Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
U Selištu je umro Mladen Fijačko rodom iz Zagorja a priženjen kod Dragice mislim da je djevojački Štefanac. Sprovod je sutra u 15h na groblju u Drežniku
Večeras je počeo ovaj skup, i ja sam imao zanimljivo izlaganje o povjesti Korane i života uz nju, postavit ću ovdje sve da vidite, sutra se očekuje par stotina speleologa iz Hrvatske i šire pa mislim da će biti zanimljivo, predavanja počinju u 10h
branco
sta ima Noveg?
sta ima Noveg?
Ma niš, magla danas što bi rekla moja mama - ki tjesto, a ovih dana isto neko cmoljavo vrijeme, ni snig ni zima a opet nemožeš ništa vani. Ja u Rakovici radio neki grob, jedva uhvatio od ove kiše, imam još nešto pogođenog al neznam dal ću uspit. Susjeda Marija (Brkinka) mi završila u bolnici pa odem do nje u posjete kad mogu, nema jadna nikog svog ovdje pa joj niko i ne dolazi a znaš kako se obraduje kad joj dođem
Čujem da je jutros umro Marko (Markina) Knežević iz Vaganca u 79. g. nakon duge i teške bolesti. Žena Mande mu umrla lani (il možda negdje proljetos?) To je ćaća od Nikice i Josipa (Pućmana). Sprovod će vjerovatno biti sutra il u ponedjeljak ako ga ne uspiju danas dobit iz Duge Rese jer je tamo umro
Branko jel se tko rodio?
Nemam pojma, nisam čuo (kad ne zvoni kad se ko rodi nego kad umre )
Juče je u Vagancu skoro iznenada umro Dragan Bobinac (Vilimov) u 72.god. Vratio se sa sprovoda pok. Marka Kneževića i umro Bog zna od čega, jesu li mu otpala pluća ili jetra, bit će prije ovo zadnje. Sprovod je danas u 15h u Vagancu.
Nekako puno ljudi umire, mislim 72 g. to nije starost, mozda ipak ima sa Ratom 1991
Okolina izgubila Duh
Okolina izgubila Duh
A ko će ga znat, rat je na svakoga od nas djelovao drugčije, neki su umrli još u ratu od tuge, neki se ubili poslije rata, neki se nebi ubili ni da rat nije završio do danas, drugi se pak obogatili, neki(e) se prokurvali, oženili razveli... Hoću reći samo to da rat možda nekog usmjeri ovako il onako al ako je čovjek stabilan na njega ne djeluje ni rat ni mir ni vrag ni sotona... Dragan je imao osmero djece i čini mi se da je radio u Austriji prije rata a vjerovatno mu nije bilo lako al čini mi se da mu je ipak presudio alkohol
brancobranko je napisao/la:A ko će ga znat, rat je na svakoga od nas djelovao drugčije, neki su umrli još u ratu od tuge, neki se ubili poslije rata, neki se nebi ubili ni da rat nije završio do danas, drugi se pak obogatili, neki(e) se prokurvali, oženili razveli... Hoću reći samo to da rat možda nekog usmjeri ovako il onako al ako je čovjek stabilan na njega ne djeluje ni rat ni mir ni vrag ni sotona... Dragan je imao osmero djece i čini mi se da je radio u Austriji prije rata a vjerovatno mu nije bilo lako al čini mi se da mu je ipak presudio alkohol
Da zaista ima razlicitih razloga za Smrt ovo si dobro napisao,umrli još u ratu od tuge, neki se ubili poslije rata, neki se nebi ubili ni da rat nije završio do danas, drugi se pak obogatili, neki(e) se prokurvali, oženili razveli... Hoću reći samo to da rat možda nekog usmjeri
hvala
Pao dosta veliki snijeg jučer, ceste dosta dobro očišćene, Nina Kaćunac očistio jako dobro gore ispred crkve pa danas bilo dosta mjesta za parkirat. Ova rubrika nosi naslov - Što ima novog u Drežnik Gradu - Ovo i nije nešto novo al moram i ovdje reć da nogostup kroz centar gore uopće nije očišćen, čudi me da se ne javlja Stipa Prdelca jer njegov mali svaki dan ide u školu tom cestom i sad se Stipa mora svako jutro ustajat i vozit malog u školu jer nogostup nije očišćen a mogao bi lijepo odspavat još malo i uživat u mirovini. Direktore razmisli malo i poduzmi nešto po ovom pitanju
Jutros je umrla Kate Krizmanić (Kate Rudina) u 84.g. sprovod je u srijedu u 14,30h na groblju u Drežniku.
Također jutros iznenada je u Zagrebu umro Željko Pavličić (Želja Jekin) u 51.g. života. Sad ću mu ići odzvoniti mada neće biti pokopan u našem groblju nego u Zagrebu ali neznam na kojem groblju ni kad.
Također jutros iznenada je u Zagrebu umro Željko Pavličić (Želja Jekin) u 51.g. života. Sad ću mu ići odzvoniti mada neće biti pokopan u našem groblju nego u Zagrebu ali neznam na kojem groblju ni kad.
Branko. Kad ce s se ti ozeniti pa javiti da ti se rodilo dijete? Javljas samo jel tko umro. Daj javi jel se tko rodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.