Svadbe
Re: Svadbe
Ženi se Mirko Vuković iz Lipovače u iduću subotu, otkud mu je cura, al tu je negdje sa našeg terena

-
- Pisac meraklija
- Kontakt:
Ne Mirko! Nego Željko Vuković, a cura je iz Smoljanca Snježana Hodak!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
A joj da, što je meni, bože me prosti Mirko je pokojni već 10g, to mu je stric, mogao si to i sam napisat kad si otvarao temu a ne da se ja mučim, znaš da sam ja od groblja a ne od svadbi 

-
- Pisac meraklija
- Kontakt:
Bio si brzi! Prvi post je bio samo uvod!
Kad umrem idem u pakao!!!
"Žense Branko i dovedi dvanajstbranko je napisao/la:A joj da, što je meni, bože me prosti Mirko je pokojni već 10g, to mu je stric, mogao si to i sam napisat kad si otvarao temu a ne da se ja mučim, znaš da sam ja od groblja a ne od svadbi
Žense Branko i dovedi dvanajst
Tebi jedna a meni jedanajst
Tebi jedna ameni jedanajst!"
Bećaraska svadbena!

Ili
"Meni moji govorili svirci
Meni moji govorili svirci
Il se ženi ili ga odsici
Il se ženi ili ga odsici!"

Zadnja izmjena: palivatra, dana/u 01 tra 2011, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevat će on,,lipovcan je napisao/la:Malo muzike uz ovaj gornji tekst!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nisu mene skršili poslovi
Nisu mene skršili poslovi
Već po selu visoki plotovi
Već po selu visoki plotovi!"
Jer,,ako nemaš svoje,,moraš preko tuđeg plota preskakat da bi došao do,,nje!
Srećom sam daleko,,ha ha!

Danas se ženi Damir Vidoš iz Lipovače, sin od Markana i Ivanke rođ. čini mi se Šebalj, uzima Anamariju Krizmanić iz Smoljanca, kćer pok. Dragana Džebrana i neznam kako mu se žena zove. Vjenčanje je u Drežničkoj crkvi u 18h.

Jel to bilo posljedno vjecanjebranko je napisao/la:Kad je već Lipovčan otvorio ovu temu pa da onda ovdje i napišem.
Danas se ženi Damir Vidoš iz Lipovače, sin od Markana i Ivanke rođ. čini mi se Šebalj, uzima Anamariju Krizmanić iz Smoljanca, kćer pok. Dragana Džebrana i neznam kako mu se žena zove. Vjenčanje je u Drežničkoj crkvi u 18h.

hm, koliko se meni čini da je to bilo posljednje.
Danas su se napovjedali od pokojnog Gige sin iz Rakovice (zaboravio sam kako mu je ime) i Danijela Jandrić kćer Ante i pokojne Mande (Bike) iz Drežnika, vjenčanje će biti u Drežničkoj crkvi u petak u 18h.

Danas su se napovjedali od pokojnog Gige sin iz Rakovice (zaboravio sam kako mu je ime) i Danijela Jandrić kćer Ante i pokojne Mande (Bike) iz Drežnika, vjenčanje će biti u Drežničkoj crkvi u petak u 18h.

Evo da dopunim gornju napovjed
Mladoženja je Željko Šimić iz Rakovice

Mladoženja je Željko Šimić iz Rakovice

U subotu se ženi Ilije Čorka sin, iz Selišta, a cura je neka iz Slunja, zaboravio sam kako se zove. Vjenčanje će biti u Slunju
U Drežniku se u subotu vjenčavaju neki čini mi se Jandrić iz Vaganca, živi u Švicarskoj i Zore Gašljević unuka iz Drežnika, preziva se Kovačević i ona živi u Švicarskoj, vjenčanje je u subotu čini mi se u pola 5
U Drežniku se u subotu vjenčavaju neki čini mi se Jandrić iz Vaganca, živi u Švicarskoj i Zore Gašljević unuka iz Drežnika, preziva se Kovačević i ona živi u Švicarskoj, vjenčanje je u subotu čini mi se u pola 5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.