Iz Lipovačebranko je napisao/la:Hm koja je to Ivana Smolčić, otkud je?
Lokalni izbori 2009. i 2013.
Re: Lokalni izbori 2009.
Re: Lokalni izbori 2009. i 2013.
Čija iz Lipovače, nisam nikad čuo da ima ta žena u Lipovači, čija je, di radi, ko ju je kandidirao, gdje se istakla da je zaslužila kandidaturu, što je to do sad napravila za boljitak mjesta (i društva)
Ajd nemoj mi sad te partijske fore što jer napravila za mjesto. Nemam pojma, nije žena nego djevojka, ne poznam je, ti poznaš cijelu Lipovaču i šire i sad mene pitaš. Čini mi se nećakinja Dragana Smolčića ili tako nešto, imaš ti svoje informatore pa saznaj.
Što to tebe zanima, pa ti više ne živiš ovdje.
Što to tebe zanima, pa ti više ne živiš ovdje.
A di živi čovjek?
Manje više u Karlovcu.pat_nick je napisao/la:A di živi čovjek?
Za cetiri godine eto mene u Rakovicu za nacelnika ili bar predsjednika mjesnog odbora Dreznik grad
Salim se. No urbi et orbi postao sam gradski vijecnik u Koprivnici.
Čestitam.Sinisa je napisao/la:Salim se. No urbi et orbi postao sam gradski vijecnik u Koprivnici.
Dok Franjo ne umre,,,nemaš šanse,,ha ha ha!Sinisa je napisao/la:Za cetiri godine eto mene u Rakovicu za nacelnika ili bar predsjednika mjesnog odbora Dreznik grad
Znaš onu parolu kad je umro drug Tito - I poslije TITA - TITO
Sad će biti - I POSLIJE FRANJE - FRANJO
Sad će biti - I POSLIJE FRANJE - FRANJO
Za tvoju informaciju Đuro više sam u Drežniku kao i obično samo što vas nema nikoga u Drežnik pa me nevidite (ako uopće koga i vidite iz Drežnika )
Oženio Karlovanku ili ča?Jurica je napisao/la:Manje više u Karlovcu.pat_nick je napisao/la:A di živi čovjek?
Ha ha,,,ma nemože taj bez Drežnika,,i tamo je on dobrodošao vevek!
Nikad Drežničani neće shvatit koliko im on znači,,to mislim ozbiljno,ne peckam ga!
A znaš onu pjesmicu Dobriše Cesarića teče i teče teče jedan slap, što u njemu znači moja mala kap... tako sam i ja jedna mala kap koja čini Drežnički slap, nažalost mnoge su kapi otišle iz Drežnika i čine neke druge slapove pa je ovaj Drežnički sve slabiji al eto još teče i nadam se da neće presušiti nikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.