rakovacki forum

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Re: rakovacki forum

Post Postao/la job » 20 ožu 2013, 12:43

branko je napisao/la:Jure je zaljubljen pa samo misli o ljubavi a ne o forumu, neki dan me napala jedna da pišem svašta i da će intervenirat kod Jurice da me se opomene ili mi zabrani pisat ovdje, nemam pojma koji joj je vrag bio samo odjednom, ničim izazvana a dobra žena inače

branco-sto si se zaista upasil :?: :?: ničim izazvana a dobra žena inače. Do sada su tvoji postovi bili najblji na Rakovackom forumu i josktomte Interesantni,

Pozdrav

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 06 svi 2013, 16:10

brancoooooooo gdje si :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 07 svi 2013, 19:58

Tu sam mila tu sam, a što da ti kažem, otkad sam počeo radit prošle godine sve manje imam vremena za sebe (i za forum). Svaki dan mislim da ću nešto napisat al uvijek nađem neki izgovor sam sebi zašto neću napisat pa odgodim za sutra i tako dan po dan i eto tako ispada da i nisam tu (kao što i nisam). A ima događaja i stvari koji bi se mogli ovdje raspravljat i o kojima bi se moglo pisat, čak nisam objavio zadnjih nekoliko pokojnika, a kad bi se bar još neko uključio pa bi možda i mene zagrijao da se (opet) više angažiram i napišem nešto ovdje 8)

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 16 lip 2013, 13:19

Danas je na Slunjskom dekanatu vlč. Pecić objavio da je umro Jure Jurčavić a to je naš dugogodišnji vozač školskog autobusa u Rakovici - čika Jura. Bio je strog i u autobusu su uvijek bila 2!!! redara :shock: koji su pazili da se ne galami ili da se ne bacaju papirići ili da ko ne žvače žvaku... ali s druge strane volio je da djeca pjevaju u autobusu i čak je i sam uvijek poticao da pjevamo

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 01 ruj 2013, 12:38

Ovo je nekad bil dobar forum :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pozdrav

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.