i to spomenut, znaš kako ti je to kod nas, isto ko kad je godišnjica Joviću, jedni nose svoje vjence i svoj govor, svoje svećenike, za sat vremena dolaze drugi, nose svoje vjence, imaju svog svećenika, čini mi se da je jednom bilo i neki treći, a policija razdvaja nedaj bože da se sretnu...
A tako je i kad je godišnjica Tuđmanu, jedni imaju svoju misu kod Sv. Marka, drugi neće ni čut za to nego imaju svoju misu u Sv. majki slobode, Hercegovci pak imaju svoju...bože sačuvaj :cry: :cry: :cry: :oops:
Koliko znam konop će se povlačit sutra, na blagdan Sv. Ante kao i lani,ispred crkve, a ko zna možda nas Duh Sveti, čiji blagdan danas slavimo, ujedini i prosvjetli pa se ujedinimo i proslavimo ovaj lijepi blagdan u veselju i lijepom druženju :--H :--k :--har

TITO
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la TITO » 12 lip 2011, 20:19

Jurica je napisao/la:Nek se vidi raskoš :!:

Zaboravio si na najvažnije - povlačenje konopa, kad je to ?

Kod nas (u Rakovici) se žestoko trenira :mrgreen:

slika
hehe ljuti Rakovcani, Braca, Pere, Dane,,,, :--sm, samo ti stavi jos slika ljepo je vidjeti poznate ljude,i priljatelje napravi slika iz Dreznika,,kad jadni branko nema para za aparat za slikanje :roll: :wink: moras mu pomoci Jurice, :--leg :--leg :--t

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 12 lip 2011, 23:56

Danas je u Drežnik Gradu održan turnir u nogometu, bilo je lijepo i zabavno, sav prihod od turnira išao je u dobrotvorne svrhe. Više slika sutra na naslovnici.

slika

slika

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 13 lip 2011, 12:16

Ovo ne izgleda loše. Tko je odnio pobjedu turnira? Naši ili njihovi? :lol:
Jesu li se dobri tvorovi iskazali? Koliko je love prikupljeno?

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 14 lip 2011, 09:54

Ja sam bio na turniru popodne al nemam pojma ko je pobjedio, nisam bio do kraja, morao sam ić u Lipovaču skidat roj pčela, poslije sam opet došao gore al zaboravio pitat :wink:
Najveću pobjedu odnijeli su Zlatko Šebalj i Igor Poznanović al najviše Zlatko koji je organizirao sve to i zadnjih 10-ak dana se jako angažirao da sve uspije. Došlo je ljudi sa svih strana pa je cjeli dan bilo jako lijepo i veselo a naveče su svirali domaći Sokol bend i bilo je isto jako veselo i lijepo, jedino što je ponestalo pive oko 11 al zato se popilo sve ostalo (po sistamu :kad nema cure, dobra je i baba :mrgreen: )
Čuo sam da su se zadnji razišli oko 3 :lol:
Zadnja izmjena: branko, dana/u 15 lip 2011, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 14 lip 2011, 16:40

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 14 lip 2011, 17:26

Đuro lopove, razbit će palivatra kompjutor kad me vidi u svom ekranu, miči sliku :mrgreen:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 14 lip 2011, 17:31

branko je napisao/la:Đuro lopove, razbit će palivatra kompjutor kad me vidi u svom ekranu, miči sliku :mrgreen:
ne ne ne ova slika je :--k dobar Fotograf, dobar Objekt.....

TITO
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la TITO » 14 lip 2011, 18:23

Jurica je napisao/la:Slike sa turnira i Svetog Ante su postavljene

http://www.rakovica.com/galerija/catego ... -grad.html

http://www.rakovica.com/galerija/catego ... -2011.html
Tko je ovaj ? :mrgreen: :--sm :--t
slika
ma vide ga jos place da nema ze foto aparat :--sm :--sm a nabijo cvike suncane haha :--sm :--sm stvarno se vidi tko zna uzivat :--t ljepa slika,,

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 14 lip 2011, 18:59

a jesu cvike nema šta, 50 kuna, i to ih kupio lani u Vojniću ha ha ha, to Đuro nosi cvike od parsto kuna i vozi skuter, novi auto bez kredita... ko zna kolko ima još u čarapi :--leg

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 14 lip 2011, 19:15

branko je napisao/la:a jesu cvike nema šta, 50 kuna, i to ih kupio lani u Vojniću ha ha ha, to Đuro nosi cvike od parsto kuna i vozi skuter, novi auto bez kredita... ko zna kolko ima još u čarapi :--leg
Kad zaradjuje na ovom portalu :--sm :--sm

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.