Upssss!branko je napisao/la:Obratio se
bolje reći, svira svake nedjelje (i blagdana) na misi
Fino!
Svi učitelji postaju vjernici,,s vremenom!
Sjećam se pokojnog Ludviga,,bio tvrdi Komunista(čuo sam ga na satu kad je rekao da se onakav kao Tito nemože rodit više,smatrao ga je polubožanstvom)!Bio je predsjednik komisije za vjerska pitanja!(na to mjesto je mogao doći samo tvrdi ateista i antikatolik)..
Upss,,ti kažeš "O mrtvima sve najbolje",,dobro!
Kao nastavnik mi je bio vrlo dobar!
Za razliku od onog pedofila Jovice Kasanbašića!Taj je okretao curice iz sedmog i osmog razreda!Đubre!
>>>Ovo je nekima bio problem,.(Branku).pedofilom nazivamo one koji sa osobama koje nisu punoljetne imaju odnos!A ne ,,sa životinjama,,nego curicama!Valjda je zoofil onaj koji ima sa životinjama!
Nemam dobro mišljenje o čovjeku jer je jedan moj prijatelj pričao da je ozbiljno mislio sa nekom djevojkom koja kad se napila priznala da je imala vezu sa tim nastavnikom.Odmah ju je ostavio,,nisu suze pomogle!Osobno mi se druga povjerila da je oko nje vrtio i da ga je izružila ko psa!Znam za još dvije koje je iskoristio,,kasnije natukao ženu i otišao sa mladom nastavnicom ća iz Rakovice!Mrzim to kad netko koristi položaj nastavnika tjelesnog ili bilo koji drugi i iskorištava nezrele curice!Jedan otac je došao u školu i skoro ga ubio kad je to saznao!Grozno!Čovjek nije tu odavno,(vjerovatno je i pokojni)ovo je istina ,iako baš nebi trebalo o imenima ali,,,o zlu metreba ni šutiti!
Da je moju kćer netko iskoristio kad je bila u sedmom ili osmom,napravio bih od njega invalida!