Odnosi bračni - odnosi mračni
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Odnosi bračni - odnosi mračni
Čuo sam jutros na radiju da su naši zakonodavci (da ne kažem zakonodavitelji) uskladili neke zakone sa zakonima u "Erotskoj uniji" kako bi se što prije uvukli u šupak briselskim piskaralima. Poseban naglasak je bio na neke stavke iz zakona o zaštiti obitelji, pri čemu je istaknuta kazna od 15 godina zatvora za silovanje u braku.
Hajdmo s mišljenjima van. Što je to silovanje u braku? Je li to samo kad muž poševi ženu a ona to ne će u tom trenu jer on kad dođe s posla samo čita novine i gleda utakmicu i čeka kad će ručak, kad je tuče, ili je to možda i ucjenjivanje muža da ženu mora uzdržavati, a ona ne radi niti se trudi naći posao, samo se licka, zanemaruje djecu i živi po obrascu kako to diktiraju mediji (kao na primjer one "samosvjesne" žene iz "Seksa i grada" ili iz "Plavušinog dnevnika"; čitaju "Kozmo" i "Gloriju" i sanjaju da žive kao ova nova engleska princ(m)eza)???
Hajdmo s mišljenjima van. Što je to silovanje u braku? Je li to samo kad muž poševi ženu a ona to ne će u tom trenu jer on kad dođe s posla samo čita novine i gleda utakmicu i čeka kad će ručak, kad je tuče, ili je to možda i ucjenjivanje muža da ženu mora uzdržavati, a ona ne radi niti se trudi naći posao, samo se licka, zanemaruje djecu i živi po obrascu kako to diktiraju mediji (kao na primjer one "samosvjesne" žene iz "Seksa i grada" ili iz "Plavušinog dnevnika"; čitaju "Kozmo" i "Gloriju" i sanjaju da žive kao ova nova engleska princ(m)eza)???
Re: Odnosi bračni - odnosi mračni
Al zamisli ovo,ona hoće,moli te a tebi se baš i neda,prasneš je,onda ona
ode do ormara ,opizdi dvaput glavom u njega,ode na policiju i kaže"Silovao me je i tukao"!
Policija ima dokaze i vanjske i unutarnje!
Ti odeš u prdekanu a ona nekom strikanu !U zagrljaj!Sve inscenirano!
Ubuduće ,,dvaput recite "hop",,prije nego skočite!
ode do ormara ,opizdi dvaput glavom u njega,ode na policiju i kaže"Silovao me je i tukao"!
Policija ima dokaze i vanjske i unutarnje!
Ti odeš u prdekanu a ona nekom strikanu !U zagrljaj!Sve inscenirano!
Ubuduće ,,dvaput recite "hop",,prije nego skočite!
Di si lipa,,,nije te bilo par dana pa si nam falila!ryan je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=nJ209TUB ... re=related
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Opa, ova priča ide u dobrom smjeru - tko se svađa, taj se voli. 
Me ne,,nego tko koga brani,taj toga voli,,a ona brani Branka,,,i kad nije tribala!Stari G(r)ad je napisao/la:Opa, ova priča ide u dobrom smjeru - tko se svađa, taj se voli.
No ,,to mi paše,,Branko je neoženjen a takve komadi vole!Čak i oni udati!
Pa što misliš,,da je Brankec lud?Čojek nije peder a ne ženi se!Zakaj!
Pa da mi je ova pamet,i ja bi tako napravio,,onda su sve cure i žene,udate i rastavljene,pa i udovice,,TVOJE!
A ja tamburam 20 g. istu!
Ma ,,dobro je i tako,,dok imaš čime i dok imaš s kime!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Ovo je dobar pokušaj izvlačenja, na tragu onog kad se nešto učini pa se optuži drugoga, ali "no passaran"

Ma triba ga znat,,izvuć na vrime!Stari G(r)ad je napisao/la:Ovo je dobar pokušaj izvlačenja, na tragu onog kad se nešto učini pa se optuži drugoga, ali "no passaran"![]()
Ja jednom nisam,,,i dobio kćer!
Moj nećak također!
Imo dvoje djece i prčkao,,,dopalo se njoj i njemu,nije izvukao,,i opet kćer!
Ma zašto se muškarci ne rađaju,,kad zajebeš stvar?
Ispada da su sve žemske rođene ,,neplanirano!
Sad kad on to bu čital,,pišat će od smija!
Jadan,,mislim da se iza toga toliko prepao ,,više niti ni uvlačil!
Da nebi moro izvlačit!
Ne skreći s teme sa tim svojim priglupo-seksističkim upadicama 
Kakva je brak,mračni , ili kakav već bez sexa?ryan je napisao/la:Ne skreći s teme sa tim svojim priglupo-seksističkim upadicama
Nema braka bez sexa a ni braka koji ponekad nije mrak!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

To znamo, ali nas zanima zašto je brak ponekad (ili često - ovisno o slučaju) mrak?
Mišljenje je poput dupeta!ryan je napisao/la:Ne skreći s teme sa tim svojim priglupo-seksističkim upadicama
Ima ga svatko!
Pa svi odnosi među osobama su takvi!Toplo-hladni!Stari G(r)ad je napisao/la:To znamo, ali nas zanima zašto je brak ponekad (ili često - ovisno o slučaju) mrak?
Nađi mi dva brata ili roditelja i dijete čak ,koji se nikad nisu porečkali!
Ponekad je kriv jedan,ponekad drugi , ponekad je istina negdje na pola,,,
Obično je najteže na početku,dok se karakteri malo ne upoznaju i pošlihtaju!
Ljubav i zdrav razum su ipak to što bi moralo prevladati!Biti iskren i pošten,,,najprije prema sebi i vidjeti svoje mane,znati ih i moći prepoznati,moći reći "Žao mi je,,pogrešio sam!" je jako bitno!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Sve što si naveo su posljedice i to svi znamo i znamo ih prepoznati. Navedi što ti smatraš da su razlozi, npr. zašto su "svi" jednom "ovakvi" a drugi put "onakvi", to jest što može biti razlog da se nešto dogodi i da se to smatra silovanjem u braku i da se za to guli 15 godina. Odnosi između rođaka (još uvijek) ne spadaju u bračne odnose.
Po tvojoj teoriji svaki majmun ili krava ima mišljenje zato što ima "dupe". Zanima me samo kako ono dopire do tebe, to jest kako ga razumiješ.
Po tvojoj teoriji svaki majmun ili krava ima mišljenje zato što ima "dupe". Zanima me samo kako ono dopire do tebe, to jest kako ga razumiješ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.